Tak, a vše je při starém ;)
Tak, a vše je při starém ;)
Byls rychlejší :)
Kdy bude ta tiskofka soudruzi ?
Na stredu vytrvale predpovidaji dest, tak asi ve ctvrtek, to zas ale mozna nebudu moct dojet :/
S tím jezdí po stezkách ?
S tim jezdi po polnackach (ale i tak se na ne nejak musi dostat, a pak zpet…). Do mesta ma jinou (slabsi), ale ta je pravne taky illegal.
Moje postrehy z testu v garazich :
Celkove mam pocit, ze to zanedlouho skonci pruserem. Nemyslim u nej, ale obecne.
to omezeni spociva jen v maximalni rychlosti, takze kdyz ma kolobezka dostatecny vykon, pojede ta legalni 25 km/h kopec nekopec a k zadnymu zpomaleni nedojde, ne? ;-)
Pokud se nepletu, tak musi byt zaroven splneno pravidlo maximalniho vykonu 250W.
Jinak ten udaj 3200W je samo okamzitej, ale i tak
Ja myslim, ze tech 250 W plati u kola jako dopomoc, u kolobezky je ta teoreticka konstrukce, ze to nejede samo dost pofiderni.
Kazdopadne ty e-kolobky jsou v takovem vzduchopravnim vakuu, a pritom je to docela skoda. Ridicak, technicak, povinne ruceni, povolena maximalka dle typu komunikace (vcetne definice rychlosti chuze). Za me by to byl docela idealni dopravni prostredek do mesta.
Jo, legislativa technickemu vyvoji evidentne nestaci. Za me bych s tim nemel problem, pokud by to jezdilo po stezkach do tech 25kmh a klidne i po chodniku do cca 6kmh.
+1
+1
Zatim jsem jel jednou v haku na Ripske, rubal to tusim 45.
To musí být peklo i na rozbité silnici, natož „v terénu“ :-)
Tak koukam, ze problem s prervanymi retezy trapi vice lidi.
U me teda zatim nastesti u 1×11 a retezy X1 a 1130 dobry, tuk tuk.
No ja letos taky 2×, budu muset omezit najezd.
Co se tak stane s jezdcem těsně po převání řetězu? Ustojíte to?
Řetěz jsem ještě nepřerval ale nedávno jsem zapomněl že mám stále zařazen lehký převod a po záběru vší silou si dal málem hlavičku do předního kola :-D
Mne to nikdy neprasklo v extremnim krpalu – snad jen 2× si pamatuji, ze jsem instinktivne zmackl brzdy a rychle seskocil.
Jako Roman vůbec nic jen to nasere :) jednou z Adamová do bavič a jednou na cyklostezek klajda ochoz. Ve stoje prakticky nejezdim
Něco pro Depku na říjnový restart. Ty názvy jsou výborný :-)
Bacha, včera vítr místama orval ze stromů listí i s větvema :-).
Jj včera mi přišlo avizo ze na modré leží strom :)
Mě taky. Akorát jsem se zatim nedopátral, kdy se jede.
Jj, spadlá špejla :-D Jede se čtvrtek bo zítra chcanec.
Dobré ráno, prosím zkušené bikery o názor, jaký ráfek na zadní kolo byste doporučili. Mám Roval Control 29, alloy, 23 mm inner width, 32h. Důvod výměny : naražený ráfek a nedrží bezduše.
DT nebo treba ZTR? Dal bych o neco sirsi.
Treba XM 421
Na bike-discount za 66 Eur
DT – Warps
Udělej si radost a kup si nový kola komplet :-)
+1
DT350 a k tomu nějaké ráfky s 25mm-28mm vnitřní šířky. Já mám ZTR Arch MK3, 26mm, Patrik nějaké DT.
Bacha, ty ZTR Arch MK3 trochu nafukujou objem pláště – aby se ti to pak vešlo do zadní stavby :-)
U me je to v cajku, ja tam nacpu i 2.6 :-)
Já to myslel na babicaka :-)
Alicarbon :) nejlehčí ráfky co sem kdy měl, tuhost super. Páska a ventily origo NT. ZTR Arch je jistota.
Hosi, jak je to s tou uzavirkou mezi hradem Veveri a Novym Dvorem ? Melo to byt od 1.10., prvni den se to objevilo na Waze, ale uz to tam neni (ani na zadnych jinych mapovych portalech). Zadne cedule jsem na Novym Dvoru ci u Pryglu taky nevidel.
