Kdy uděláme tiskovku? :D apropo zejtra mám svátek, takže by se dalo zajet na B. mám tam už docela áčko. :)
Kdy uděláme tiskovku? :D apropo zejtra mám svátek, takže by se dalo zajet na B. mám tam už docela áčko. :)
Teda, takhle to vyfouknout Manaskovi… Ale ze mas ten svatek ;-)
Zitra pro zmenu D1 trail, nicmene tento tyden je pro me stejne pase. Toz si to uzijte.
Září zamknuto na tvoji žádost a vzhledem k tomu, že to tam začalo jít nějakým tím 4% směrem…
Tímto zdravím zmrtvýchvstanuvšího soudruha Sloua :-)
Mrkev nejsem a nebyl jsem :) jen jsem trochu zvolnil tempo hibernoval a víc si ty vyjížďky užíval, krom toho se pro mne stal unreal odpich mezi 3–6hod … a vůbec … aji na tym stroji asfaltovym jezdím Na POHODU ;) kdo zná ví, že nejsem žáden chrt a nikdá nebudu.
Za mě cituji Jiříka z nedávné doby: Je pravda, že jsem teď docela rozpitej.
Tento týden léčím rýmečku made in Czech paradise :-(
u mě taky moribundus, takže zítra nula
Utery nemuzu.
tak koukám že svátek vyjde levně :)
Úterý je ideální.
Mohl bych vyrazit v 16 ze Slatiny…
Dle domluvy se s. Maňasem Tě v tom nenecháme;D
Pojedete zodpovědně bukvostylem, nebo bikem pro zábavu?
zas nejaka rajova debata?-)))
Vidím, že čtvrtek je už na vyjížďky naprosto pasé :(
Ja bych po pracovnim vikendu tento tyden jel, ale na kolo, ne naprimo na Buk se s Tebou zpumprlikovat;)
Spravne, protoze jak to tak pozoruji, vsichni jsme lini a jezdime jen pro radost. Takhle bychom se nemohli podivat Hance do oci. A co teprve skladba jidelnicku…
…nechytls v tom Raji uzeh?-)))
Mne ? Nectes, nevis… ;-)
…ale jo, to jsem jeste cetl (nez jsem to vlakno opustil), ale to se tak nabizelo…predpokladam, ze to bylo jedno ze zabavnych temat u Rohozce;D
Jo byla tam dvě zásadní témata:
1 zda jezdit nadále lenivě jen pro zábavu
2 zda chlemtat hnusný Krušovice v relativně čistém vzduchu, nebo se přesunout dvacet metrů a popíjet báječný Rohozec v hnusné smaradlavé mlze.
Druhé dilema skončilo variantou B, ani tam se ovšem, přes veškerou snahu, nepodařilo vyřešit dilema č:1
a tak ja si myslim, ze otazku c. 1 vyresil Jirik v puvodnim vlakne jednou kratkou vetou :-)
To nepochybně, ale i další diskuse na toto téma je jistě možná, ba vítaná.
tak sem hod grafy z Raje vcetne rozpisu jidelnicku a muzeme to detailne rozebrat ;-)
myslim, ze kdybych jel taky tak vam ty kalorie prestanou sedet :)
Kdybys jel taky,tak bys musel jet hledat tachec. Optimální tempo totiž bylo naštěstí dáno předem tím, že nikdo neměl mapu, a cestu znal jen Scoty.
njn ste lini
Mno, ještě jsem vzdáleně zaslechl něco o Kulhecovi …
Ten ale taky jezdí jen pro zábavu.
no dovol, ja nikdy nejezdim napřímo :)
v 15:30 nebo v 16h glajda, Paja by si nás mohl někde dojet pane Jaroslave. :D
a co kdybyste si dali jedno na Klajde;D
Military :)
to je to nahore v Ochozi?
Vzpomněl jsem si na Páleníkovo, ne kvůli samotnýmu Páleníkovu, to stejně zhusta vyjdu, ale to ostatní pak …
tak to švihnem směrem na pozořice? to bych moh jet z domu :D
16:15 podolí u kostela :) už vidim jak se mi bude chtít na B. :D
o.k.
a tak nakonec to docela jelo a byla dobrá účast děkuju všem co se na to nevys…:)
apropo to byla jen rozcvička, za 14dni pude do tuhyho :)
Neni zac, my dekujem, ikdyz vlastne za nic…;)
to už vypadá jak hon paparazi na každý maňáskovo chcaní. :)
Ty voe zas de chcat.
…a na zaverecne dvojice vytrvalcu…
Tak tedka mne to mrzi dvojnasob, je tam hodne mist kde jsem jeste nikdy nebyl a rad bych si je projel :( Mohl bys mi poslat/nekam vystavit primo ten GPX? Cykloserver to dost mrsi. Diky.
ja to nemám zaznamenaný naklikal sem to na cykloserver, ale pošlu ti dost podobnou trasu, akorát s lepším převýšením :)
Ja ti dam nevys…, ja bych jel az bych brecel :( Ale muzu jen v ten ctvrtek, popr. patek.
My kreativci můžeme skoro vždy.-)
NJN, já každé pondělí a úterý hlídám, to sportuje pro změnu moje žena ze všech nejlepší.
a tak jasně, lenoši jezdí jen když mohou, my co chcem neco dokázat jezdíme furt :D
Též děkuji, byla to moc pjekná jízda, mě osobně si tempem docela překvapil. Při návratofce se v Brně policajti jen rojili, to už jsem dlouho nezažil, na Pionýrské to ve mě už skoro cukalo, jak měla příslušnice nakročeno do vozovky.-( Depka ji minul s ledovým klidem a já jsem to zvládl taky.
…asi se na ni podival tak, ze upadla do deprese a ztratila o vas zajem…kdovi, jestli doted nebloudi nekde po Luzankach;D
Dnes je poslední pěkný den, nejel by někdo třeba na svijanský kvasničák do Bítyšky? (Přes Holednou samozřejmě)
vem nejlepšího kamaráda. :)
On je kamarád Holedná-negativní :-) Ovšem v krajním případě jsem ochoten od Holedné upustit a jet zase nějaký volej, třeba přes Trnůfku.
Nejlepší kamarád sice jo, ale ať si ho užije taky někdy manželka.-)
Ja bych tedy jel.
Kdy a kde?
Navrhni, viz ICQ
Někdo na silnici dneska?
Odfoukne tě to.
