ahojte,
mám možnosť kúpiť willier escape na campagnolo veloce, cena cca 400 €, cca 5 ročný, zachovalý stav, karbonová vidla, doplnky ritchey, máte skúsenosť s bikom?, recenzií moc nie je
dakujem
ahojte,
mám možnosť kúpiť willier escape na campagnolo veloce, cena cca 400 €, cca 5 ročný, zachovalý stav, karbonová vidla, doplnky ritchey, máte skúsenosť s bikom?, recenzií moc nie je
dakujem
nik nevie poradiť?
Měl jsem černého Wiliera Escape na 10 Campagnolu Veloce a kolech Khamsin. Kolo v ničem nevyniká ale taky není nejhorší . Rám je bytelný a něco vydrží váha je o něco vyšší. Ovládání a komfort jízdy spíše průměr. Sada Veloce je držák při správném servisu vydrží hooodně dlouho. Khamsiny byly držáky ale pod mýma 100kg se v nástupu už celkem kroutili ale vydrželi bez jediného servisního zásahu cca 5 tis, Km. Pak jsem kolo prodal a koupil si Cinelli které je úplně jinde jak cenou tak vlastnostmi.
Na tom kole není nic vyloženě špatného je to takový šedý průměr , jako plus bych bral že Wilier má lepší jméno než třeba Author , líp vypadá a má kvalitní trubky , Campagnolo má delší životnost než Shimano a náhradní díly nejsou problém.