MHD tam stále může, takže na kole by to mělo jít :-)
O kolo mi neslo, to tam (bike) pujde porad ;-) Ale jde to stale i autem, ted jsem to projel a nikde zadna cedule, naveze stroje, matros… proste nic.
No v té zprávě, co jsem linkoval, píšou toto:
Upozorňujeme občany, že v období od října do prosince …
+
Původně plánovaný termín uzavírky 1. 10. – 15. 12. 2019 se nepodařilo včas projednat, přesný termín proto zatím není znám.
Takže to asi bude překvapení :-D
Tady psali od 14. října…
Edit: tak prý nepodařilo se najít shodu ohledně objízdných tras
(urban)trailové zpravodajství:
Hustý! (Na Lužánecké zase někdo vykopal obrovskou jámu)
:-)
Kolegove Tveho nej kamarada ?
Ne. Prý nějací fotbalisti: Kopeme za Brno sro
Kousek pod Holednou jsem ze zůženého místa pěšinky odstraňoval nastražený pařez :-/
Jak ste na tom kdo zítra okolo 15:00 bych potřeboval helfnout se sběrem frankovky…v Pavlovicich. :)
Vinohrad v Tvarglu je ti malo?
Pane doktore potřeboval bych napsat nějaký prášky proti chamtivosti. Hlavně ať je jich hoodne moc. :)
Co dnes? Jede někdo nahoru?
:D
V kolik tam budeš? Přijedu. Mám doma nachystanou Husku, kdyby ses chtěl svésti, tak i na ni . Pláštěnku mám.
Nebudu. Teprve druhou noc spím vleže. Zatím jezdím opatrně jen hladké asfalty.
Kdybys místo těch keců a výmluv aspoň jednou za čas opravdu dojel! Nic by ti to neudělalo ;-)
Ne tak zhurta, s ním se musí jak s děckem.
Myslis mu jako narezat ? :-)
:D
Nařezat do žeber :-)
Teď mi přišel krásný nůž. Tím by to šlo… :)
Co sis vybral, Miro ?
Kyzliar T1. Zatím se na něj jen dívám :), ale vypadá bytelně, jak jsem chtěl. Uvidím, jak budu spokojen.
No nekeke, ja pokukuju po Kyzliar Tajga M Tebe jsem tipoval na nejakou Finku.
Ta rytina je samo neprakticka, ale co uz :-)
Tajga je parádní, já bych ji určitě ztratil. :)
To bys musel nechat mobil doma.
To nemůžu bo kdyby se mně nebo někomu jinýmu něco po cestě stalo, tak jak asi přivolám pomoc? To ty přece musíš jako správný „plicopich“ dobře znát ;-) Ale u krbu můžu klidně ve tvé přítomnosti nechat mobil schovaný v kapsičce, není problém.
Ovšem co takový Dušan…chudák, měří aktivitu Stravou z mobilu…aby to nebyla ta „dyskrymynace pyčo“! :-D
Co aktivitu Stravou, ale koordinuje celou tu svou sbornou ;)
Ano, a jak by to asi dopadlo se Sašou, kdyby mu v daný okamžik Dušan zkušeně a plynule ruským jazykem neporadil? Raději nedomýšlet :-)
…asi by si Sasa jednou musel poradit sam.
Neni su oni henten ruský imperialistický špión?!
Zpráva z Estonska:
S myšlenkou, že pokuta řidičům nevadí tak, jako ztráta času potřebného pro vyřízení formalit, zahájila místní policie nový projekt. Během něj budou vozidla, která překročila povolenou rychlost o méně než 20 km/h povinně odstavena na 45 minut, než budou mít povoleno dále pokračovat v jízdě. Při překročení rychlosti o 21 – 40 km/h, bude doba povinného stání prodloužena na 60 minut.
Účinnost nové metody je testována na trase Tallinn-Rapla. Jejím cílem není řidiče trestat, ale přimět je, aby změnili své chování v provozu.
Super, ti Estonci mě baví.
Jo, ještě by mohli vymyslet chlapa s proporkem.
Tušil jsem, že se zrovna ty ozveš :-D Dneska teda dojedeš? Budeme čekat :-)
Kdybys býval byl jel pomaleji, tak bys poslední měsíc dobře spal.
