Zdar nevíte jestli je nějaký zásadní rozdíl mezi těmito brzdami? Jsou stejné, nebo jsou ty 615 lepší? Díky
Zdar nevíte jestli je nějaký zásadní rozdíl mezi těmito brzdami? Jsou stejné, nebo jsou ty 615 lepší? Díky
Nemají být v čem lepší, takže podl mě ne, nejsou lepší. Ani horší.
takže stejné jak jsem si myslel, jen 615 je novější model asi.
Přesně tak.
To bych zase netvrdil, dost se posunuli hlavně co se týče páky k novým SLX/XT, kratší chod, ostřejší, kdybych si mohl vybrat, neváhám a beru 615 bez debat.
Vždy by měl být nový model v něčem lepší, no myslím, že rozdíl nebude zdaleka tak znatelný jak popisuješ. Tvar páky řešíš jen při delších sjezdech a ani v ostatních vlastnostech ten rozdíl nebude extra znatelný…a to je právě to. Někomu ten rozdíl přijde „už hodně znatelný“, někomu zas ne.
S těma staršíma zajetýma jsem brzdil a úplně v pohodě i když srovnám s mýma XT..
Hm, tak to si nejsem progresem jist, protože co mám doma XTR, SLX a Deore, tak nejkratší a nejostřejší chod mají právě Deore :-)
Jediný zásadní rozdíl je, že do M615 můžeš dát i Ice-Tech destičky s chladičem.
přesně tak, mají už nový tvar desek. jinak páka se servo-wave byla i předtím, stejně tak hadice bh90 bez nastavitelného banja u třmenu (na rozdíl od vyšších řad).
Mám k těm M615 staré páky z M445, vyplatí se tam hodit taky nové?
Kdybys to mel naopak, tak by to melo vetsi smysl.
+1