Nejaka vikendova vyjizdka? Spis asi sobota, snad neprijde nejaky vetsi luchec.
zetra se jede vo štyrech ze šumic :)
To na brigádu do Nenkovic stihnete, budu vás čekat.
synáček začal stavět a máš s kolem popi…i? :D
Ale kdeže, jen opatrujem chaloupku po předcích, nikdo to nechce.
vyměnim za vinohrad, to bys měl výrazně blíž a mužeš tam jezdit na bajku. :D
Tipuju, ze ta chaloupka bude mit vetsi cenu :)
:D samozřejmě kus za kus :)
Zapominas cim se kolega, soudruh, elegan zivi ;-)
ajaj, pan účetní :D
…rymecka
Byli jsme s pepkem dneska, zitra bude chcat ;) V Bítýšce vařej dobře a pšeničný nefiltrovalný Velen chutnal :) Akorát na Holedné někdo rozsypal hromadu válečkových ložisek a vtipně zakryl listím, takže to tam trochu ustřeluje.
Víc jsem jich neměl …
:-D
:D
Tak nám to brzy zase začne http://www.bike-forum.cz/…ka-brno.html
P.S. Dle jednoho kamaráda jsem odkazový démon :-)
jj, uz se tesim :-D
pepek říkal včera něco ve smyslu „… tak zase někdy v zimě“ :)
Tak i Splinta musi uznat, ze toto je proste parada.
Běžte do řiti, soudruzi. Eště bude teplo a vy tady vytahujete mikuláša. Dyť to bude zase opruz a hrůza.
A nejen Mikulase. Odpoledne jsem prelil slivovici, poklidil venkovni nabytek, svistum hracky z piskoviste a vytahnul sanky ;-) Ted jeste naposledy posekat travnik, vypalit letosni urodu, zabit pasika a zima muze zacit :-)
Měli by tě odsunout na Sibiř a byl by pokoj :-)
sanky? voe a stromecek uz mas? :-D
ten předsi nosí Ježula ;-)
:D zima ještě začit nemože, bo radiatory mam ještě na dvoře :)
V Lidlu uz vanoce maj ;-)
mladej Polášek by mu řekl svoje :D
Tentokrats to nepotvrdil, bo ten odkaz funguje;D
Učím se.
Zítra by to šlo?
Co ctvrtecek? Sice se ma zas ochladit, ale odpoledne uz bude rumplovat zoncna;)
D1 trail, služebka
Soudruzi nevim jak ctvrtecek, ale totok je nej (pro ty kteri se k temu este nedostali) ;-)
;D
tak to je ultimatni verze 8D
Máš někde odkaz na to jak vysvětluje proč tak nadává?
neeeeeeeee :DDDD
štvrtek mako ako pako.
Čt, za mě, na chvílu, teda … jo.
Maňas, to je jedina skutecna jistota…;)
Tak aby jsi neremcal, ja jeste netusim, uvidime.
Bike nebo silnice ? A kam ?
Ja bych si pri sve dochazce remcat nedovolil…;)
Pojedu na biku at se pojede terenem nebo po silnici…pokud nepojedes, tak asi na Buk, pokud jo, muzeme uvazovat i o jinych horalum vic friendly;) hospodach…
Soudruzi, měli jste jet včera-vlahý, skoro letní večer, pár kapek deště, sucho, XL-M, romantika. Teď už bude jenom kosa :-(
Tak bohuzel, zenuska mi ochorela, takze zitra misto flakani se na kole musim pecovat o rodinu…
Takže to chvílu ještě vydržíš bez těch sarapatiček z Kupkola, smolaři.
A ja sem konecne doobjednaval sram spojky, tak ti pak jednu dovalim ;-)
Já bych zítra zkusil zahájit zimní sezonu na Šmelcu. Teda pokud už zahrádku zavřeli a maj otevřenej vnitřek…:-)
Tak pokud tam najdeš nějaký šlajzničky . . . .
No to nevím, bych jako hlavní šlajsničku viděl uzený :-)
A pak prygltrail pod vlivem a za tmy, to je vždycky vděčná šlajsna…
dybyste jeli k veslu tak dej vědět v kolik tam budete, vo půl šesté končím v žebálu. Bych se stavil na kafe.
V šest ?
nj stabilizovanej jedinec s pevnou pracovní dobou. :)
podle medarda by to šlo dneska :)
Tak zitrek je lepsi. Ale zacina se svina oteplovat – v sobotu rano hodili misto nuly jeden stupen.
a tak to mne celkem nebolí bo buď se svezu dnes nebo až v neděli.
Tak v neděli to bude asi velký.-) Hlavně opatrně.
Udělejte mi dneska někdo radost k svátku a pojeďte se mnou na silnici/bajka ;-)
k svátku se nepřeje, svátek se jen slaví :D
tak ho pojeďte se mnou oslavit ;-)
No tak já navrhuju zajet se spráskat na Šmelc a Franta, kterej, jestli tomu dobře rozumím, bude s transporterem (co uveze v klidu 4 kola) v Žebasu, nás tam může pak přijet posbírat, abychom (třeba já a Maňas) stihli ještě další oslavu jmenin doma…:-)
Jsem pro Veslo, nanejvýš Bitýšku.
Veslo by bylo fajn-samozřejmě přes Holednou-trasére Pepku? :-)
P.S. Mýlíš se v jedné věci a to zásadní, jmeniny jsou u nás jindy. Proto prosím o vynechání mé osoby z tvých plánů.-)
Jáj, mea culpa! Už vím! Sorry!
tak si vem nějakej vercajk, furgonem každej den nejezdím a abych pobral 4kola a 4lidi, tak to budem muset trochu rozebrat. Ale vzhledem k tomu že to nebude moje kolo, tak jsem pro každou legraci. :D
Hmm, tak dojeď na to kafe k Veslu :-)
Na bajka bych jel, ale chtěl bych vyrazit už kolem 11, tož esi má někdo čas.. :-)
…i bych jela…ale netuším, jak to vypadá v terénu, není moc blata?
..tak pánové, jedete dneska k Veslu? Dala bych si alespoň svařáčka, když už teda mám ty jmeniny :-D
Jinak poděkování siskinovi za tůze pěknou bajkovačku.