Tebe by na Drahanech odstavili na 2 dny :D
Raději na 3.
A kde je nějaká solidarita, soudruzi? To si pak stát může dělat co chce, když lidi nedrží při sobě.
Nejsmutnejsi na tom je, ze v pripade nehody neni vinen vyrobce auta ci dodavatel systemu, ale ridic.
A v Nemecku chteji dokonce postihovat, kdyz si tu ficuru vypnes (ve spouste aut to ani nejde).
Jo. Všechno se neustále zhoršuje :-(
To je dobry, to se da kalkulovat i s povinnou prestavkou a zaplnenym odstavnym parkovistem :-)
Na všem je potřeba hledat pozitiva :)
Nesvadej pepu nebo si zas ublizi…
Před so si stroj nešpiň.
:-))
P.S. Proč ne ? https://www.idnes.cz/…klistika_ten
To už tady mělo být dávno. Ne kazdej umí jezdit pod vlivem rovne. :)
Ten Lukačovič by už měl pomalu přestat chodit s tím foťákem :-(
Co je? Vždyť je to frekventovaná štráse plná pejskařů a kterou každej zná.
Nezná. To není ta asfaltka. A hlavně je to teprve začátek.
Já vím co to je, chodí tama hafo místních. Seš paranoidní.
Nejsem. Teď tam bude chodit lidí ještě víc. (Jednou dojdou i do toho vašeho městysu)
Já tam Šlapky nevidím ;-) Ať dojdou, tady moc nepochodí.
Spíš se divím že google rozmazává xichty ale seznam je tam normálně nechá…
Seš.
Nic netrva vecne…
A kua, prdla mi guma vod trenek. ;-)
centerlockovej kotouč, to možná bude Velký Honza :-)
No ty vole, hora prisla k Mohamedovi.
Tak sup sup, skladat
Ajta.
pojal jsem podezreni v tej kundade. ostatne proto jsem se ptal, jak jsem se ptal. ;-)
A jak ses ptal? Si nic nevybavuju, leda, ze by to bylo prvni vecer ;)
estliva si poridis novy kolo driv nez se rozstipes, kdyz se ti ten presluhujici veteran nekde ve sjezdu rozlozi. ;-)
Jo, uz vim, opacil jsem, ze to se pta ten pravej a tys mi rekl, ze proti mymu je titanos zanovni ;) Od kdy ho vlastne mas? Nejstarsi fotku jsem nasel 2008.
jj. zatim je ve slabe petine sveho zivota. ;-)
Planujes mu to na 60?
No, chtel jsem tim rict, ze nic netrva vecne, ani Pajova bezkotoucova domacnost ;) kazdopadne zatim se zas muzete hodit do klidu, toho Koňa jsem koupil deckam :D nicmene je uz opravdu alarmujici, ze moje 10leta dcera bude mit vetsi kola nez ja…
:-D Tak to jsi nas dostal, takto pri patku
Hned jak jsem uvidel tu krabici, bylo jasno…:D
Dobře vám tak, vy kujóni:-)
:)))
Tomu rozumím. Budeš koukat na to její kolo a červíček bude hlodat… :)
Čeče hlásej 24st. tak budu muset asi opatrovat tchýni… :)
Rozumím. Na dálku z Hruboskalska. Tak to má bejt :D
Mě to přišlo cely podezřelý a nelogicky, tak sem zbaběle čekal jak se to vyvrbi:)
Takto vznikají ty davové hysterie: na začátku je jen fotka kotouče a co z toho vzniklo. Jak s Gretou.
Teď jsem to zde otevřel a docela se bavím :-), bravo Pájo! dostal jsi nás :-)
Já bych se nebál to nazvat jako Šíření poplašné zprávy.
