Pozor zmena STREDA:o) Sraz:16hod Proskovo nam. (komu to nic nerika – je to tam, kde se odbocuje od saliny c.4 smerem k Pellsu) Trasa:Bilovice-Adamov-Krtiny-MtB:)
Pozor zmena STREDA:o) Sraz:16hod Proskovo nam. (komu to nic nerika – je to tam, kde se odbocuje od saliny c.4 smerem k Pellsu) Trasa:Bilovice-Adamov-Krtiny-MtB:)
Coze? Ja sem pocital se ctvrtkem…uz sem si na nej zvykl :-) Navic ma bejt hezcejc.
JOJO, ve štvrtek už to bude zamrzlý a bude se dát jezdit v lesu…a o tom to je, že?
Tak tak, navic v noci na Buk jedine na biku.
A když je ten uplněk, tak by to chtělo nějakou romantickou trasu......... Tak mně napadá…ehm, ehm......mysliveckej trailík bude ve čtvrtek velmi jetelnej (a je to skoro na cestě)
Mno do takove ****** nepojedu ;-) A pokud si pamatuju z lonska, tak to moc jetelny nebylo.
Ehm, ehm, není to trochu neucta k „Pepkovýmu děcku“ ať už je to jakkýkoliv parchant ?-)
Ehm, ted si nak nemozu vzpomenout, ktery z tech jeho decek neni parchant :) Asi by se neco naslo, ale uz nevim co.
:-DD
Nevděčníci, příště se vy---u, abych vám přinášel poznání. Jezděte si na Buk furt po stejný cestě.
Hlavne klid ;-) Prece nepojedu na Buk pres „Aljasku“.
Náhodou, já mám k nim respekt, ale k srdci mi nepřirostly.-)
Tj, to ta jeho zkratka u Buku me prirostla primo ke ksichtu :-DD
nechceš to hodit do mapy? bych byl i zvědavej kde to bylo. :)
Ale to neni zadnej sjezdik nebo neco takovyho…obyc. cesta s vyjetejma kolejema vod traktoru, nic vic :-)
tim líp :)
Pepicek to urcite rad nakresli :) Ja poradne podle mapy nepoznam, kudma to presne vede.
to je furt cavyků :) pepíček se na mne vy…e :)
Ale jo, dyť je to známá přibližovací a návratová dráha na Buk. Nevím co soudruh furt dělá. Sem myslel, že tam chtěl nechat vzorky tkáně na určení jeho DNA (pro budoucí generace :-)
to ste mohli říct hned že kolem potoka dolů :)
Nemachruj!
konečně něco co znám a ty takhle?
:-D
nu dobrá. Budiž ti odpuštěno. :)
ty už máš doma internet?:-)
Treba ne, kdyz mu pochvalis mysliveckej chodnicek:-D anebo kdyz zaridis, aby meli ve ctvrtek na Buku gulas:)
máma teď po zabijačce nějakej vařila, tak mu mužu vzit do zavařovačky :)
to radsi ne. kdyz si vzpomenu na slavnosti snezenek…
To byla dršťková ;o)
nebud detailista. tady jde o princip ;-)
Jsem zaslech na základně, žes ochořel a vážně. A ty jsi se zatím jen přežral.-))
z krajíce suchýho chleba asi těžko. :) Krom toho že sem fakt nemohl, mám B. teď zakázanou i od doktora :(
Jakože doktor Ti zakázal základnu, naši horskou základnu, tvůj stánek nejsvátější ?-)
Kua covek mu spravi svetlo a von nerekne ani buuu…:-)
???
Ze nema chlastat ;-)
Že by, až tak ? -)
Nech těch keců a napiš typ té Tvojí bludičky, kterou vozíš na přilbě, prosím. :-)
No jeste, ze je tam to prosim, jinak bych Te s tim tonem vyhnal do vyhledavani:oD bo tu ten odkaz uz je www.dealextreme.com/….dx/sku.6149 momentalne ale opet neni
dostupna by mela byt ta druha www.dealextreme.com/….dx/sku.6163
Děkuji mnohokrát, soudruhu :-)
Jel jsem to s Pepkem v létě a pohoda. Prostě v zimě, přiznejme si to, jsou přece jen jiný podmínky.
