Jaké jsou nejlepší destičky do těchto brzd?
Zase ale nepotřebuji max brzdící účinek na úkor životnosti, něco v optimálním kompromisu..
díky
Jaké jsou nejlepší destičky do těchto brzd?
Zase ale nepotřebuji max brzdící účinek na úkor životnosti, něco v optimálním kompromisu..
díky
Pokud dovolite, rad bych se prizivil na tomto tematu-jaky typ desticek co se tyce materialu je nejlepsi co se tyka ostrosti nastupu pri jizde za sucha? A ohledne zivotnosti? Dekuji.
Mám tam originál desky a spokojenost:brzdí,nehvízdaj a vydržej.
Tyhle ze Superstaru
Potřebuješ typ S5.
dají se sehnat i v čr?
V Česku asi ne, ale vzhledem k ceně poštovnýho, který je srovnatelný s libovolným českým eshopem to není třeba řešit.
no ted sem si všim té ceny.. cca 900,– docela pálka za 4 destičky… Nevím jestli se mi tyhle vyplatí…
Kdyby se to nevyplatilo, tak bych ti to sem nepsal.
4 páry stojí 23 liber+2,56 je poštovný. Libru koupíš za 35 korun, tj. 4 páry i s poštovným za 900Kč.
Jenže jsou to sintrovaný, který v českých eshopech pod 250Kč za pár nekoupíš.
4 páry organik i s poštovným vyjdou na 720Kč (20,56 liber).
Navíc si tam můžeš koupit další věci, pedály, gripy atd…
to je cena za pár?? já myslel že za kus… tak to jo…
:D :D :D
Palka? Co by sis predstavoval? Desky po stovce?
No nebyla by to krása? :-)
Z číny není problém. Brzdí srovnatelně a vydrží stejnětak. :))
a které myslíš a z jakeho obchodu? dx?
Nebo Aliexpress
projel sem oba ale destičky tam až na par drobných vyjímek nemaj…
Jelikož máš stejné desky jako já, tak vím, že je jich tam kvantum. Za 4 dolary pár a freeshipping
Teda alespoň myslím, že jsou stejné :D
jsou tyhle ty správné?
http://www.aliexpress.com/…2834862.html
Nebo jak se označují komatibilní destičky na M615?
ne
To nejsou oni. Správně jsou tyto
Myslet znamená…
ale to nejsou sintry…
Ale takhle vypadají ty správné, a taky tam máš v popisku, pro které jsou brzdy, tak si ty sintry podle toho najdi
Sintry máš tady a cenově jsi v podstatě na superstaru.
Cenově stejně, ale s doručením za měsíc oproti do týdne u superstaru. Takže se kruh uzavírá a zpět na začátek – objednat desky u superstaru.
560 superstar
360 aliexpress
Ahoj,
jak přesně vybrat destičky na Superstaru Shimano BR-m615 (4 pack), co tam mám zakliknout??
Moc díky
S5
jinak tam máš dvě pdf podle kterých bys to měl poznat sám
Jo takže to S5S..
Jo a ještě jednu podobnou stupidní otazku… 4pack=4 páry destiček nebo 2 páry?
Díky moc
4 pary.
A v popisku to nepisou?
Nejsou to tyto ?
Koukám, že v tom myšlení nejsem sám :-D
Tady se to dá zkontrolovat
Uvedené desky jsou G01S Resin / G03 Metal.
Takže na bikesport.cz to mají taky špatně.
Tak jsem vyzkoušel objednat desky z aliexpress a stojí úplně za hovno. Každá je jinak tlustá a to tak hodně, že to jde vidět pouhým okem.
To už jsem bohužel zaznamenal i u superstaru. Niska céna zádny sáruka.
To neni zas tak neobvykle. I nektere force desky to tak maji. Funkcne v tom nevidim problem (pokud je misto, nechat tak nebo vetsi desku trochu pribrousit)
no já mám taky origoš a dost vržou… proto sem chtěl zkusit nějaké lepší, ideálně i s chladičem…
S chladicem myslim stejne nikdo jiny jak vyrobce nedela.
To ze ti neco vrze, to nemusi vubec byt deskama jako takovejma.
Ještě využiju tohodle vklána… Po 14 dnes nepoužívání kola sem zjistil že pravá páka těchto brzd lze zamáčknou lehce až na doraz k řidítkám. Lekl sem se že mi vytekl olej, ale nikde sem žádný únik nezaznamenal… Nějakou dobu se zkoušel brzdit a třepat s kolem a vůle se pomalu zbrzdy vytrácla. Teď už reaguje asi v půli cesty páky. Čím to může být?
Máš to špatně odvzdušnění, někde tam máš ještě pár bublinek!;-)
Zavzdusneno.
V popisku superstaru Sintered brzd:
…designed with wet riding conditions in mind..
…downside is greater noise and less ultimate power than soft pads…
tedy jsou určeny spíš do mokra a jsou hlučnější a s nižším výkonem než klasické organické… můžete toto potvrdit či vyvrátit?
Mě teda nekvílí žádné, ale sintry víc vydrží. Organiky mizí o dost rychleji. Podle mě je to při těch cenách celkem jedno.
Jinak si je klidně kup na Aliexpresu, ale nevím kdy dodávají. U superstaru mám nejlepší zkušenosti, v neděli objednáno a ve středu doma. A kupoval jsem tam už dostkrát.
čet sem recenze na superstaru na všechny tři typy a maj tam tedy dost rozporuplné hodnocení. U všech tří si někdo stěžuje že jsou hlučné, sintery obzvlášť, u organických že strašně rychle mizí.
Z aliexpress sem už nakupoval několikrát, dodání 3–4 týdny.
Njn…ono to stejně nejspíš bude všechno z fabriky Baradine, takže je možný, že budou podobný. Navíc kvalitu neporovnáš pokud nebudeš mít oboje u sebe na bajku – podmínky, styl brždění, terén a další individuální faktory hrají velkou roli v opotřebení. Prostě jich nakup dost do zásoby. (já navíc vozím jedny sebou, už se mi stalo, že jsem cestou začal brzdit plechem…)
Jo a zvládnout mé kotouče (původně k brzdám M445, myslím že to jsou RT56 160mm) sintry? Abych z nich neměl strouhanku…