Doufám, že v programu nekecaj:)
Doufám, že v programu nekecaj:)
sosne to nekdo ?
18:50 Crocodille Trophy 2007 Reportáž z průběhu nejnáročnějšího závodu bikerů na světě Další vysílání: ČT4 SPORT 4.1. 08:50, ČT4 SPORT 7.1. 19:25 PDC: B26121850 -Ještě tu más jiný termíny
leda by byly na ČT1 a 2…
ja na to koukam, jen sem si to chtel pak nekdy pustit jeste parkrat, tyhle zavody ja muzu :-)
nahrany to mam, docela slusny :-)
Nahrál jsem to, tak ti to pak někdy dám
supr, dik, ten X alps co jede po tom je taky good…prijde mi to neco jako ALjaska na kole :-)
Aljaška je bezkonkurenční, bivakování v –40, etapa přes Beringovo moře a jiné, tak jak to Honza Kopka napsal, tak se tomu asi nic nevyrovná.
tak jasne cetl sem, ale ty to beres s pohledu bikera, s pohledu letce na padaku je ten X Alps jeden z vrcholu „zavodeni“…
Jasně, já to spíš srovnávám s Crocodille Trophy. Nevím jestli to tak bylo napsané v programu CT4, – Reportáž z průběhu nejnáročnějšího závodu bikerů na světě.
:-) Alska se neda s nicim srovnat – myslim bike zavodem…to je docela usmevne, skoda jen ze uz se nejezdi Crocodille jako driv – to bylo o hodne tezsi, taky kvuli tomu typkovi na vozejku to zjednodusily, tim nechci rict ze to je lehky zavod, ale uz to neni to co to bylo :-), presto bych si to rad nekdy strihnul, asi zacnu setrit… :-)
Ten týpek na vozejku je vítěz – smekám
to ja taky !
Jsem si řikal,že tohle utočit rukama musí bejt pěkná makačka :o).
ono kdyz je to dobre zprevodovany tak to musi docela letet ! ale kazdopadne respekt…
nema to nekdo ripnuty? CT4 nechytam:-/
Davaji to i na onlinu CT www.ceskatelevize.cz/…9737140.html
Pred vanocema sem na to koukal a maji to docela dobre.
dik:-)
taky jsem na to koukal ..
Hezký to bylo :o)
Jo, pěknej pořad, sosnul jsem ho z netu. Dokonce tam byl vidět i Happyy z bikefora, poznali jste tam dres cyklomaxu? Byl tam záběr i na jeho šlapák a přední vidli+nábu(v té vidli byl vzduch z mýho bytu, kde jsem ji foukal :D)
tak a ted jsi slavny i ty a tvuj byt :-)
samo ze tam byl videt a ne jednou…dobrej adventure…
jj něco se tam mihlo .. :-)
jak a kde se to da sosnout?
Na stránkách České tv, ale už to tam asi není…
Nekecali. Ale ten sestrih nic moc.. :-(
…souhlas. Určitě super závod, ale ta reportáž stála za hovno! Podle mě by to chtělo se trochu více věnovat na čem ti bikeři vlastně jedou atd.
Ještě foto Krokodýla Happyyho :)))