Sice se v mém případě neobešla bez pádu, zato to byl krásnej sjezdík :-D
Ukážeš nám následky ?-)
A vůbec co budeme chodit kolem horké kaše. Fandu jsem vyzval na šestou, pojedeš tam napřímo ?
klidně tam dojedu jen na sedánek s váma kolmo po silnici ;-)
Následky můžu ukázat bez obav: boule vyrostla přímo nad kotníkem :-D
on už nikdo jinej nereaguje totiž …
jinak doufám že následky budou minimální..
To je zklamání, sem doufal, že tě zlákám na tu temnou a odlehlou Holednou. . . . a zase nic :-(
..pač tady se na něčem domluvit je kumšt..
takže jsem nespoléhala na vás a dala si pěknou padesátku s kolegou siskinem..
přijedete někdo krom Maňáska tedy na 6. k Veslu?
Ee, bude zima, bude mráz. . . .
otevřela jsem Portské, tuž adios, zrádcové :-p
ještě že jsi tam nejela rovnou, by jsi se načekala.. :-)
jo jo,čekání na Godota :-D
Beru to jako podraz. Čekal jsem tam 18:1o – 18:35, venku.
P.S. Tímto zdravím kolegu opatrovníka Páju. Tady jasně vidí, že bez autority to nejde.-(
tak nikdo? bych tam seděl vod 17:00 jak trotl u sodovky, to po mě nikdo nemuže chtít. :)
Maňásku, tak to se hluboce omlouvám..opravdu :-(
Brala jsem to za zrušenou akci, když se nikdo neozýval…
To je jak s tim Ceskym rajem :) Neznamena, ze kdyz se neozyva, ze se nic nedeje. Pac tady se celkem jasne domluvili. Ale me je to fuck, ja si du pit svuj lipovy cajicek O:)
Copato? Japato? Rýmečka? Zkus česnek s citronem.
Rymecka uz vod prijezdu z raje :) Cesnek s citronem si strc vis kam…
Za dobrotu na žebrotu. . .
Kauzu „cesnek s citronem“ jsme uz prece davno uzavreli :-D
. . . . . . . a proto jseš teď nachcípanej a já ne :-)
Tim to nebude soudruhu. Ty nemas doma decko, ktery chodi mezi jiny decka do skolky a rotuje to tady vsude kolem nas ;-)
Moje děcka taky chodily do školy a nic nepřinesly, resp. přinesly, ale úspěšně jsme tomu odolávali.
Viděls ,co tě může potkat na Holedné…;-)
Já tam mám ty antilopy ochočený
:-)
hmm, ale muflon by se mohl vypružit že…kor když ho při aktu vyrušíš tím světlometem, co vozíš..:)
ted je rijen, bych tam jezdil hodne s respektem. pytlaci tam vcil nebudou, maso by stalo za hovno… ale radej kulku nez aby na me skocil troubici jelen :-D.
Dneska ovsem vsude poletujou a prenasej se daleko zakernejsi sracky nez tenkrat.
Kdo nepada, jezdi pod svoje moznosti ;-)
Poděkování je na mé straně, po dnešku mám zase o bikerkách větší mínění(a ne že bych ho měl předtím malý.. :-) ) krásnej, svižnej bajking i s parádní akrobatickou vložkou :-)
V nedělu večer (18 hod) u L., akce Franta.
se na to nějak těšíš, doufám že aspoň vydržíš do konce. :D
To bude od nedele do nedele? :-D
Pokusím se. Opušťák mám.
tak jako trochus mne překvapil. :) Sem nečekal že budu první kdo začne usínat. :)
Soudruzi, tezce lituji, ze jsem nemoh dorazit bo koupelna a nachcipani :( Celej den i vecer sem na vas myslel…
jj tys chyběl, se toho nějak nemužeš zbavit. Apropo ta koupelna se ti oproti plánu nějak natahuje. :D
Protoze ju delam jen o vikendu a su na to zase a jenom sam a sam :) Eva ted dostala nakonec ATB, tak me to mozna ceka taky.
Průměr pondělní cesty do hokny 17,4 mluví za vše. Měl jsem co dělat, abych dojel. Do detailů raději nebudu zabíhat.
Už nic nevydržím.
Ale teď jsi už o.k. ?
no teď už jo :)
tak jako včil Bob, Řehoř a Katka, by ses měl dat rychle dohromady :D
Já sem se třepal jak feťák ešče v pondělí večer :-D
to zase bude pondělí
Motyll: Jedu v les.Vemu ti ty klobase.
ještě že dnes mosim do tišnova, alespň nebudu mít čas na pič…ky a rano pojedu do novýho města čistej. :D
To je tvuj pruser,že nemáš čas na Pičky !-)
Mám sraz na jezerách s Vláděm a hrnem na Buk.
klobásy výborný!!!
Na zítra velice příznivá předpověd¡, :-) nevyjede někdo na silnici/bajk? Nejlíp dopoledne..
..co silnice okolo 12té?
proč ne? pustil jsem se do rozborky vidlice, takže bajk je asi pasé :D
ale nakonec stíhám až tak ve 12:30, Kr.pole?
ok…jela bych klasika: řečky, česká, lelekovice, vranov, šebrov, olomučany…a fakt zlehka
Krpole nádraží zase? Navrhuju spíš Semilaso :-)
Jsem pro, tak 12:40 u Semálu, oki? :-)
ok,
.. přidáte se ještě někdo?
Ne
Přidal bych se, ale čas teda moc nevyhovuje :-) To jako nebudete obědvat? :-o
..polívka v Jedovnici ;-)
ok, tak teda 12:40 Semilaso..
podival jsi se na datum ? ;-)
ale karkulka ho v tom nechavala koupat :-D
ste eště nevyrazili? :)
To proběhlo včera, ale dneska bych vyjel na bike. Počasí nemá chybu (trochu zima no:-) ). Jsou nějací bikeři tady? :-)
Víkend, nádherně azuro, ani moc mokro ani moc sucho, lesy hrajou všema barvama.. :-)
A žádnej biker tady? :-( Safra tak to vyjedu zase sám.
Já jedu každopádně, jen co se trochu oteplí. Buďto silnice nebo bike, to je mi jedno..
No výborně :-), chtěl bych dát bajk, nejlíp Brno-sever, Adamov apod.(ale kldně se přizpůsobím). Teplota leze hore :-) V kolik můžeš? Jsem z Řečkovic.
Já su z Líšně, záleží kudy chceš jet. Můžem dát sraz na Klajdě, v Bílovicích nebo Obřanech, nebo na Lesné na Muldě?