Bacha, nejhorsi je smrt z vyplaseni:D
kolo a barák z Kanady :-)
No tvl. To abych se taky konečně rozhoupal. Když já furt nevím, jakou geometrii na své nestandardní tělo. A než to zjistím, výprodeje budou fuč :-/
Edit: měl jsem to nejdřív dočíst celý :D
Kolem silnice Útěchov-Vranov probíhá těžba je uzavřená ztz na souběžné cestě na druhé straně silnice jsem narazil taky na zával doporučuju Kroucenou nebo jinudy.
pro info, už těží i v Kuřimi a mají tam zákaz vstupu tady https://mapy.cz/s/lamugapemu , problém to bude hlavně ve všední den, dneska tam nikdo nic nedělal
Soudruzi, ty traily na babě nikdo nepoužívá a zarůstají. Dokonce i na tom z Kuřimské hory kolem šutru ke golfu místama není vidět, kudy jet. No a ten od Velké Baby k policajtům taky. Znovu jsem to vyčistil, včetně závěrečného sjezdu k policajtům. Začátek je tedy nezřetelný, je tam vysoká tráva, ale dál jsem to vyznačil větvemi různě opřenými o stromy, takže je to s trochou snahy k nalezení a použitelný.
Kde přesně to začíná u těch policajtů že bych to zkusil směrem na Kuřim? Nerad bych se tam zase prodíral křovím a přelézal padlé stromy (stará vzpomínka, doufám že už to tam je mnohem lepší:-))
Tady Budeš muset ale tlačit a když přijedeš ke krmelci, tak ho nech po pravé straně a jeď ještě asi 300 metrů po stěrkovici a pak nějak (tlačit) doprava nahoru. Startovní bod z druhé strany.
Radši to jeď z té druhé strany, je to převážně z kopce. Musíš se dívat po těch větvích, opřených o stromy.
Kdo pozná kde jsem dnes jezdil? Lokalita se vyznačuje červenou hlínou…
Rudník, ještě mám cervenou přilbu od poslední CC, z dresu a kalhot se ten červený prach velice špatně dostává
Je to sice cca 40km západně, ale jako Podkrkonoší se to dá uznat.. :)
Jedná se o východní část Ještědsko – Kozákovského hřebene v pozadí s posledním kopcem Zvičina. Hřeben se táhne od Liberce až k Trutnovu a má celkem cca70km.
Snímky pořízeny z náhorní plošiny Kozinec zvané Tibet blízko N. Paky a Pecky.
Super enduro terén, i když už tam jezdím jen na kole.. :)
Já tento týden čtvrtek…
Vyhovuje někomu st ?
Jakože červenou ze Žďáru zítra, ve středu?
Jako dalo by se o tom mluvit.
Jo
Ne.
Někomu jo, mně ne.
Prosím dohodněte se dnes, já mohu oba termíny, ale potřebuji vědět den předem.
Jedu estéčko, čétéčko nemohu.
Pro Romana – přes zimu to nechají kolem Veveří průjezdné: https://kopemezabrno.cz/…e-v-pondeli/
Dikec
Práce na novém dopravním uzlu: Autobahnkreuz Sebrowitz pokračují uspokojivým tempem.
Nech hada pod kamenem..:) anóbrž tohle je základ pro 8mi metrový Žabimountain s trailíkem na hřebeni a se svahem k áleji mimořádně v hodným pro sáňkování šklebsonů…:)
Autobahnkreuz Sebrowitz, ty tvé germanismy jsou úžasné :-(
Tak víš, jak je to se stavbaři. Kdoví, co tam bude napsaný, než to dostaví. Možná toto 公路鞭炮路口 ?
Na tom videu je vidět nekonečný optimismus tvůrců: ta jedničková oktávka, co tam jezdí, bude už taky dávno sešrotovaná.
Žádný video nevidím.
Zase slovíčkaření. Tak tedy visualizace. Spokojen?
Stačilo napsat foto.
Pardón, ten odkaz jsem si nepustil.
P.S. Já se omlouvám, ale ani oktávu a tento typ šalcny tam taky nevidím.
Dneska nejrychlejší cesta dóm z ostrovacic přes bystrc a husovickej tunel :(
tam je to už víc jak měsíc, Mlho
Sestra dnes „jela“ v kolone od Ronda do Moravan pres hodinu. Zlatej houmac. Za toto by ale meli nekoho potrestat. Chapu, ze dotace, ale neni mozne takto paralyzovat mesto.
Jj, před chvílí jsem se vrátil z města na silničce a ty, co tam sedí v autech dost lituju. Tolik aut všude a taky zablokovaných křižovatek pár blbci už jsem dlouho neviděl.
BTW po 14 dnech v mimoevropské zemi, s mimořádně hustým provozem převážně benzínových aut, můžu říct, že nafta do aut je hrozné zlo. Tam to přes hustší provoz zdaleka tak nesmrdí jak tady.