Ja bych nahodou jel. Nevim, jestli rovnou Mysliveckej (bylo tam dost prenaseni), ale Naucnou stezku klidne (bud celou a pak do Adamova-Alexandrovna-Babice-Krtiny) nebo jen po Panskou louku – Bilovice a nahoru. Nechce se mi furt jezdit Mar.Udolim. Hlavne se nechci moc ****** a na zakladne bych chtel byt do 19-te hodiny (muzu vyrazit tak kolem 15-te ze stredu mesta)
Ale to je právě krásný, že Mysliveckej je v mrazu (teměř)celý jetelný. Potvrdí Ti to např. soudruh Karaya.
No jenze soudruh Karaya je blazen :)
:-)
OK, domluvime se ve ctvrtek
Mašina jede:) Dobrý:)
Sem tak nejak tusil, ze napises :-) Predsi se nebudu divat na Ruzovku, ze :)))
Sem tak nejak tusil, ze napises :-) Predsi se nebudu divat na Ruzovku, ze :)))
:) Uz mas ten Gympl ?
Není ale mám Hypercube 2, jestli ti to něco říká :)
To sem videl v lete O:-)
Už zas. Tak nejde to, nebo co ?
:-D Nejde.
S mym zdrojem jo, jinak ne 8-(
a s tim manasovym akecem ti sviti neco jinyho? manasu, kdyz polka selze :-), tak to puc mne. kdyz to sviti, tak to musi svitit vzdycky ;-).
Ruzovka bezela minule i na Buku:oD
Maňas.
Prosím tě, nevykecávej tady a sprav to. Vzpomeň si na mou nabídku.-))
:-D Uz si ani nepamatuju poradne jaka ze byla? Dneska sem to zas nevyresil, asi to nepude :-( Bejt tebou bych koupil neco novyho levnyho ledkovyho…tadyk ten starej velkej shit je naprd ;-)
Takže NIC a jiné nebude.-(
Kua ty dovedes nakopnout :-) Uz su na stope a snad bude i reseni.
Mas to provizorne spraveny. Ponechal jsem moznost nabijeni pres ten minijack + pripojeni natvrdo, jelikoz nemam doma nakej malej prepinac, takze zapinat/vypinat pomoci vyjmuti baterky :-))
Kazdopadne je to Manasu totalni bludicka a takhle bych ve tvejch letech covece se zivotem nehazardoval…
Nevim, jestli blazen, ale sebevrah urcite:o)
No tak nak sem to myslel :-)
No tak nak sem myslel, ze to myslis:o)
Dolu je to opravdu za holomrazu jetelnejsi nez v lete, ale i tak je tam noseni dost, a jako bonbonek je na konci nekolik km zmrzle rolety od traktorů…Vsak se bezte podivat :-)
To je typický posudek od chrta. Správně by to bylo takto: Dolů i nahoru je to skvěle jetelné, nějaké nošení eště zbylo (nic vážného), ale ten romantický výhled za úplňku všechno bohatě vynahradí. Tento zážitek lze ještě umocnit pokračováním přes „nejetelné koryto“ s úchvatným výhledem na Nový hrad.
:-DD husty
Pockej, Ty chces dojet na Bukarnu az za uplnku ? :-)
Tak skoroúplněk, neber to tak přesně.
Vsak jasne. Ja ted premlouvam Petra, aby prezul a dojel zitra do prace na kole. V kolik by jsi mohl vyrazit ?
Ha, ha, to je dobrý, Pepek tvrdí, že vyráží většinou po 17-té.-)
No ja si pamatuju, jak provokativne pred Vanocemi psal, ze pojedu uz kolem poledne
To už měl vyděláno.-) Teď musí dřít.
