• Tony

co si myslite o garančnich prohlidkach . co ten servismen s tim kolem udela ano seřidi přehazku přesmyk vycentruje kola .toje asi všechno že ?

0 0
    • wroum  

jak kdy a jak kde, mozna i jak komu a na jakym kole. jinak garancka je hlavne podminka zaruky. a o to jde predevsim.

0 0
    • Výběr z produktů
      GHOST KATO Base 29 kolo, black/red gloss Skladem 2 ks

-10% GHOST KATO Base 29 kolo, black/red gloss

od 12 999 Kč -10% MOC 16 299 Kč

SCOTT Spark 950 29 kolo, šedé Skladem 2 ks

Novinka SCOTT Spark 950 29 kolo, šedé

73 599 Kč MOC 96 499 Kč

Marin Rift Zone 1 29 kolo, růžové Skladem > 2 ks

Novinka Marin Rift Zone 1 29 kolo, růžové

43 399 Kč MOC 48 199 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
    • THORX  

Chci se zeptat mám po 1 garančce která byla zdarma od koupi kola po 100km. A teď řeším jestli dát kolo na druhou roční garančku která už je placená. Mám na rám 5 letou záruku kde je podmínkou že aspoň jednou za ty 3 roky nadstandardní záruky musím na garančku. Jde mi čistě jen o záruku na rám. Jak tomu mám rozumět že v standardní záruce 2 roky nemusím chodit k prodejci kde jsem zakoupil kolo na roční garančku aniž bych ztratil záruku na rám až pak ten 3 rok bych zašel abych měl tu 5 letou záruku? Moc se mi totiž nechce cpát kolo někde kde si myslím že na to prdí a raději ho svěřím do jiných rukou. Co vše se na roční garančce kontroluje?

0 0
      • Svart  

Na to je dobrý zvednout telefon a zavolat prodejci, co všechno v rámci garančky kontroluje…

0 0
        • THORX  

Napsal jsem mail tak uvidíme.

0 0
          • Espen  

Fakt tě tak obtěžuje mu zavolat a znát odpověď do pár minut?

0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
            • THORX  

Spíš nemám moc chuť se sněmi bavit ;-)

0 0
              •  
                Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                0 0
      • Barak  

Osobně si myslím, že záruka bude vázaná na konkrétního prodejce. Výrobce tak motivuje prodejce, aby prodávali jeho kola. Ale můžu se mýlit samozřemě.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.