Podepisuji. Taky me prekvapuje, jak i nove naftaky v kolonach smrdi.
vznetovy motor vubec neni, co se smradu tyce problemovy. vzdyt i busy mhd jezdi na cng. ;-)
Tak v pripade MHD neni CNG ani tak o ekologii (byt se to za ni samo maskuje), jako prachy az na prvnim miste.
to je uplne jedno. pointou je, ze kazdy motor muze jezdit na plyn a pak nesmrdi ani studeny. takova inspirace pro dusana. ;-)
V Rusku resp. bývalém USSR už pře 30 lety, to myslím vážně, i čerpačky na zemní plyn byly rozšířené, pak úpadek a převážila nafta. Měli to i na střechách autobusů.
ja to videl v thajsku. na cng funguje jak beneli, tak nafta a sit stanic husta. oproti nam provoz nesrovnatelny a smrad pri rozjezdu na krizovatkach vpodstate neznatelny. neni mi jasne, proc se prosazuji auta, ve kterych radej zavazi akumulator misto flasek na plyn…
Souhlasím s Tebou, leč lobby výrobců akumulátorů je silnější
Musíš myslet taky na Gretu a CO2. Politicky, myslete politicky, Halík!
Spíš lobby zelených politiků, ne? Bateria Slaný je v tom nevinně.
V Armenii dodnes, i skoro každé osobák je tak předělané.
Však jo, CNG je v pohodě. Já mluvím o naftě, jako o palivu. To patří do nákladní dopravy, ale propagovat do osobáků v milionových počtech, to byl teda počin…
Si dovolím lehce nesouhlasit. Mám rok starý Škoda diesel a fakt nesmrdí a výfuk je po ca 45k km skoro jako nový, žádné saze.
Jo že to nereaguje na sešlápnutí plynu je věc druhá.
Dnes rano prede mnou na krizovatce smrdel i relativne novy Kodiaq (byla inverze, mozna prave vyjel). Jsem asi citlivej, ale benzin mi celkem voni (a u dvoutaktnich moto obzvlaste), ale naftu proste nedavam.
Wartburg na tebe :)
Trabi :-)
Když u nás ve firmě v garáži nastartuju cca 2 roky starou OIII s 1.6tdi a hned nevyjedu, tak smrad solidní. Řekl bych úplně stejný, jako jsem měl s C5 z roku 2004.
Ta imho ještě nemusí tankovat močovinu.
Asi ne, hrdlo to má jen jedno. Teď jsem jel s kolegou v letošní O3, s touže motorizací a asi to smrdí míň. Takových aut je ale na silnici málo. K tomu stačí jedna O1 tdi a tu cítíš klidně 100 metru předem. Zrovna teď cestou z práce jsem si říkal, za kterým autem ten smrad přestane a nemýlil jsem se. Bylo to za O1.
Já když cítím smrad z nafty, tak se mi paradoxně vybaví hory… Pamětníci zájezdů ROH si jistě taky vzpomenou na parkoviště pod sjezdovkou, kde stála smečka autobusů Karosa v oblaku dýmu horším jak včera v Žabinách s nastartovanýma motorama, páč pak by to už nenahodili. Holt vzpomínky na dětství :-D
a z bufiků to šlo víc dovnitř než ven…:)
A což teprve v – 2 stupních nastartovaná Avie, to bylo skoro jako cyklon B
Já takhle strávil mládí a mnohem horší než u sjezdovky to bylo ráno, v 5:30 u Bohémy. Doteď se mi v oktávce dělá blbě, když ji neřídím.
Jako když nemusím tak nejedu. Zítra asi kolo nebo moto.
A já si poslední dobou říkal, proč je to zadní při záběru a náklonu nějaký měkký :-) DT 331, asi ten limit bude fakt 90kg jak píšou. Začal jsem na tom trošku víc skákat a nemělo to dlouhého trvání. Mno přepletu na něco těžšího, ještě že jsem měl doma v záloze původní Rovaly. Zajímavý je, že je prasklá jen ta vnitřní část, ale z venku vůbec nic. Takhle se to stočilo do osmičky až když jsem z toho sundal plášť, asi to celkem podržel.
no tvl
hustý
Uff
Myslim, ze pro Dusana bude opravdu vhodnejsi XM rada ;)
Jo jo, hmotnostní kategorie je podobná Polkovi
Však já mu radil to co má Maňas nebo prostě něco těžšího než 331.
