Už si to zaslouží nové téma termín 25. –28 .7. 2024
Už si to zaslouží nové téma termín 25. –28 .7. 2024
@petryk
Organizátoři to naučené mají, ale musí to kolečko přes vlastníky a úřady projít s jinými lidmi… Do toho uzavírky. A uzavírka nemusí být ani na samotné trati, ale vede tudy objízdná trasa.
Řešíme uzavírky v praci zcela běžně, ale nikdy dopředu nevíme jak to úředník vyhodnotí a jak to dopadne…
Byl jsem toho několik předchozích let součástí. Současný tým je z velké části od loňska nový. Ale máš pravdu, že sebou změna trasy přináší úplně nové regionální úřady, které se vyjadřují a následně povolují. Tím to trvá déle, žádné vazby z let minulých.
Nechci sýčkovat ale asi by byla škoda kdyby se nepodařilo nějakou trasu naplánovat :), ono se totiž krom ofiko nepotvrzeného Bahrainu objevila CT i na stránkách Soudal-Quickstep, to bylo 7 WT týmů!!
Rozhovor s Jarkem Vašíčkem – pro zájemce:
Vím, že „přestoupil“ trochu nuceně do Polska ale tohle je dobrej úlet, během 14 dnů 2× Nations cup U23 defakto na stejným místě. Myslím ,že moc nových přátel cyklistiky mezi řidiči asi nebude.:) Není to trochu na truc? Tenhle závod se jezdil vyloženě jen v Polsku.
Lang Team chtěl propojit sousední země.
Z pohledu člověka sledujícího cyklistiku bych to bral spíše jako plus. Trasy dvou českých etap vedeme z velké části mimo hlavní dopravní trasy.
Ale nasranych lidi je vždy dostatek, to je pravda.
Zase paradni prenos mladochu jsem se ted dodival. https://www.youtube.com/watch?…
Sakra proc tohle nejsou schopni udelat i na tom nejvetsim etapaku u nas????
Protože ten přenos jedou přes Internet z mobilní sítě. Jezdí se to na stejném okruhu už několik roků po sobě a signál se postupně zlepšuje. Dřív to snímali mobilem v gimbalu co měli letos nevím. První přenos pokrýval půlku trati, teď je to lepší. Takto závod co jede po dlouhé trati prostě neodvysíláš. Na to musíš mít vrtulník a to si rázem technologicky a finančně někde úplně jinde. Myslím, že když budou peníze tak bude přenos.
Takže žádná Praha se nekoná! (Asi problém s povolením) etapy zveřejněny, jen škoda že Stráně nebude cíl až nahoře. Šternberk bude jen nemám rád ten sjezd z Rýmařáku na kruháč ve Šternberku to je dost divočina.(navíc bude zas po letech vyzkoušeno i při ZM U23) Dneska se v sekci týmy objevil Ineos (ale není tam ještě Bahrain), píše se tam také že přenos z posledních 90minut bude na ČTsport (to dokud neuvidím černé na bílém neuvěřím)
Letos je to celkem osekaný. Ani přes Červenohorske sedlo nepojedou a další stoupání v Jeseníkách.
Jako Jeseníky teda řádně osekali o proti minulým letům. Co se Strání týká, tak je možné, že je to kvůli plánované údžbě, která by se měla v blízké době dělat.
Boze to jsem rad ze dotali rozum. :)))
Tvl to bylo keců a nakonec to dopadlo tak jak se dalo očekávat a původní region je nakonec dost dobrý.
Docela kvituji tu Ostravu, i když jsme tím pádem přišli o průjezd Slópem, Boskovicema atd. ;-)
Ale klidně mohli nakouknout třeba raději do Orliček, i když tam to bude asi problém s místní samosprávou viz zánik silničního Rampušáka :-(
Tam se jezdí regionem Orlicka a ZMN, tam by to nemusel být problém, protože to je pokaždé skvěle zabezpečené, ale připadne mně to tam už tak trochu z ruky. Jedině, že by Dolní Morava pustila chlup a chtěla se zviditelnit. :)
Myslím, že je již vše jasné: https://www.czechtour.com/…rime-prenosy
Konec spekulacím :-)
Tak snad ten přenos budou dělat profíci a bude stát za to. Taková příležitost zpropagovat lokální cyklistiku dlouho nebyla.