11:15 Lesná, o něco dříve ty ostatní místa.
chtěl jsem jet Sob.- Utěchov- Adamov-Babice- Rudice-Jedovnice a z5 přes Křtiny. Můžeme samo operativně upravit :-).
Tak v 11 v Bílovicích? Můžeme jet rovnou na ty Babice..
To mám dost naknap, protože nemůžu najít zimní rukavice. No zkusím to stihnout.
V klidu, tak 11:15 ať to nemusíš tolik hrotit.
OK, 11:15 a Vranov bych úplně nezavrhoval :-)
Ahoj, tak co palec, je v celku?
Bohužel, spíš to vypadá na stylové zakončení dnešní sezóny :-(
Teď mě nejspíš čeká 6ti týdenní oddech…
A co ty jak ses projel? Počasí parádní ideální, chvílu bylo i 13°C.
ajaj :-( ,byl jsi s tím někde?
Já při sjezdu do Mariánskýho lehce řízl přední plášť (4–5mm, ani nebyl skrz), tmel moc nezafungoval, 3X jsem dofukoval a pak jsem tam hodil flek zvenku. Jel jsem směrem na buk, různě se tam motal po lesích :-), zpátky přes Březinu a Bílovice. Pěkných 65km ani kosa nebyla..
zítra jdu do Bohunic a je mi jasný, že se bude zase reponovat..
Tak hlavně že jsi dojel a nemusel tlačit. Normální flek zvenku drží?
Tak držím pěsti ať dopadne v poho, s co nejmenšími následky..
Zvenku drží dobře, ale zevnitř vůbec ne, teď jsem to zkoušel podlepit. Kousek staré duše snad bude zevnitř držet líp..
Tak nakonec mám jenom dlahu. Zlomený to je i s posunem, tak musím vydržet chvíli bez kola, protože ta dlaha by jezdit umožňovala :-)
Tak jsi to odhadl dobře :-( , to asi letošní zkušenosti .. :-), sry, trochu černej humor..
Aspoň že nemáš sádru, dáš trochu oraz(v říjnu odpočívaj i profící :-)) a na silničku to za chvíli půjde..
Jo jo, do letoška jsem neměl moc zkušenosti, ale po téhle sezóně si myslím, že už zlomeninu poznám :D
Ty mas s tim sebeposkozovanim letos smulu…
njn, chytneš rohem za šlahoun a je to. Skoro si říkám jestli ty rohy nesundat…
Letos dva pády na biku a pokaždé zlomenina.
podivej se na sebe do zrcadla. to se budes divit, ze musis padat, aby sis neco zlomil ]:-))
Že by došlo už i na mistry ? Hmmm zlomenina, soucítím s tebou.
200 :o)
furt čekám nějaký bublinky ze soboty a nic :)
Ani se neptej …
tady jsou podklady :-D
chtel sem neco napsat, ale uz nic nepisu…
Ty krávo, tak tohle by Klaus nazval nebezpečným sektismem…Bych si, vědět to, nenechal ujít možnost mrznout na Vysočině sledujíce Romanovo opravářské umění! Píšu si ta jména a dělám si velká mínus!
Staci se obcas objevit na ICQ, ze ;-) A netusil jsem, ze to nevis, pac Exika jsem premlouval asi tejden, jenze nakonec u nej ATB rozhodlo…
atb je all terrain bike?
tak urciteee
Říkám, sektismus. Soudruhu, k čemu myslíš, že se takováto vlákna zřizují??? Dneska ICQ a zejtra po mě budeš chtít, abych se vylepoval někde na fejsbúky a jiný, ne?! Mám mail a telefon, to stačí.
Jinak mě zaujaly ty fotky, kde to jakoby skoro vypadáí na nějaký problém s NoTubes systémem…tomu nerozumím :-)
No ja mam posledni dobou z fora pocit, ze smeruje… S e-maily je to neohrabane, ICQ mi prijde rychle a ucelne – jediny, kdo ICQ bojkotoval, byl Paja, ale ten uz si zalozil alespon Skype.
Ad NoTubes : ano, 1× za dva roky mi to podfouklou (rana z boku ?), ale i tak, stacilo protrepat a chvili pockat, ani dusi jsem tam nemusel davat (ale po pravde uz jsem v jednu chvili myslel, ze na ni dojde :-))
Je mi to jasný. Koukat mi na záda jak vyjíždím Štarkov by bylo demoralizující, tak jste si upekli separátní kroužek :-)
Takže vlákno „Brno-listopad“ už neočekávám, když mi někdo řekne, jaký mám číslo ICQ, tak jsem ochoten se o tom bavit. Já ho nějak zapoměl a po totalupgrade PC se mi přestalo automaticky hlásit :-)
404905454
Dík :-)
otázka je esli si pamatuješ heslo :)
Paja si Skype zalozil, abychom mohli zadarmo telefonovat kamosce na NZ, jinak je mu uplne volnej…;)
…ale k tomu musim dodat, ze Romca je hodnej, poslal mi ssmku, ze se v sobotu jede…diky…(stacil by i email)…a stejne by se vam prd stalo, kdybyste to napsali sem…
hele nerejpej, při sobotním výstupu se mi podařilo narvat kolo do svahu tak pěkně, že se mi mezi plášť a ráfek dostalo listí, tak že nejde dostat ven. Siskin je mi svědkem, to jsem ještě neviděl.. :)
Ani psík mi přitom neutekl! Žádné stopy po mlíku atd. Být tam duše tak bych musel se zlomeným palcem ještě opravovat defekt, a to by se mi teda nechtělo.
kdes to vubec smotal?
koryto na žluté do Bílovic…
!
ty poslední tři jsou fakt luxus Smekám před důchodcama že se nechají takhle trápit:D
Já jsem se netrápil, jen z posledního úseku: Tišnov-Brno nemám v hlavě ani jedinou informaci, pouze mlhavý pocit, jak jsem vyjížděl v Brně z nádraží a dobrovolně si zajel půl kilometru se soudruhy.
Krom lehké podnapilosti jsem se taky netrápil, všecko si pamatuju.
Prosim Te, co ta pumpicka, mas ji ?
já musel :-)
;D tak to je klenot do sbirky…
:-D
tomu rozumim :-DD
Ty s těma nápadama perlíš.
to neeee :DDDDD
Pěkné, pěkné, akorát mne mrzí, že jsem u toho nebyl :( Nicméně na služebce jsem byl až do neděle do večera, takže bych stejně nemohl, i kdybych o tom náhodou věděl.