Maňas ma to samy akorat o 2,5 mm sirsi, ne?
Na webu DT teda maji u obou max. doporucenou hmotnost 110 kg a ne 90.
Dal bych to ZTR Arch MK3, na bezduse asi lepsi
Takhle mi popraskal wtb kom25. Zvenku nebylo nic videt a vnitrek prasklina od niplu k niplu.
Zlatý AC!
Ano, pořád ještě slouží, ale ty maj myslím limit 120kg.
488 a 390g je rozdíl no :-) AC to dohání na lehkých nábách a drátech.
Nepletl bych na ty naby čínského karbon :)
Časem :-)
to si vozil na hardtailu?
Na Epicovi.
dyt to pise. ;-P
Další Chemický čtvrtek v Žabinách, aneb proč nemusí mít ve slumu u řeky popelnice… :-(
To je cistej bilej kour, projed se nekdy po vesnicich
Vždyť je z Brna :-)
::-)
Ze Zabin :-D
Vždyť to je v Žabinách
A hořením PfauC (bílý kouř) vzniká co? Fosgen…
Podle barvy kouře nepoznáš jeho toxicitu.
Byt je mi jasne, ze tam obcas prihodi kde co, temer vetsina toho bordelu je listi a trava, ktera se jim uz nevesla do kompostu.
Jasně jinak by ty plasty nehořely a bylo by na ně vidět.
Palil jsi nekdy listi ? Tam musis nalit hodne benzinu (prubezne dolivat, prehazovat), malo kdy je suche. Proti tomu hori plasty samy. Ale ty zase nevydavaji bilej kour. Nekdy Ti nafotim, co leze z komina sousedovi.
Ostravská raketa.
To vypadá na vzrůstající sopečnou činnost.
Já to beru jako romantickou podzimní kulisu.
Dokud neotevřeš okno
… :)
ano, proto je povolene palit listi jen jeden den v tydnu, o kterem evidentne vis i ty. staci tento fakt prijmout. ;-)
Ano tak by to bylo spravně… Bohužel:
. . . . a tos tvrdil, že jste město.
Tak listi muzes na zahradce palit i na Brne stred ;)
Naco zahrádku na Brno-střed?
Tak Brno stred neni jen historicky centrum, ale i vsechny vily se zahradama Pisarky, Stranice, Kravak, i kolem tebe se ve vnitroblocich nejaka zelen najde ;)
Já nic nepálím.
Vsak to ti nikdo nepodsouva.
Psals že můžu pálit. A já nemám co a navíc ani nic pálit nechcu.
Ja letos taky nemam co palit :-(
Protože už všechno otrhals:-)
Prave ze letos u nas skoro nic nebylo. Budeme muset nacit lonske zasoby.
Nemas, nechces, ale muzes :P
To už jsou ve vnitroblocích jen auta?
Na modrejch čárách :)
Kua. V podstatě „centrum“ Brna a dýmu jak na lontě :D
Neser.. :D a kromě toho co je za dálnicí už je v podstatě lont, Jundrow atakdále.. :)
Hoši vy mě bavíte :) chemii rozlitou i v autě a budete si hrát na vesnici :)
… a ty raději dělej, že nevíš co my víme, že víš…jinak po tobě pudem…:))
Ja teda nevím co vy víte… beztak si jen domyslite ze něco víte, ale ve skutečnosti nevíte :)
:-)
Dneska jsem si říkal že je dole u Svratky nějaká mlha nebo co, a ona to mlha nebyla (dojel jsem pěkně vyuzen:-))
Čtvrtek hochu, čtvrtek, pálení povoleno :-)
Omyl sudruh, pálení nepovoleno. Už minule to bylo na černo…
To je furt jak s nafťákama s vykuchaným filtrem. Co by nepálili, když to nikdo nekontroluje. Stejně jak ty nafťáky na silnici…
U nás dneska taky pálili. Sem si říkal z čeho je taková mlha. ;-)
Stále se spousta blbečků vystavuje poměrně vysokým pokutám za porušování vyhlášky…
V pá se asi už moc nemaká, 93 příspěvků od včera …
Oslavuji nedelniho Vendelina
Achtung, radweg 5 je v místě lávky přes Svitavu cca půl kiláku za Kaštanovou uzavřena. Ale zábrana není problém.
