• Stalag

Zdravím. Řeším možná pitomost, ale nezkoušel někdo kombinací boost vpředu a 12×142 vzadu? Na webu jsem nalezl pár kol s toto kombinací, ale není to zverstvo? Technicky mě žádný zádrhel nenapadá, ale nechám si poradit. Mám rám na 12×142 a řeším novou vidlici a všiml jsem si, že vidlic v rozměru boost je širší výběr. Díky.

0 0
    • atty  

Jak sis sám odpověděl, ničemu to nevadí. Pokud budeš mít přední kolo na boost náboji, použiješ boost vidli, žádný problém v tom není. Ostatně viděl jsem myslím i nějaká „fabrická“ kola, která tak byla z výroby – na neboost rám byla použita boost vidle a přední záplet.

Stejně tak se kompletovaly a kompletují kola vzadu s RÚ a vepředu s pevnou (kvůli vidlici).

0 0
    • petyn  

Nicemu to nevadi. Jen jestli nemas predni kolo s boost nabojem tak to je dalsi investice alespon do naboje a prepletení. Jde to i resit redukcema, ale zalezi na Tobe.

0 0
    • MirosPikos  

Bandit takhle naprosto normálně funguje.

0 0
    • novas752  

Já to mám opačně, boost rám a neboost vidlice. Neřešim, jezdim.

0 0
      • Mereck  

Na to jsem se chtěl zeptat. Nechci to dělat teď, ale kdyby náhodou nastala situace, že bych měl boost rám a k němu si chtěl nechat třeba svůj současný ne-boost Auron (protože ho mám rád)? Takže by to klidně šlo, není to úplná bl-boost?

0 0
        • novas752  

Neni to blbost. Jediný co se k tomu hůře shánějí záplety – takový set moc neseženeš, musí se zvlášť vzít přední a zvlášť zadní. Ale to je vše.

0 0
          • Aussig  

+1

0 0
          • Mereck  

Samozřejmě. Já třeba myslel na situaci, kdy zruším rám, najdu někde dobrý kolo jako náhradu jenže bude mít zadek boost, ale budu si chtít ponechat současnou vidlici s výpletem (protože na tom novém bude nějaká jebka třeba)

0 0
    • Jirra  

To je stejný jako kdyby jsi se ptal jestli může mít na každém kole jiné pláště, proč by to mělo vadit :-)

0 0
    • Singlespeed  

Třeba Canyon tuto kombinaci používal masově, takže nic neobvyklého, ale běžná praxe.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.