Cece, takhle se zmastit po 4 pivech (+ jednom malym) a dvou slivkach, to se mi snad jeste nepovedlo :-D
Jinak sobota good, akorat byly nejake ty technicke problemky – Pepek ma teleskop na dve samostatne casti, mne podfoukly bezdusaky a bud mam krivej prevodnik, nebo odesly loziska do kopru – uvidim odpoledne.
Pocasi i trasa paradni, co si vice prat.
ty poslední dobou s tím kolem perlíš :D
Tak tech. problemy jsou ± u vsech konstantni a mne se to zatim vyhybalo, tak jsem si to ted holt vybral… Snad uz to je za mnou
Kdyby jsi videl, jak jsem se po minule zkusenosti na cca 20ti km trapil s razenim na presmyku, nez jsem se odhodlal ty dva imbusy povolit a presmyk seridit :-D tentokrat to opravdu zabralo jen dve ci tri minuty, ale ta odvaha…
Sedlovka je v pořádku-pouhá chyba uživatele při demontáži a následné montáži.
Tak to jsem nejlepší kamaráde opravdu rád, už jsem se viděl jak ti ručím v bance na úvěr.-)
Teď jsem se dozvěděl od Jiříka, že prej jsem jel nějaký schody. Takhle pekelnej závěr jsem ještě nezapsal.
koukam, ze nejen pepek byl v laufu ;D
Nevyjel by dnes někdo na silničku? Nejlíp tak okolo 15h, něco kratšího..
Nestačím zírat – chodíš někdy do práce? Máš rodinu? To jsou časy jak u studentů …
Tak pockej, ja jsem taky schopen vyrazit z prace okolo 15te hod, totez i Manasek + Jonys.
To je dneska, ale koukni se treba na 13. a 14. Mluvi ze mne bleda zavist ;)
To jako že bych tvrdnul v hokně do třech, jo??!!
Ze studentskýho věku už jsem dávno vyrostl, rodinu nemám a do práce chodím jenom občas. :-)
Každopádně je teď posledních pár dní co se dostanu na kolo, tak si to chci ještě užít. :-)
Tak vyjede někdo? Sraz 15–16h je mi jedno kde.
Já bych kul železo dokud je ještě žhavý, dle vyjádření vzorného taťky tento týden je mi to jedno, kterej den tak bych to práskl hned na zítra.
Tak zitra 0 bodov, muzu az od st dale. Ale pocasi ma byt zitra dobre, toz si to uzijte.
ja su celej týden v pi…i. :(
Na první pohled záviděníhodné, při hlubším zamyšlení se tejden, v jednom kuse a v jedný jeví až příliš :-))
Kam? Co ty Hořice? Jinak na po, st, pá v říjnu jsem objevil dobrou cílovku-happy hours viz foto…
Vzornej tatka, to hned reknu doma, aby vedeli, jakej poklad maji…;)
Jako obvykle, utery je spatny :(
Tak co, zitra nebo to nechame na stredecni jonysovy happy hours, kdyz uz bude moct i Roman a obda?
Streda taky spatny, muzu ctvrtek nebo patek, takze se podle mne neridte.
Ve st už bude asi ošklivo…
Já jsem připraven.
V kolik, kde a kam?
Ja muzu vyjet v 16 ze Slatiny.
To je teda už takovej přísnej čas. A destinace. Tak teoreticky poblíž máš Obřany a Bílovice. Tak co se nějak tam potkat, došolíchat do Blanska a cvičně si vyjet serpentýnky do Hořic? :-)
Kua, s tema Horicama me stvete. Pivo sice nic moc, ale jidlo maji moc dobre.
Nicmene, nechci Vam do toho kecat, ale aby jste tam prijeli od cca 16te hod nejak rozumne, bude ta trasa samej volej.
Tak ty serpentýnky jsem si právě říkal jako prémiová šlajsnička…:-)
Jinak já su ochoten jet tam kdykoliv.
To jsem šel zatím jen jednou.-(
To pojedeš nějak přes Líšeň, udej průjezdní místo a čas.
16:10 nam. K IV.
16:20 Klajda
16:40 Bilovice tam scuk s jonysem
Tak Klajda.
Toz s. jonys nase odhodlani evidentne podcenil, bo pri nasem telefonatu z Bilovic vypadal prekvapene nerkuli zaskocene (mozna i proto, ze nevedel kdo mu vola…;) Nicmene jsme operativne cil zmenili z Horice na Bilovice U Sevciku – a ted muze jose zacit litovat sve absence;) nejen, ze jsme meli gulasek;D, ale pred nim jsme si s Maňasem dali Naucnou, jejiz prvni cast je ted opravdu luxusni, jak z prirucky o singlu…
U Sevciku jsme se scukli s prisedsim jonysem a vyjizdku zavrsili u Plzne s vyse zminenym gulasem…;)
Naučnou jsem dával tam i z5, jakto, že jsem vás nepotkal?
Teda jose, tys nelenil…najizdeli jsme ve spravnem smeru ze Sobesic chvili pred 6 a na konci jsme byli cca 6.30.
Já jsem se toulal mezi Sob a Mokrou horou a čekal na tmu. Jakmile se setmělo, vyrazil jsem na naučnou.
Tak tos nas uz nedojel, svetla jsme zapinali asi v pulce…
Gulas maji porad tak dobrej, vcetne bramboracku ?
Gulasu maji asi 5 druhu, ja mel tentokrat nejakej s fazolema a topinkama a taky nebyl spatnej.
Guláš Prazdroj mohl mít více masa, ale i tak jsem se nacpal k prasknutí, palačinku už jsem nedal.
Guláš už jsem jedl lepší, Kozel dobrej, vrchní divnej. Pepkovi, jak jsem vyhrožoval, oznamuji, že jeho nejlepší kamarád místo možnosti sklouznout si za tmy žlutou Soběšice-Řečky volí raděj dálniční alternativu Bílovice-Obřany…
A zakládám podvlákno „Doporučte kolo pro Páju-zn. Může být levnější než Liteville“
Tak Manasek vubec prekvapil dobrovolnym absolvovanim Naucne, kterou ma snad jeste radeji nez Holednou :-)
Ad kolo pro Paju : uz ma pred kolaudaci a chce se odmenit ? Tak v tom pripade nejakeho toho titanoveho Merlina, Lynskeyho ci LiteSpeeda :-)
Ad Naučná: potvrzuji Pájovo tvrzení
Ad ZTZ Kopaniny-Reslofka: nemile zase překvapila. Šutry mokřejší a větší než obvykle, ve spodní části co jsem vždy jezdil s prstem v nose jsem měl větší nájezdovou rychlost a raději jsem vystúpil (bez následků). I takovýho mistra jako je Pája to tam nenechalo v klidu.