Tak tak, dřív než v 17.00 nevyjedu, takže to bude zase zkrácená cesta na Buk. Žádný myslivecký trail nebude. Ten sem myslel samozřejmě jako inspiraci pro soudruhy, já jsem tam už byl :-)
Skoda. No ale snad se chytne Petr, pokud se mu podari sundat kazetu a prehodit kola
Toz ja bych teda asi jel s vama, pokud budu stihat casove v praci ;-)
v zimě je zima a sníh a jezdí se na lyžích :) dneska to ještě neni uplně ok, ale zitra to bude určitě v cajku. :)
jojo, na Hochkaru jsem byl a moc me to tam nenadchlo… :-(
Ne že to neujedu, ale to je z Karošovy hlavy ? Já už ty čtvrtky beru jako „klubový setkání“. Představ si anglický džentlmeny, jak se schází každý čtvrtek řekněme … x let.-))
Ty voe to tvoje svetlo nechapu…s mym zdrojem sviti, ale kdyz na to pripojim ten tvuj 5×AA pack tak ani hovno :-(
A ten „vypínačiček“ jsi vyčistil, nebo dal jinej ? A už jsi to celý slepil dohromady ?
Vycistil, ale nebylo s nim k hnuti :-) Dal bych tam jinej ale napred musim zjistit, proc to nevali na ty tvy batyse. Slepovat to ani neni treba.
A vsichni dzentlmeni v modrejch elegantnich ohozech, zejo:oD
To bys nevěřil jak ta modrá na některý Lojzy působí. Včera při cestě z5 dom jižní variantou jsem u řeky u Olympie míjel chlapíka konajícího u stromu potřebu. Jak mě viděl fofrem to dokončil, skočil na kolo, to bylo jak start na Le Mans a za chvíli už mě bral. Tak jsem se samozřejmě nenechal a do Komecu jsem ho znervózňoval za prdelí až se odpojil. Prostě jak malej Jarda.-)
On nebo Ty? Nejspis oba, co? Ikdyz u Tebe to ma jeste dalsi rozmer:-D
Přesně tak.
Nee já chcu štvrtek a Roman už asi taky počítá se štvrtkem:)
Presne tak, ctvrtek. Ve stredu nemuzu.
streda nula. ja pojedu ve ctvrtek s dzentlmeny ;-).
No nic, tak jedte ve ctvrtek, ja tentokrat bohuzel nemuzu…
Tak hold pojedu 2× no:-D
Delas mne radost synku;o)
Tak co, neprehodnotis tu svou ctvrtecni neucast ?
Ja bych rad, ale neni to proto, ze bych nechtel jet:-(
To Ti verim, ale stejne, jestli bude tak krasne jak dneska…
…tak bude krasne aji dneska a uz toho nech nebo se rozbrecim:oDD
Je tak krásně, že teď by to šlo a zatím brečím.-)
Jedeš z hokny? Co v 15.45 u kapličky?
o.k. a nebo radsi u kostela? :oD
OK:-D
Nechte toho, dneska budu plakat ja :(
Proč, počkám na tebe kol 17-té někde u Kuřasu, bo tam vyzvedávám stroj od lékaře. DDDD
Hasta la vista :)
Jako ze Hasta la vista u kostela?-)
Ne, že jede zítra.-)
A ja uz ji chtel vzit ten krasnej dar k 18:oD
Jak říká Maňas, pokud dojdu zítra ze školy jakž takž, tak pojedu. Dneska jdu do divadla… dávejte na sebe bacha ;)
o.k. dary inokedy:o)
Si nic nezasloužím… a vůbec.
