• M5ilan

Ahoj,chtel bych tenhle ram disigenove se mi libi,ale jinak o nem nic nevim…pokud jste ho nekdo jezdil muzete mi o nem napsat takovou mini recenzi??? Budu moc vdecny diky Milan

0 0
    • M5ilan  

halo prosim

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • honza.biker  

Nejezdil sem ho ale videl sem ho na par fotkach docela blbe praskly…(praskaji asi vsechny Authory- me praskla silnicka:(

0 0
    • silnicar  

Jezdil jsem ho sezónu 2005…takže už to chvíli. Zdál se mi celkem „pohodlný“ ale kroutil se ve středu od klik. A pokud si pamatuju, byly tu někde nějaké fotky, jak ho někdo opřel a rám byl promáčknutý na spodní a horní rámové trubce…mám pocit že se to stalo několika lidem

0 0
    • RUR  

Kamos jezdil dlouho a nestezoval si. V 19 s hlavkem tusim 1,5kg. Jak jsem na nem sedel, moc pohodlny to nebylo, jinak moc pekny. Nejspis na to mas nejakou spesl cenu (za 10k bych to nekupoval). Ja bych se toho nebal. Jedno nebezpeci prece… Columbus airplane-dan za vahu jsou vazne tenke steny, proboril pri padu horni ramovku. POkud nepadas, neni se snad ceho bat…

0 0
    • jonti  

Klasicky kvalitny relativne lahky ram. Tiez som o nom uvazoval, ale nakoniec som kupil Superior. Nebude zly, nemal by nijak skoro prasknut, ale nebude nic extra. Tak ako vacsina ramov pod 20000Kc ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.