Ja uz tama nejel ani nepamatuji, ale pokud si to dobre vybavuji, tak tam vzdy zalezelo na pocasi – za mokra to fest klouzalo.
Aspon cast te cesty je mokra vetsinou. Ted mi ale pripada, ze tech sutru je tam vic a jsou vetsi, vlitl jsem do toho dost rychle (nj. 14 dnu jsem nebyl v terenu, tak jsem si to chtel uzit;)a v nekterych usecich jsem se malem nestacil divit…
28.9. jsem si na zelené taky hezky vystoupil, přední kolo mi zůstalo v kaluži. Ten jíl pak vůbec nešel dolů, jinak bez následků. Příště tenhle úsek s díky vynechám.
To ja si ho dam klidne znovu, akorat trochu snizim najezdovou rychlost;)
Videl bych to na http://www.lapierre-bikes.co.uk/…carbon0.jpg. Nebo stump 29 v karbonu ;-)
29''tky nebrat :-)
Maňas
Zmrdi.
No, po Českým ráji a Polkových výkonech v tech pasážích bych tak přísnej nebyl. Ale nebrat HT :-))
Fajn, necham ti misto pod stromeckem jezisku;D
spis u popelnic…
Copak, neceho se zase potrebujes zbavit? ;D
bych ti levně nechal rám Marinu :)
Jeziskovi se neplati voe;) navic bych se na tom kolenama kopal do brady ;D
měl bys hravý kolo na mne je stejně velkej. Když si tam dáš hokejku a 100mm představec, tak je z toho vo 5cm větší bajk. :)
;)
co toto ?
Znas to, darovanemu koni…
co to je za ram?
…minimalne barevne je to takovy nekonzistentni, rodla a ram ladeny do podobny barvy a k tomu cerna sedlovka s bilou vidlou? S cernou vidlou by to vypadalo lip.
Nechte toho …
Copak, mas zajem ?
Když půjde Ježula k Pájovi, už nepůjde ke mně.-(
Pekny, sice ty cerveny Mavic naby k tem zlutejm linkam na ramu nejsou uplne idealni, ale zas…ma to vecka;D
Muzes si to v jejich konfiguraku nakonfigurovat podle sebe. Ja to dostal asi o kilo dolu v setupu, ktery bych si pral, akorat jsem byl na cene 4000 EUR :-)
Tak az budem Ti stari a bohati duchodci, co jezdi pozovat vecer k Veslu ci o vikendech na Buk, udelame si radost :-)
Me uz stacila ta cena za ram…
Jeden rám bych tady měl – Zn: epicky levně.
Ty fully zas takova bomba nebudou, kdyz se toho vsichni chteji zbavit;D navic nevim, co bych s tim tvym „detskym“ kolem delal, decka jsou na to jeste maly…;P
ja se fula zbavit nechcu ja bych chtěl jen menší kolo :D
:-))
S diakritikou to zní trochu lascivně.-)
Dobrý je, že Pája ani slůvkem nenaznačil nic o novým kole, ale už i sám se na mnou hozenou udičku začíná chytat :-).
A taky jaký tu lítají částky.
To ses vedle, zatim tu o tom byla rec jen ve smyslu, ze mi to nekdo koupi pod stromecek;D
Ty mas tak hodnou zenu… :-D
Aby to nedopadlo nejak takto ;-)
to kolo asi nebude spatny, ale po stvrt roce budes chtit jiny, pac se ti okouka. hrozne laciny dyzajny totok…
Mně to připadá, jako nějaká votuněná škodofka s obrovskýma kolama a mrňavýma kotoučkama. Už tam chybí jen nějaká hustá muzika a křídlo.
Zcela nezaujatě, ten design na příští rok vypadá pěkně
No, dobrovolnym, protestoval, ale nepripustil jsem diskuzi;D a jak byl nakonec rad…
Az bude mit Paja pred kolaudaci, tak nebude mit nejspis ani na retez, natoz na kolo, leda, ze to jonys myslel jako darek k ty kolaudaci, tak to potom jooo;D
Příjezd 21:22.
Tvé hodnocení vnímám jako frustraci za Žďár.
Vrchni toci Kozla, tak na to ma pravo;)
300 :o)
Prošvihl jsi 4oo, tak zbývá počkat si na 5oo.
pozejtřku – v sobotu se jede tradiční 12 hodinovka na Podlesí. Lehokolista se ještě nikdy nezúčastnil. Co ty, Jonysu, na to ?!
Zdarec :-) Sobota je pase, mame brigadu. Stejne bych teda prijel akorat na cumendu. Jinak Jonys se letos rozjezdil, docela mu to na Trancikovi slape a na kanape pada prach.
Na nas nemusis valit zadny sifry, dobre vime, ze v Ususskym slangu se becka rekne brigada;D
:-) A tak urcite se nesmi podcenit pitnej rezim, nicmene ofiko becka (teda sportovni vecer) bude probihat az od cca 19te hod.
sportovni vecer;DDD
Vsak jo, sachy, dama, kulecnik, sipky, ping-pong… :-)
:-))
Mám doplňující otázku: v kolik brigáda začíná a v čem spočívá? Tipnul bych si 17.30-chystání „sportovního večera“
Na tuto otazku odpovi muj tiskovy mluvci Franta Kocourek :-)
Ale ne, zacne to uz rano kolem 9te, bude se zazimovavat bazen, rezat a poklizet prorezane vetve z leta, poklizet kolem kulturaku, chystat Vanocni vyzdoba a tak.
„Sportoviste“ mame nachystano hned :-)
Dík :-). To víš, já pochopil, že barva jezdí a že tedy když chci podávat takové výkony jako ty, bez černé to nepůjde :-))
a co dneska, po 16h?
Schov si to na so. První lehokolista už je nalomenej, teď ještě první integrálista.-)
Sobota? Povidal někdo něco o sobotě?