Některý den musím Laďovi odvézt spěšnou zásilku :)
NIC ? :)
Kurňajs…to nic je všude… musím se to odnaučit říkat.. :)
:oD to nepomuze Maňas to rekne za tebe
Ale zaslouzis:o) ikdyz je fakt, ze ty Acka se ti nejak mnozi…
Sakra, že množí.-)
Polášku, tak co? Já su sice kapku chcíplej, ale asi jedu… Pokud se porvu s tou kazetou tak budu moct aji do lesa…
Co ja furt, kua :-) V kolik, kde?
Předpokládáš, že pojede ten slavnej mysliveckej a pak přes N.hrad a Rudice ?
Momentalne nepredpokladam nic.
Resp. prepokladam NIC ;-)
Já jen, že bych plynule navázal u trati, počkám jak se to vyvrbí.
Toz sraz mam s Petrem v 15 hod na Mor.namesti u parkovaciho domu, odtud pojedeme smer Kr.Pole.
Toz ja dojedu k tem garazim, mam to kosek ;-)
Rozumím, zase sám. Stejně byste mě nestačili, jako dycky. DD
Tak proc nedojedes taky ?
To já domů dozar¨ím až o čtvrt na 5… asi vyrazím tedy po vlastní ose…
hmm :)
mno uvidím, jestli v tu dobu ještě něco uvidím …
nic…
:D
achjo…
NIC si z toho nedelej, vezmu Ti celovku :)
Čoveče nevím, sedím u pc v bundě a je mi kosa:(
Ty už seš zase doma???
No jo, to je život …
Chvílu je to ve škole a už si to vyskakuje…
No no no…
No pokud vramci vyuky takle serfujes po internetu, tak se taky nemas spatne :)
No pánčitel šel pryč, mám psaní všema deseti, tak píšu :))
Vsak tak to ma byt. Nesmis se moc oblikat, nez vyjedes, tak Ti ma byt kosa. A chlap nem skuhrat, tak at uz jsi tady – ja jdu do serverovny ozdobit kolo svetly
bacha na rohy…
Ty jsi jeste nevyrazil ?
Takže suma sumárum, doma se to trochu víc zkomplikovalo a ani já nejsem ok..
Snad to vyjde příště! :(
Uz dojel Petr ?
Ty voe to by se jeden posral:-D
Divný, že se ty kola tak kazí:-D
Třeba to chce udržbu, soudruzi…
Kde jsi byl, soudruhu, kdyz se na Bukarne podavalo NIC ?
Hmmm, u nas uplne v pohode, to jsme jeli s Manasem :) (To Manas : promin, jen jsem si delal z Petra srandu, dneska jsme meli te smuly docela dost). Ale celkove to hodnotim jako peknej vejlet, v lese nebylo bahno, po roku opet Mysliveckej. Dobre to bylo.
Já ti dám jenom sem si dělal z Petra srandu :-/ :o))
Já su tak rád, že su doma… Zétra asi pojedu stejně do města.. Musím kópit ty šroubky, to zas bude 65Kč/ks..
P.S. Sorry, že sem vás tak brzdil…
V pohode. Jsem rad, ze jsi dojel v poradku.
Có? vy jste byli dobrovolně na mysliveckým? nevěřím
No až to sjedeš bez treter jak Roman tak můžeš vyskakovat!! :o))
A jo, zase ste to zkrátili, že? To je barbarství..
Náhodou ten krásný romantický atmosférou nabitý pohled na hrad byl nejlepším okamžikem dnešního trápení. O pár sekund potom, se už semnou zatočil svět:-D
povídej…
No hup přes rodla a kutululu :o)
Moc ses kochal, no. Sem to předpověděl : romantická noc s uplňkem a hradem…
No, ta romantika cestou zpatky byla fakt k nezaplaceni :-D
Ja jsem cstou zpet dostal 2× skytavku, vsichni se naramne bavili a radili mi, at zadrzim dech…
:-DD
Zpočátku vládla trochu ponurá atmosféra, prostě funus, jsem tak nějak vycítil, že někdo chybí, tak jsem zlehýnka chtěl pozvednout náladu a ono to začlo směřovat k bujarýmu večírku, takže marš dom.-)
Spis nikdo chybi, ne?-)
Obojí.