No jsem na to zvědav, aby to zase nebyl nějakej pr*ser jak tehdá to MČR v Plzni nebo kde to bylo? :-)
Za me super etapy. Pokud budu moct, tak to mám zase jako vrchol sezony. Zajedu se podívat na vsechy etapy na nějaké pěkné místo a tu etapu do Ostravy se aspoň mrknu na start v Prostějově a zbytek dokoukam doma.. :)
Můžeš si to dát s nima na otočku, krásný 3kilko po „rovince“ (myšleno tu Ostravu)! ;-)
jj, na HT, to uvisí
:-D
Počkej, počkej Adu. Nepalečkuj do plusu, jsem si ani nestihnul zjistit, jestli jede Bittner. Měl to bejt fór :-).
To si nenechá ujít. Těším se jak ho povzbudim „Bittner makej kurwa“.. :)) Snad bude pěkně kdyz se pojedou ty Pustevny. To pojede mraky borců směr Šternberk to bude super švih. :)
Teda straně ne Pustevny.
Dlouhé straně bude královská etapa. Ty Pustevny jsou ale fakt z ruky to asi vypustim. Kor kdyz to je v TV.. Btw nezná někdo důvod proč tak osekali tu závěrečnou etapu a nejedou zase přes Jeseníky? Zase to bude větší masakr ve Šternberku, protože to nepřijede tak nadelene..
Proste to nepovolili, to je celé
Hm..
Letos super trasa, pro mě olomoučáka samé známé silnice, stoupání Kozlov a Potštát, poprvé se pojede přes Vsetín, Dušnou taky dobře znám, samozřejmě Jeseníky, Šternberk. A navíc přijede Ineos!
A kdo přijede? Máš nějaké zákulisní info jako vždy? Pidi Tom? Nebo snad Geraint? ;-)
Jo tesim se jak mrknu zblizka na Pinarella. :)
Tak už přiskočil i dresík Soudalu Qiuckstep https://www.czechtour.com/cs/tymy-2024
Letos to bude fakt nadupane wow..
https://www.sport.cz/…-vys-5031089#…
Vypadá to, že se do toho opře i Čt. Tak super.
asi tak jako do Mistrovství české a slovenské republiky, potěš koště.
Vysilani na Eurosportu, pet nebo sest etap, kategorie 2.pro.. to by bylo fajn. :)
To vypadá slibně, jsem zvědav na ten přenos, jaké to bude kvality, ale když se do toho vložil i Eurosport, tak by to taková trága snad být neměla, ne? ;-)
ČT se právě jen nachomýtla, výroba přenosu je v režii ASO a Eurosportu, takže jen přeberou signál.
Dobrá zpráva, povedlo se vyjednat nakonec dojezd až úplně nahoru k nádrži na Dlouhejch stráních u chatky s občerstvením. (ne jak u ZM U23 u konce lanovky). Hned to bude v TV jinak vypadat.
Startovka už je na Procyclingstats. Vypadá to fakt skvěle a takovou konkurenci a tolik top týmů nám může spousta závodů jen závidět. Letos za to může opravdu dobře zvolený termín. Snad se podaří udržet stoupající tendenci i v dalších letech.
Viděl sem už i reklamu na Eurosportu na závod. Ale startovka je hodně předběžná, čekám ještě jedno TOP jméno ale kvalita celková ikdyž ti nejlepší jsou na TdF je skvělá.
Myslíš Primože? To by byl sen, ale to moc reálně nevidím.
Myslel sem vítěze Vuelty 2023.
Domestiků tam bude dost, jeden navíc se ztratí. :)
To je pravda, o něm se něco mluvilo. Tak uvidíme, byl by to určitě velký tahák.