Sice jen tři chyby, ale několikrát jsem haluzil.
Edit:
Jo a někde u Malinské skály + – 500 m ležej skroro fungl nový čirý SwissEye brýle, tak ať novému majiteli dobře slouží.
Někde tady? :D
Řekl bych, že už někde nahoře u cedule, když jsem chytl kolo do ruky.
Ty brýle leží někde tady?
Ten kraj mám moc rád.Jako malej skautík jsem jezdil na Podlesí na tábor.
Tam je krásně.
jestli je uz nekdo nezamachloval tak jo
Jestli to tu čte ten borec na žlutém ocelovém Authoru Sector, který každý den dojíždí mezi Kuřimí a Kníničkama, tak jízda v mlze prostředkem silnice u dělící čáry fakt bezpečnější není.
žlutýho sectora mám já
V tu dobu ještě spíš.
pokud neni mlha. ;-)
Boys, nějaký tip na bajkovani v okolí Hraběšic (u Šumperka)?
Absolutne nepochopim, proc to lidi neodvezou do ekace! Stejne si museli dat praci to nalozit na auto a vezt to od silnice jeste kus do lesa… Obrazovou dokumentaci muzem spojit s malou kvizovkou lokality.
taky jsem v sobotu nechápal když jsem to viděl, asi nějací vesničané z okolí, z Brna by to nikdo nevezl když jsou všude ekodvory
no tady nějaký hovado vyhodilo gauč a křeslo do křoví ve svahu vedle chodníku, už to tam leží minimálně týden…
Ještě fotečka celeho zátiší…
Ze to tam nedal aspon tak, aby se na to dalo pekne sednout :/
Na vesnici jsou též ekodvory. Spíš nějaká Pica z Brna co tam koupila chatu a neví to, že tam jsou.
někoho se to dotklo koukám :)) … jako může to být kdokoliv samozřejmě, já jen že jsem jednou v čechách potřeboval něco vyklidit a eko dvůr nikde v okruhu cca padesáti kilometrů, možná tady v okolí je to lepší
Třeba u nás není. Dvůr máme ve Vyškově.
U nas je nekolikrat rocne sberny kontejner, zvlastnebezpecny odpad, zvlast velkoobjemovy
Tak sem zpět z te vaši lokality… Libochovka luxus, oáza ticha a pohody, jen Škoda ze motorkáři jsou asi jeste větší dementi než cyklisti a pokurvi ten klídek diskotékou… v osově Bítýšce vaří borec luxusní pivo, no a bucek, tatarak, skvarky…před votvirackou na buku......ty rychlý přesuny mají svoje kouzlo :)
Předsudky a domněnky. To je taková „jednou v Čechách“ vlastnost.
tak názor může být jakýkoliv na základě zkušeností, hned bych v tom nehledal rasismus :))
To já taky ne.
Zpráva o stavu vody na českých tocích: Pozitivní je obrovská jáma na Lužánecké, která je stále přítomna.
Negativní: Všeobecně velmi oblíbený Holednaring je takto přerušen, pravděpodobně dočasně :-(
Asi bude potřeba objíždka než ty stromky trochu vyrostou :-)
Vpravo je ulička, někdo by ale musel uklidit asi 2 metráky bordelu.
Jednotka dočasně = 23 let :-)
Někdo ke krbu ?
Středa :)
Sem se tam stavovat na snídani. :) teď du ryt zahradu…
Ve středu chodím do práce,nu jezdím ve svátek dopoledne ,abych chytl místo u krbu,zahradu máme s tatem dávno hotovou…jinak snídám v pět ráno,jak vyvenčím Jezevčíka…
Kolem páté jsem tam.
Středa
Se středou počítám taky.
K 6 jsme tam…
A možná bude i Franta.
Po mých minulých zkušenostech se budu snažit co nejdříve.
https://archiv.ihned.cz/…977f2f4ecfe3
Tvůj kolega. Hezky napsané…
Není to můj kolega. Posílej mi odkazy jak se řeší kultura psékařů, parkování před barákem atp.
Kdo máte možnost, stavte se dnes večer na tuto akci podpořit nějaký z cyklo projektů v participativním rozpočtu!(nejlépe pro obnovení bmx parku na Vinohradech :P ) Dík!