Meli jsme puvodne sraz z Manasem dole u studanky, jenze jsme se asi o 20 minut opozdili a tak jel s JST dopredu. A pac jsem si dneska doma zapomnel tretry a jel jsem na Timech v teniskach, jsem rad, ze to mam za sebou a bez ujmy. Ne, pekne to bylo, takova prijemna zmena po tom Marianskem udoli.
Seš teda dravec.
jeje to zas muselo byt veselo:o) a v poli nikdo nebyl?-)
Do pole se jezdí po cestě z5. Tentokrát f poho. S. jé es té na tom singlu už trhá rekordy, do kopca fakt vyhučí jak raketa. No a někteří neměli dost a odebrali se na „ples“, když už to tady mám prásknout.
Fakt nebylo bahno? Kdyz sem byl vecer venku se psama, rikal jsem si, ze je to jen trochu ztvrdly, ze nekde v lese kde blato byva to tvrdy urcite nebude…
Trosku kolem vody cestou od Globusu do Lelekovic, ale Mysliveckej je listim + kypra hlina. No a od Rudic uz zase mrzlo, takze Propadani + vyjezd k Bukarne (i kdyz ten je dost zpevnenej) byl uplne v pohode.
Tak mě napadlo, nezkusíme něgdy Šmelcovnu ?
Jasne, ale asi az bude tepleji a bude se dat sedet u uzeneho na zahradce.
Na Smelcovne mi strasne vadi ta obsulha, tahne se to jeste od komancu. Uplne spickove misto v lesich, hodne navstevovane, a pan majitel vypada, ze mu skoro vadi, ze tam nekdo jezdi. Kdyz jsem se ho ptal, proc maji otevreno jen par dni v tydnu a jeste tak kratkou dobu, rikal mi, ze jim to staci. Nemluve o tom, ze si pro kazdou vec musis jit vystat frontu k okynku, misto toho, aby tam kmitala obsluha.
Daleko lepsi pristup ma Roman v Hradcanech – Hospudka mala, ale nase. Vzborne pivo, jidlo, rychla obsluha. Pak se da jet na Brezinu a Sarkou do V.Bitysky.
To bych moc nedoporučoval,jel jsem tama předminulej tejden a bylo to(pro mě) trošku nesjízdný(samej kořen a spadlej strom),no projít se to dá,dle gusta každého soudruha:-).Raději si to zkontrolujte,než tama pojedete v koletivu.
To s tou obsluhou máš 1oopro pravdu, kvůli tomu jsem tam vlastně cca 4 roky nezastavil. Jen jsem si to chtěl oživit. Tou Šárkou jsme jeli-šli před lety s děckama, bylo to v létě, stejně dost vošajstlich, teda jestli to bylo ono. Koukám z okna, že bych dnes zkusil ty Hradčana ? Nějak mi unikl oběd, doma to mám dneska takový volnější (návrat povolen večer). Urči ten líbezný lokál blížeji plís.
Nevím od kama pojedeš,ale pokud třeba od Drásova po silnici,tak přijedeš na čičistoun,dáš se do prava a je to taková maloučká ale výborná hospůdka pod hlavní.Jinak to každej zná.
Z toho čičisounu mám teda hrůzu, ale zřejmě bych přifrčel přes Podlesí zadem Kuřím a následně nějak zadem kol trati se dá ?
Bouhuzel ne. Teda da, ale ted tam bude bahna jako svine.
A taky co s kolem u tý hospody ?
Treba zamknout a vzit si predni kolo dovnitr.
To s tím předním kolem si neděláš srandu ? Je mi přes padesát, ale ještě jsem to neviděl. Tím nechci samo říct, že se u nás nekrade.