Viz Howghovo vábení.
sobota špatenka, tu už mám zamluvenou :/
videl jsem te kolem osme na konecnaku nebo to byl ten druhy oranzovy monster?
to jsem byl ja, jezdim tama dennodenne do hokny
toho druhýho jsem viděl teď na pryglu
ma bilou Marzosku tusim, ne?
tak jaky je plan na sobotu, mozna nakonec prece jenom budu mit fraj :P
Úkol zní jasně, porýt, uklidit kytky do sklepa, atd., atd…
tak jsem se dnes kouk na proláklinu , kde nejhlubší je les –stav v 13:08 p.m. : bahno je pasé – jak jinak když vůbec neprší – ale stezka je slizká jako namydlená. Krom toho po ránu bývají divocí vepři nervózní, tak opatrně.. pokud teda se někdo zúčastníte. Já to pojmu kompromisně. Vyrazím až za světla, nejpozději však po desáté ..
Dojedem vás povzbudit!
já jsem se prostorem start / cíl po každý tak prořítil, že ani nevím jestlis tam byl. Viděl jsem jen neidentifikovatelné čmouhy..
Člověče nezvládl jsem to. Jestli jsi kvůli tomu nezvítězil, omlouvám se :-))
…těch příčin bylo tolik, že bych pravdě-podobně nezvítězil ani kdyby sis strhal hlasivky :-(
Nejel by dnes některý soudruh po obědě projet nějaké ty šlajzničky?
šlajzničky bych projel, ale můžu až v 15h cca..
To je pozdě :-(tak příště)
Překvapuješ mě.-)
no škoda, mohli jsme to protáhnout až do tmy, naučnou jsem po tmě ještě nejel. :-)
Co zítra, vyjede někdo?
jel bych ted po 4, klidne do tmy
Vyrážel jsem ve 3h, škoda že jsi nenapsal dřív, bych počkal.
Každopádně zítra bych rád vyrazil dopoledne, třeba se někdo přidá.
jo, nejak jsem se v hokne zazral do prace pri patecnim odpoledni a na B-F jsem jaksi zapomnel, skoda no, i tak jsem si dal naucnou pekne ze smeru od Sobesic, ten jsem jeste nejel.
ze Soběšic je to o něco lepší, rychlejší, jezdím to hlavně tak..
Vidis a ja si od te doby, co to jezdim opacne, myslim pravej opak :)
To bude těma přerostlýma kolama
Asi jo. A jinak, ty kola jsou presne na miru ;-)
Směrem DO Soběšic jsem to jel několikrát a vždycky mi to přišlo pomalejší než opačně.
Ale dost možná to je tím ,že to už se většinou vracím z vyjížďky a nohy „nejedou“. Musím si to někdy dát „čerstvej“. :-)
ze Sobesic to ma lepsi „flow“, naopak, tak jak jsem to kdysi jezdival, je to vetsi hrani si s korenama. Jaka padne chut, takovy smer se jede :P
Jo tohle modní slovo mě taky napadlo :-)
Viděl bych to podobně.
ja taky bud budu dopo pilovat chabou techniku na Zamilcu na chvilku, nebo bych taky hnedka vyrazil na vyjizdku, zatim jsem se nerozhod. Tady nahore byla nadhozen nejaky plan na sobotu, tak jsem zvedavy, jestli se to nejak rozvine nebo ne:).
A je tu poslední říjnový týden, tudíž vyjížďka …
středa :)
CT vypada pekne.
Tak dneska určo né, zítra taky né, takže tě beru za slovo. A na Buk.
Tak nejak bych to videl.
Už jsme víc než jeden.
A to je co rict.
Hlavne to tady nezasirat…
…jestli mi teda rozumis.
To víš, že jó.
Tak když se vám nikdo další nehlásí, tak já bych, jako třeba taky jel, tedy jestli mně vezmete s sebou. A dřevostavebníka + toho z lontu, tohocobydlínadruhéstraněvyškovskédálnice jste nepřemluvili?
Ve čtvrtek už budu chytat bronz u Máchova jezera. V rámci ROH. Letos byl sice přísný výběr, ale když mi jeden poukaz zbyl, tak co jse měl dělat, přece ho nenechám propadnout.
:DDD
Bručoune :)
Nene, žádný bručoun, pěkná žába na prameni! :-D
Jak říká Jonys, soustředění gymnastek bývá lepší sranda.
Na lonte radi moribundus a mimo to valim do Beskyd.
Vse z povzdali pozoruju a eventuelne se v pravou chvili do veci vlozim ;)
Jsi si jistý, že jsi nepřehlédl cílofku ?
Jj, nějak to najdu. Myslím, že jsem tam už kdysi jednou byl.
mam dylema, jsem lákán na víkend chodit pěšky po tatrách. Vodjezd ve čtvrtek. :)
jedeš hledat Juru?
Vo tatrach sem uz neco kdysi slysel, pripominalo mi to trosku to tvoje chorvatsko :-D
Aha, takže trochu chodit znamená parta kolem tohohle týpka … Nevím, proč si Fanoušu musíš všechno zprotivit :)
No právě.Zima na krku a on si ešče letos na žádné superdokazovací akcičce nestihl pořádně dojebat imunitní systhém.Tak hurá do Tater :-) Jestli chceš,tak ti domluvím chození pěšky po tatře u nás na hasičce.Za tři minuty ju máš vopšmatlanou nazpaměť a můžem jet navrch ;-)
nahodou, loni sem tam byl po 12letech bez jedinýho kroku, letos sem neco nachodil přes zimu a poslední dva vikendy sem trenoval ve vinohradě, takže se to vubec nedá srovnávat. Krom toho už su zas vo rok starší a zkušenější takže bych odjížděl o den později s ambicí založit B tým. :D
No…jak myslis. Varovali jsme te ;-)
tak jako ja asi spíš nepojedu, protože nemám vyvoženej hnojník a porytej vinohrad, takže do zimy každej víkend dobrej. Nota bene prodlouženej. :)
To mate podojet koze, nasekat lucerko a nakrmit kralike, dat slepecam, zemake prasatom…
tak jako proč se huntovat za eura v tatrách dyž se zadarmo mužu zedřit doma :D
Sak jo :)
Měl by si změnit nick na „masochista“.
Korea
Pozdravuj mladýho Kima.
Pamatuj na chilli papricky. Diky
To tě omlouvá, to je z ruky.