Tak loni jel Czech tour 4násobny vítěz Tour a sedminásobný vítěz GT, to se bude těžko překonávat, ještě větší tahák asi momentálně nejezdí
Tak letos třeba Julian taky není žádný nazdárek. A určitě předvede lepší výkony jako loni Chris. Ale samozřejmě Chrisovy úspěchy nelze zpochybňovat a je to legenda.
Alap se chce před OH rozjet tak uvidíme jak to pojme.
Par fotek. Hirschi sympatak. Se vsema se tam fotil a podepisoval se. Asgreen tam chodil jak nejaka rokova hvezda. :D a Julian musel byt prekvapeny tim poctem lidi. :)
Dík ještě ze jsem tam nebyl
Julian to u nás zná už z dob Etixxu, dokonce podle mě i na CCT kdysi startoval ;-)
Sem si rikal sakra kdo je ten macatej typek v rozlisovaku organizatora ktereho muzete videt na te treti fotce kde jdou borci Visma a ted me to doslo. :D
Kofolamen :) to je legenda jarních klasik.
Taky jsem si ho všim, nevíte proč tady je? Dává nějaké své know-how organizátorům, nebo došel s nějakým týmem?
Už si pochutnava na kofole :)
Bude v podstatě dělat to stejný co při klasikách.
Tak toto je úplná pecka :) doufám že si to tady užije
To je frajéééér! :-D
Podle me si ho tam dotahl Quickstep. Dneska se taky motal hlavne kolem Juliana.. Tady par fotek.
Super fotky, dík! ;-)
Co je ulet, ze ma zase na posledni etapu do Sterneberka prset.. Snad se to pocasi trochu umoudri. By byla skoda, kdyby jim tam na posledni etapu a to vyhlasovani vysledku hodne prselo..
*Šternberka..
Šternberk je letos jediná etapa, kam bych mohl vyrazit, tak snad bude hezky. Navíc je to v rozumné dojezové vzdálenosti. Je škoda, že tak osekali ty etapy v Jeseníkách.
JJ, taky bych tam v nedělu eventuálně rád vyrazil, když nám letos nejedou pod barákem :-/ ;-)
Jo radši vedro než chcanec na kostkách a na technickym okruhu. Každopádně v sobotu budem na ty Dlouhý stráně v tom pařáku pěkně zdechat ale aspoň nemusím nic tahat nahoru.
Dneska Bittner win!
O fous :-(
Fakt skoda mel na to vykon, ale vyrazil moc brzo. Premotivovanost…
Na živo sem viděl prd moc lidí ale záznam jo, strašně brzo šel fakt. Škoda.
Dnes v Prostějově.
Jsem zvědavý na kvalitu přenosu na ČT2. Za několik minut by to mělo začít.
ČT to jen vysílá, přenos vyrábí O2 tv production
„Trochu“ jiná kvalita než přenosy typu mistrák.????
Kluci dělaj světový orienťáky, ski classics, cyklistika je o bezdrátový technologii hlavně a do toho se Český nechce…
Tak on byl klasickej vrtulník s kamerou na lyžině takže pak to je super a vypadá to skoro jak TdF.
Jo Leo potesil, ze sehnal to nejlepsi co se asi dalo. Tady v kratkem sestrihu je videt. https://www.youtube.com/watch?…
Já to bohužel včera neviděl, byl sem až do večera na kole respektive na pívu, ale podle toho sestřihu to vypadá hodně kvalitně! ;-)
Kdo ti dovolil me fotit. :D
To nejsi ty, to je Jára Cimrman (nebo to tak aspoň vypadá)
Prenos super. Hned to povyskocilo na jinou uroven s tim prenosem. Verim ze ta kvalita s kazdym rokem poroste a bude to vic a vic nabite hvezdama..
Jo to je úplně jiný level. Za to fakt palec nahoru. Navíc je to něco jiného, když se to jede tady a člověk ty místa kudy jedou zná.
Přenos super, jen tak dál. Ale toho Kozubka nemůžu ani slyšet. To je hrozný uspávač hadů a ještě se tam v tom na začátku úplně zamotal.
