Nesměle připomínám, že byly časy, kdy jsme celkem pravidelně ve čt vyjížděli …
Nesměle připomínám, že byly časy, kdy jsme celkem pravidelně ve čt vyjížděli …
;DDD jsem si rikal, co z tebe vypadne…
Nestihal jsem. OK, toz kdy a kam ?
Za me blizko a pomalu…;)
Takze mojim tempem, parada ;-)
OK, prijedu na biku.
Tak nevim, jestli by to, vzhledem k tomu co prave pada, nebylo spis na silnici…
Pozde, ja se naposledy pripojil kolem 19:45 a kdyz nikdo nic nepsal, vyrazil jsem dnes rano na biku. No a taky bych to Manaskovi jako zakladateli dredu nemohl udelat :-) Muzem zopakovat tu nasi posledni vyjizdku, resp. ji dokoncit – na prigl trailu bude blata jen trochu ke konci a na Smelc / Bitysky se da dojet relativne bez bahna. Ale nebrnim se ani opacnemu smeru.
Nevadi, muzem jet po silnici i na biku…vzhledem ke svemu stavu bych zustal radsi v Krasu, Smelcovna je uz precejen trochu z ruky.
OK. Neco bychom mohli namotat na takovych cestach typu Globus – Sobesice, kolem Noveho Hradu na Rudici a podobne. Zapichnul bych to na 12tce v Adamove
Takže řekni čas, protože u tebe je to směrodatný.-)
Co 16:30 Klajdovka, po nove cyklohighway do Ochozi, silnice Krtiny, Habruvecka plosina, Novy hrad, Adamov?
Plošina, to se mi líbí. Budu tam, kde se mi řekne, já jsem vždy prostý účastník zájezdu.
Sice nevim, co je Habruvecka plosina, ale v 16:30 budu na Klajde
Mozna se to tak ani spravne nejmenuje, ale to co je mezi Habruvkou, Rudici a Olomucanama.
Víš dobře, že silnicí občas nepohrdnu.
S tím se dá souhlasit, pokud to není nějaká vějička.-)
neni, jeste dobiram antibiotika…
Takže peníze nejsou potřeba … -)
Nj, chybi spravny vudce, organizator a krutovladce v jedne osobe :) Zitra ve ctyri musime s malym soudruhem k ortopeeeeedovi, takze snad priste.
Mě přijede navštívit můj tatík, ve čtvrtek odpo dorazí, chjo, už mně nějaká ta společná vyjížďka ale začíná chyběti.. Takže já tentokráte ne e (jako i minule :-DD )
Tak at si vezme kolo ;-)
Ja jedu s kolegou na silnic, kdyby se nekdo chtel pridat, tak vyrazime okolo pate z Vinohrad..
Kura ogaři, ve čt nemohu. Ono stejně žiletku nemám. Možná jednu zkusím přes víkend, ale to se ještě uvidí. Takže si to užijte jestli pojedete.
Včera po cestě z práce jsem si v Obřanech fotil tuto neplechu, co nám posílají soudruzi z krasu. No a to jsem ještě netušil co přijde večer. Takže já do lesa néééé. A teď babo raď.
Vzdyt jsem to psal vyse ;-)
Tak se nečerti a dávej bacha co píšeš.-)))
NJN :o)
modrá je dobrá :)
A vys, co by Ti na tu druhou fotku odpovedel Exik ? ;-)
včerejší večer jsem strávila skoro celý nalepená za oknem a koukala na blesky jak malá;-)
Dneska půjdu asi se svou nevlastní ségrou do ZOO :-D..
A kdo bude makat kua? ;-)
vyfiiič ;-) já na tom makám :-)
vyfiiič …-) fakt dobrý. Už jsi napsala tomu Karošovi ? Asi chtěl info o ubytování – teta – chata – Drtič .-)
Jen ať si prodlouží mládí.-)
Ja spis cekal odpoved jako „No přece Péťa“ :-)))
No tak vám teda nevím. Soudruh přelečuje boreliozu, ale co vymýšlel včera za p......y .-))
Copak ? Navrat zpet mel jeste zajimave okamziky ?
Nenechal na pokoji hromady štěrku u silnice, že prej taková pěkná ostrá hrana …
no co, nejak jsem se musel zabavit behem Maňasovy zdravotne/piskovo/fotici zastavky;), ale tempo jizdy bylo poklidne
Teda soudruzi, vcera vecer jsem zachranoval cest BF na Buku, radsi jsem se Ladi ani neptal, jestli jste tam byli :-)
Nee, byli jsme v Adamove na pizze a plzni, teda ti co muzou chlastat;P
slyšel jsem :)