Vyjede někdo v pátek na biku?
nějak mi uniklo v kolik a kde a kudy. V 16:00 Klajda? a pak někudy porovině nahoru? Sem na tom měsíc neseděl, takže grande turismo. :)
15:45 ? Ale se mnou ti pšenka nepokvete, drsňáku. Znáš můj postoj k těmhle podzimním sračkám na zemským povrchu.
Znám. Já tě trápit nebudu, nejsu tvuj nejlepší kamarád.Sfrnknem dolu do údolí a pak malebným údolíčkem nahoru a je to. :)
Ps. Na modré se určitě práší.
Tos zrovna neudělal dobře, Maňas malebný údolíčko za mokra nemá rád. Byla tam bezedná kaluž bláta přes celou cestu i za sucha. Teď bych volil asi Ochoz a modrou.
Jsem si to rikal taky. Jen u te modre pak nejet pres to pole kousek pred cestou.
Jedu na zimaku, takze je mi to uplne fuck :) Sraz stiham.
Sraz nestiham, ale bud si vas najdu cestou nebo az na Buku…
Pojeď se mnou, bude nás víc, nebudem se bát vlka nic.
sem si řikalže ten volej do ochoza s výšlapem na klajdu budeš sabotovat :D
Že by byl Pája takovej dobrák a jel navrch(Klajda) dolů (Obřany) a zase navrch ?
Sem si říkal, že klidně dám zahrádky bez výčitek svědomí.
Ty si nechám obráceně, to se líbilo i Depkovi posledně. Někteří můžou vyzkoušet i novou lávku …
Třeba zakopnete někde o Karkulku, vlkové. Ona se totiž hledá.-)
a v kolik bys jel jose?
Tak asi 16.15 z domu.
Nevim, jestli stihnu, kdyztak ti brnknu…
Tak se zda, ze stihnu, 16:30 Obrany?
Jawohl!
Chtěl jsem napsat karieristo, ale nakonec jsem si to rozmyslel :-)
nj v těhle firmách to tak chodí. Počítají se až hodiny odsezený po 16:00 :D
Kdysi tvrdil, že tam musí být 1o-14 tak vo co de ? Může jít na obhlídku staveniště třeba …
9–14 ale ta devata ne vždy klapne;)
Tak to jsem toho v zivote moc neodpracoval :-D
co dělate? systemaka, takže nic. :D
//A co ze to vlastne delate, ze tady tak sedite tahle vecer v pracovni den ?
Aha, takze vlastne nic//
Jojo, to byl pamatny vecer :-)
druha hlaška roku hned po karošovým dětským pokojíku. :D
zrušili jsme kolárnu a udělali dětskej pokoj.
jo a kde teď máte kola?
v dětským pokojíku.
tj, ta byla :)
Vole, jsem si musel behem dne odskocil slozit 8 metráků pytlů s betonem…;)
Slovo „beton“ mne uz leze krkem. Cokoliv zacnu na baraku delat, tak si mladej hned vzpomene, jak sem betonoval dvorek a pravi: „Tata bude betonovat“…„Beton se nepapa, neee“ :-D
;D
fčera se to s tím vendelínováním nějak zvrtlo. Jsou všeci tam kde mají byt? :D
Taky jsem říkal, že ten sport začíná být trochu o hubu. Jeli jsme ten strašidelný lesík, pak údolím a do Ochoza, ale soudruzi už pak ani nechtěli jet šlajzničky (žlutou do Bilovic) a jeli jsme zase volej kolem zahrádek :-( I tak Depka místy zaostal z důvodu válení se v blátě :-)
ja zas dojel dom po prázné zadní gumě(sekanec) ten bontrager je fakt na vyliž p… eště že to dycky vyjde dom bez opravování. Ještě že už je sjetej a pude dolu.
A musim žalovat na poláška zase opravoval kolo po cestě :D to sem měl vyfotit jak hledá v listí ten šroubek. :D
Oni si nedají říct :-) A eště v tomto stavu – co chtěl zase „spravit“?
držák na světlo. :)
Ale keca, dyt byl uplne na plech, nevi co se delo :) Svetlo se mne enem posunulo, tak sem ho chtel dat zpatky.
Jsem mel pocit, ze tu zlutou navrhujes spis z povinnosti, bo ses toho planu dost snadno vzdal, kdyz jsme rekli, ze se nam do toho kopce nechce…zahradky byla driv tvoje oblibena stezka a ted je to najednou volej…za chvili bude volej zluta do Bilovic a budes chtit jezdit lom na Hadech ;D jeste, ze jsme na tu zlutou nejeli, kdyz se depka valel i v zahradkach…on ten RK moc do blata neni…
už to sem nepatří, ale ochudit vás o to nemůžu. .. uznávám, že v pátek už je listopad…
Zapomneli jsme ale sdelit to hlavni, proc jsme se tak zliskali? Duvod je prosty – http://www.starobrno.cz/…a/vyhry.html. U Lade uz soutez zacala :) Nekdo vyhral pivo zdarma, nekdo vyzvaneni, samolepku nebo vysnene tricko jako ja. Jeste bych potreboval neco pro mladyho, takze pristi tyden znova! ;-)
Do trička za chvíli doroste. Anebo mu vemu ty vlaječky, může s nima mávat a mlet to svý „******,******“.
Zkusím dnes. Z minula mám jen dvě zvonění :(
Soudruzi, totok jsem našel náhodně na netu. Připadá mi nějaké povědomé
Jirik je uplnej manekyn :-0
To jsou fotky jak z podzimní kolekce katalogu Quelle.
Neckermann a Quelle, jdete…;D
vzhledem k tomu že ve čtvrtek musim do divadla, bych navrhoval zelenou smršť už ve středu. :)
Zatim je St OK. Navic takove pametni datum jako Pamatka zesnulych… Akorat bych uz zalozil listopadove vlakno.
Chlapec se z toho nakonec asi nevykroutil…
ja mlel vo janáčkovým, todle je fklidu na rifle. takže takovejkompromis. :D
Nerazi dnes navecer nekdo nekam, s nekym?
Už to zamči a založ listopad. Každopádně st u mě není ok, ale nemusím tejden co tejden svítit zeleně.-(
ještě neni listopad takže tady se to da fklidu zasirat nemusime hned zasirat listopadový vlákno dyž je ejště říjen.
jestli mi teda rozumíte.
Já ti jako rozumím, ale co když se rozhodne na út ?
Zejtra nebo čtvrtek, ale maximálně tak na základnu, pokud se tam zvládnu dofunět.
Kušuj do listopadu.