Za me v pohode Kozubek.
Mohli si otevřít aspoň časove plány k etapě a k tomu live timing a trochu ten přenos vést.
Poznali jenom Hukvaldy, šikulové.
Na kanale Czech Tour na youtube to komentuje ten borec z UK co komentuje na eurosportu? To by me zajimalo jestli to komentuje jen kvuli tomu youtube nebo to je i na jinych zahranicnich kanalech??
Pustil jsem si to k odpolední siestě, ten Kozubek krásně uspává. To že vyhraje UAE myslím že už nikoho nepřekvapí. Letos je ta silniční cyklistika tak nádherně zajímavá, nikdy nevíš, jestli vyhraje někdo z UAE, SAE, nebo emirátů
Mají kvalitní tréninkovéý, stravovací a regenerační program. To vše podpořeno silným finančním zázemím.
A hlavně přivezli suverénně nejkvalitnější tým.
Blbý bylo že hodně lidí čekalo na Juliena u autobusu a nikdo nevyšel, zavřeli dveře a odjeli :) moc se netvářil po etape.
Julien jel s doprovoďákem dolů do Bečvy a pak směr Valmez, jeli jsme nejprve před ním a po chvíli už za ním, než zmizel :)
Hirschi vyhrál na Dlouhých Stráních už v roce 2018 na ZM U23, tak jsem zvědav, jestli se mu to podaří i zítra.
Těším se na přenos ze Šternberka. V dešti po kostkách do kopce. Tam by se Julian mohl ukázat..
Alap a dest??
Nema to tad a hlavne urcite nebude riskovat.
Tak nakonec meli pekne pocasi. Ten zaver je fakt jak delany pro nej. Paradni finish..
Škoda, že nedojel peloton pohromadě do Šternberka, byla by to větší sranda. Nakonec můžou byt všichni spokojeni, Soudal QS,Visma,UAE, Ineos teda trochu míň, Intermarche a hlavně Bahrain si uvědomí ze tu sranda sestavu už nemůže poslat. Škoda jen těch našich je to slabý krom Bittnera v 1.etapě a dneska kdy se snažil tam byt do konce a le poslední kolo už nedal. Voltr to je celkem nadějnej borec. Jen toho moderátora bych asi trochu upozadil, Diego Ulissi vítěz Czech tour 2016 a následuje otázka, jestli je prvně v ČR. A ty jména radši ať příště čte s českým přízvukem bude mu možná rozumět. Jinak super závod s konečně pěkným přenosem jen tak dál. A lidí přibývá…
Nezapomeň, že Schuran získal dres vrchaře, což je super výsledek. A Kubiš, teda i když není náš, ale jezdí za Elkov byl taky dost vidět.
No puntíkatej na CT nemá velkou hodnotu, to už má větší Voltr a 20.místo celkově. Kubiš kvalitně potrénoval, momentálně s Voltrem nejlepší cyklista z českejch kontinentálních týmů. A co se děje s Adamem Ťoupalíkem to fakt nevím.
Jo přenos šels kvalitou každou etapu nahoru. Letos jsem naživo viděl jen průjezd z Držkové a překvapilo mě, že už tam jel borec z Bahrajnu tak 15 minut za balíkem. Uvidíme doktorech měst to pořadatelé posunou, ale letošní etapy byly zajímavé a bylo tam skoro vše.
Uvidíme doktorech měst to pořadatelé posunou, ????
Posunutí do nových měst zmiňuje König v rozhovoru s hezkou slečnou po ukončení letošního závodu. Odkaz je v tomto vlákně.
Jen ať to zůstane pěkně u nás na střední Moravě. König ten závod vypiplal z ničeho, olomoučáci na tom tvrdě makali, a teď když je to na úrovni, by to najednou chtěli mít u sebe i Pražáci a čecháčci. Tůdle…:-)
Pokud se to má posouvat stále dopředu, tak je to potřeba. Nejlépe i do Prahy.
