Tož kam je mi fuk, kudy taky, ale nechcu placku, tož se hlaste ať nejedu sám :(
Klidně přes Buk na kofolu, když bude hezky..
Tož kam je mi fuk, kudy taky, ale nechcu placku, tož se hlaste ať nejedu sám :(
Klidně přes Buk na kofolu, když bude hezky..
Na Buk kliďo. S vama, po silnici … v žádným případě.-)
Kdyby porad neprselo, takbych jel i na biku..ale takhle?
Kecáš !
:-DD
ve středu nemožu, to mám fotbálek. :)
Stolní ?-))
Cetl jsi spravne? Na silnicce pres Buk na kofolu… Takze rozhodne nic pro Tebe :D
BTW – pinklica u Ladi uz ma taky silnicku – tak ju muzete trochu „potahat“
a Valašinu za 17 :) všecko vim. Si ten krám s těma úzkejma gumama vod tebe někdy musim pučit abych zjistil jak na tom su.
Starej Ferencu, starej :-D
Odbočím: stran ubytování na Drtiče něco nového, pozitivního ?
Cau, Francie zdravi Bukovinku, uz su doma;-)
Na stredu su predbezne domluvenej s Radou, ale on silnicu nerad…
Teď , když je pořádný bahýnko v lese, by bylo škoda marnit čas na silnici. ;-p
Nemohu tady najít pododdíl pro neznalce, tak se dovolím zeptat znalců: Pojede aji dneska někdo na Buk?
Odpověď: PEPEK
Už zas v tý pravidelnosti děláš bordel.-)) Omlouvají tě prázdniny.
ve štvrtek bude chcat…
Jo, ten navrchu v tom dělá bordel ještě větší. Jsem chtěl něco o modlení, ale …
Pravidelny ctvrtek presouvame na stredu ty Lankolamacu, takze jestli nechces NIC (na me), tak si jed klidne ve ctvrtek :-P
Ajaj, tak to zase dopadne…
Chtěl jsem, ale teď už nic. Středa = jedu do pr… bo mě byl svěřen důležitý úkol zavařit „mergle“ jedny zas.....-( Komu ta mluva něco přopomíná, tak se trefil.
pokud by Vám nevadil cizinec a vyjde mi čas přidal bych se, buď vás uvisím nebo ne :) Tak if pojedete budu rád když napíšete v kolik a odkud
Navrhuju sraz 16.30 v Obřanech na tom mostě s kostkovanou silnicí směr Bílovice..
Ale je mi to jedno
trasa:
Bílovice,Adamov,Olomoučany,Blansko,Skalní Mlýn,Ostrov u Macochy,Lipovec,Ruprechtov,Račice,Nemojany,Pozořice,Šlapanice
když nebude čas tak to zkrátíme přes Jedovnice přímo na Brno, což bych ale nerad..
z toho vyplívá, že to asi bude bez Buku :o)
ale rád bych něco najel než sedět na Bukárně když má být pak čt,pá,so hnusně…
Hej toz ja hlasim, ze to bude beze me. Musim bejt fakt maximalne do sedmi doma…na pisek nejdu, neboj :-P Ja to balim driv v praci a jedu nekam na jih, v kopcach bych se strhal – neeeesu prece neemladsii :-D Toz si to uzijte, hlavne ve zdravi :)
Ale pro odvazne kolegy (treba kolega Manas) mam zpravu, ze kdyz nebude vylozene hnusne, tak bych zajel klidne ve ctvrtek na ten Buk.
no, tak pokud se mi dnes podaří ošetřit vinohrad(fotbálek musí stranou), tak o tom čtvrtku začínám uvažovat. Dybych odjel na dovolenou bez rozloučení tak by se na mne asi škaredě dívali :)
Pujdu se rozloucit s Tebou. Vcera uz jsem dostl dokonce „vyhruznou“ sms od hospodskeho :)
To vis, hospoda neni holubnik:-D
no mne by zajimalo co se tam včera dělo, když mi v jedenáct večer volal a ptal se kdy byl otevřenej Palác kultury a oddechu J.F. :)
plynouti x plivati.-)
Ma nekdo v planu Buk terenem?
Rád si vyslechnu postřehy z Francie, ale dnes bohužel „jisté“ okolnosti byly proti.
Tož ZMĚNA
KLAJDOVKA 16.30 BAJK!!
ropman, klidně dojeď na bajku:)
Go, ropman, go …
tak to nejspíš nedám … po práci do Žabin pro kolo a pak představa přes celý město po asfaltu … brrr, to určitě ne, snad kdybych to objel kolem přes Soběšice, Bílovice a někde se pak potkat, ale stihnu vyjet ze Ž. tak nejdřív v 16h. Kudy pojedete dál ? Kdyžtak bude příležitost určitě jindy :-)
S dovolenim bych se zeptal: jede nekdo klasicky ve ctvrtek na Buk? S tim destem bych to nevidel az tak cerne:)
Poledne moudřejší večera.
když nebude chcat tak možná..:)
Když nebude chcat tak asi jo. (Jsem tam měl cestu už dneska, ale nějak jsem zbloudil v lese poblíž Pekárny a na devátou se mi tam už nechtělo :-))