Ale jo, v Hradcanech je to asi zbytecne. Ale ja to uz jednak videl a jednou v Bilovich s kamaradem v te horni hospode U Hrusky i provedl – nemeli jsme zamky a nechteli jsme, aby nam na tom nekdo odjel.
Bahno nebylo, ale hned asi 100m za Bukarnou byla jedna mala neviditelna zmrzla kaluz na ktery mi to asi uklouzlo…jinak si to nedovedu vysvetlit!:-D
Uber, bylo to 5o m, ale když to bylo podruhý v životě, že ?-)
Co?;-) jakoze sem se vyvalel?
Říkals to nebo ne ?
Asi starnu…uz nic nevydrzim! Dam si 6 piv a 3 zeleny a pak melu ptakoviny!;-(
No comment.
Uff teď sem „vstal“. To sem eště neviděl.. Su jak kdyby mě někdo vyždímal:-D
Ktera ? :)))
Nevím, co to je, ale vypotil sem tak 2l vody..:-D Normálně to jde ždímat:o)))
Nemá to zelenej odstín, že né ? DD
To ste se tam tak zmazali?-))
Fakticky to byl funus. Vypadal už tam, že co nevidět klekne.(
No a nakonec nam poklekali kola :-))
Hlavně, že jsi neklekl ty, na druhou stranu na Kameňáku by tě přes víkend zase napravili, he ?
Bud a nebo dorazili. Manasu, hlavne se na me kvuli tomu svetlu nezlob…ja uz nechcu, aby se me na kole neco dalsiho posralo…hlavne ne pls na silnicce nebo se taky mozu za jizdy zabit ;-)
Co blbnete, kdyby vám všichni přáli jen to nejlepší, jako já.-))
P.S. podle toho co jsi vykládal posledně, jsem zvědavej, jak budeš vypadat v Ne ráno, nemýlím-li se.
asi jak Splinta, ale po funusu:-D
Co zejtra…??Okolo poledního…?Odkud kam..?
Z tvých hlášek typu: rači tlačím lesem, jde trošku strach.
No než po silnici,tak si raději zopáknu tu Šárku a podívám se na Šmelcovnu.Gáblík si ale dám v Bítýšce;-) ps.byls u toho Romana?
Dej si ho klidně na Šmelcu.Nemusíš brát ani zámek,páč z okna na to krásně uvidíš,mají od 12 a ty negativa,co tady soudruzi píšou,platí pro zahrádku,nikoliv pro hospodu-tam si dáš za pár kaček tak do nosu…zvěřinka…pivíčko…obsluha v poho.
Já jsem si myslel, že obsluha je stejná jako venku, nebo ne ?
Nebyl.
Cau Manasu, nejedes zitra nekam? Ze bych se treba prifaril…
Jedu dnes jestli je teda 26. Zítra má chcat.
Aha…dneska nemozu, piskam kometu!;-( Tak nic no, snaha byla ;-)
Pojede dnes večer někdo na Buk? Bych si zajel na gulášek :-)
Jedu cca ta hoďku… :) vezu tam něco..
Něco tam, nic zpátky…
Ty tam fakt chceš jet v těch 7 ?
No jestli tam nikdo není, tak vyrazím teď asi na naučnou, co se dá dělat.:-)
Kua dneska ten vetr…to bylo teda. Plan byla Palava, ale diky tomu zakufrovani u Moravskyho Krumlova to nak nevyslo :-) Velka smerova cedula na Kyjov me po ceste taky trosku rozladila…ale dojel sem.
Este ze sem nejel az do Vidne :-)
Čoveče, v kolik jsi vyjížděl, že už jsi doma ? Objedeš půl Moravy, co z tebe pak na Kameňáku maj ? -)))) (Neplést „objedeš“ s „ojedeš“)
No brzo covece, v devet rano. Poradna masaz pomaha, to pak clovek zvladne vsechno ;-)
No vidíš, přimluv se za starýho, nemocnýho člověka co nemůže na nohy.-))