Jako se závěrečným špurtem za umělého osvětlení mezi štětkama na Václaváku? ;-)
Přesně tak, ještě bych tam přidal přejezd přes Karlův most :D
Prolog ze Staromáku přes Vltavu na Hradčanské náměstí by byl fajn ????
Okolo Slovenska se taky nejede v Bratislavě ;)
Tak když je to okolo, tak by se neměl jet ani na Slovensku… :)
Nesmysl.. Chapu proc tohle muze rikat fanousek cyklistiky z Prahy, ale kdyz se na to podivame objektivne, tak proto, aby ten zavod rostl tak nemusi byt v Praze. Jeseniky a Beskydy maji idealni parametry pro takovy etapak. Jsou tu trasy jak na krasne vrcharske etapy(rad bych videl dojezd na Praded) tak klasikarske zvlnene profily kolem Konice.. Prachy ktere by se mely vrazet do logistiky kolem prepravy pres celou republiku muzu vyuzit mnohem efektivneji. Prazaci o to stejne zjevne moc nestoji tak na co se jim vnucovat? Ted dava mnohem vetsi smysl se pomalu rozrustat z mista kde to delaji uz tolik let a jde jim to opravdu dobre..
Jo, je tu spousta zapadlých silniček a neznámých kopců, nejen Jeseníky a Beskydy, ale i Vsetínsko, zábřežsko, třeba silnice z Růžďky na Dušnou má podle dopravní značky sklon 15%. No, dala mi nedávno docela dost zabrat. A nebál bych se ani Libavé, jednorázový přejezd by snad armáda přežila. Tam jsou taky krásné terény.
Takový dojezd na Hostýn přes Grapy to by byla paráda. Ale to nevím co by si za to církev řekla. :-))
.
Chtelo by to aby zase jezdili ty zaverecne okruhy az nahoru Ecce Homo. Slo to driv, tak nevim proc by to neslo ted, kdyz to bude jeste o level vetsi zavod s vice sponzorama a pod.. Jednou za rok na par hodin v nedeli se prece točvolanti neposerou… Melo by to uplne jiny naboj ty kompletni okruhy s mnohem delsim stoupanim a mnohem delsim sjezdem.. To by na zaver toho etapaku tam proste nemelo chybet a mela by to byt ta poznavaci pasaz celeho etapaku tak jak to maji vsechny velke zavody. Ty svoje vehlasna mista..
Potom by museli upustit od té nudle hvězdnym údolím aby to byla objízdná trasa, jenže už jim nikdo nepovolí to uzavření sil.1 třídy na několik kol. Na jeden průjezd jo. Už tak vždycky neználci skřípou zubama když je na víkend přes den uzavřeno kvůli EH a to si řekněme je historicky a divácky někde jinde pořád.
Povolí i na týden, ale stojí to peníze…
Ty mě přišlo to stoupání ve Šernberku tak akorát. Spíš takové klasikářské, na dlouhé kopce máš Jeseníky. Které teda letost dost osekali. Navíc, tím jak je kratší, můžou jet víc kol a lidi si to víc užijou. A pak i ta kulisa tam byla skvělá po celé délce toho stoupání.
Každý ví přesně co by se mělo, co by bylo dobré, co by bylo potřeba… Co takhle se připojit k organizátorům a pomoci jim?
Sorry, ale od toho je forum..
Pražákům (vzato obecně) je tahle akce fakt úplně u zadele. Ale popravdě nechápu, proč do toho rovnou taháte Prahu, když o ní (minimálně v tom rozhovory s Leem) nepadlo ani slovo. Já bych třeba rád viděl rozšíření směrem do východních Čech, když už tam jako podporovatel figuruje pardubický kraj. Osobně doufám, že organizátoři mají na mysli nějaké podobné přirozené rozšíření, ne rovnou nějaké přesuny přes celou republiku.
Ale jinak teda ten přenos fakt paráda, snad kromě pár chyb v grafice. Hlavně poslední etapa byla vizuálně hodně dobře chycená, pěkně zrežírované a odstříhané, mělo to spád. Ještě nějak vyřešit přebytek záběrů na paneláky z vrtulníku, ale ono se tomu u nás asi nedá vyhnout. Prostě celkově palec nahoru.
