Cao na mam starem Authoru vozim JUDY XC model 2000. Pruzina, olej (hydracoil). No a koukam po nové vidli. Určitě tady 100× propíraná věc:-) Jaká vidla by slušně zastoupila mou starou, ale super vidli JUDY :-)?
Cao na mam starem Authoru vozim JUDY XC model 2000. Pruzina, olej (hydracoil). No a koukam po nové vidli. Určitě tady 100× propíraná věc:-) Jaká vidla by slušně zastoupila mou starou, ale super vidli JUDY :-)?
A to se ptas? S tvym nickem? :)
Muj nick byla rychla volba…nic vic
Muj nick byla rychla volba…nic vic
a kolik do toho chces vrazit?kolik vazis?jakej styl jezdeni preferujes,jakej chces zdvih? atd.atd.
co treba Marzoka MX comp?levna,rekl bych kvalitne fungujici vidle,ale je to vzduchovka…
vrazit 5000 maximalne…vazim 75 kg…co se zdvihu tyce si myslim ze dulezitejsi je charakteristika pruzeni nez zdvihy…jezdim XC…bohuzel prehled o vidlích u me ustrnul kolem roku 2000…:-(
5000,– vau,no zkus projet historii… nevim jak jsou na tom Suntoury,upravovany Milanem…
mrkni na jeho stranky,prip. mu napis… funkce jeho vidlic je prej vyborna,sam jsem teda zadnou jeste nejezdil,ale nebranil bych se tomu…
Ja jsem na svoji singlespeedovou Konu ‚98 misto Judy dal Marzocchi MX Comp (‘04), je to pruzina & olej, ale je OK a byla nejkratsi v porovnani s rozmery Judy… mam ji na fotkach dyztak
To iste som riesil presne pred rokom. Vzal som vzduchoveho Recona a nie je to zla vidla, ale znacne stuplo moje hodnotenie Judy XC 2000. 6 rokov stara vidlica je stale bez vaklu a nedostizna v citlivosti chodu a vyuziti zdvihu.
Judy is back
jojo, kdo by nedal přes deset tisíc za vidli s třicítkama nohama. RS evidentně neví jak vylepšit topmodely, tak dělá aspoň zbytek řady horší.
Musíš dost hledět na to, aby ses trefil do vzdálenosti střed předního kola – hlavová trubka. Já jsem takhle „nahradil“ poškozenou Judynu 2000 za SNToura se zdvihem deset, ale se zmiňovanou vzdáleností okolo 15 cm a kolo se stalo neovladatelným. 3 cm rozdíl je až dost.
datum ;)
'jsem si nevšim, ale po deseti letech se mi položky (všechny) ukazují žluté, i když přibude jenom jedna. Dám si pozor.