Když to srovnám s nedávným přenosem z Brno – Mikulov – Brno, kde i často vypadával signál, tak tohle bylo opravdu v topu, ale zase jsem rád i za ten „amatérský“ stream z naší velice vyvedené jednorázovky, tam chápu, že na něco takového asi nebudou nikdy love! ;-)
Myslím že ten přenos Czech tour organizoval Eurosport. Proto ta kvalita. Oni by si nedali do vysílání amatéry alá Bíteš Brno
Tak úplně z ničeho to nepiplal, ale ubírá se to dobrým směrem.
Pěkný článek o včerejší etapě https://www.roadcycling.cz/…-na-pustevny .
To psal ten typek v žlutých kratasech co si vyklada s Pepou Černým jak můžeš vidět na fotce z Prostějova co jsem sem dal.
Jen pár obrázků ze včerejšího startu. Pak jsme byli na trati a to už nefotíme :)
Pekny fotky. Dneska si dají kluci v tom vedru. Těším se na zabery z vrtulníku na nádrž. Lidi co to ještě neviděli budou cumet jak pero z gauče. :)
Ty přejezdy autobusy mezi cílovými a startovními městy nejsou úplně krátké. První den Ostrava – Zlín, Druhá Pustevny – Moravská Třebová. Oboje okolo dvou hodin.
Všichni jsou jako vždy po celou dobu ubytovaní v Olomouci a to je jedna z věcí co všechny teamy velmi oceňují.
Nejak nechapu co to ma spolecneho s komentem na ktery reagujes. Jinak jak rika Hof. Jsou ubytovani v Olomocu..
Dal jsem to nakonec vlákna Juro. Že ty si to bereš osobně je tvůj boj. Že jsou na všechny etapy na noc v Olomoucí jsem nevěděl.
Pokud nechces na nikoho reagovat a jen napsat neco k tematu, tak mas dole ramecek „Nová reakce na zakládající“
:-)
To jsi se moc netrefil.
Co jsem netrefil???
Ani konec vlákna…
Mravnostni policie zasahuje. :-) něco k vláknu by nebylo????
Netrefil si konec vlákna. Místo abys napsal „Sorry, nějak se to nepovedlo“, tak kopeš kolem sebe a osocujes ty, co tě na to upozornili… Je to dost k vláknu?
:-))))
Paradni fotky! :)
Krásné fotky! ;-)
Gloag paráda. Po těch zraněních…
Jel hodně vysokou frekvencí šlapání. Jednu chvíli to vypadalo, že už ho mají, pak skupinka zvolnila a podařilo se mu to dotáhnout. Muselo to pro něj být hodně emotivní.
Tak dneska prset na zaver nebude. Nebo maximalne mala prehanka. To me teda sere, ze se tam nemuzu jet podivat. Jsem predpokladal vydatne deste…
Zato docela fouká, jsem zvědav, jestli to nějak nadělí peloton.
Celkově se mi ta akce líbí a hlavně kvituji absenci chovanců psychiatrických ústavů. :-)
pár fotek z Pusteven
Moc pěkný fotky, díky! ;-)
No není zač :)
Pár fotek z depa v Šumperku
Ten obytnak tymu Q36,5 Pro Cycling Team na to jsem hledel. Solidni pojizdnej barak. To jsem jeste nevidel u zadneho profi teamu..
To měl tým Sky pro svého lídra Richie Porta už na Giru 2015. Obytňák měl sám pro sebe. Nic nového pod sluncem
Sakra, dojel jsem pozdě :-) Místo 70km natočil skoro 110, zkuwený objížďky a můj dezorientační smysl k tomu! No co už, tak třeba za rok už trefím? ;-)
:D
Aspoň si viděl Lea Königa a Kofolamena na pódiu :) lepší než nic.
Já s ním chvilku kecal a je to sympaťák jinak… Ale v práci drson :)
Já jsem asi jediný, kdo pořád neví co je zač ten Kofolamen :D
Rick je legenda mezi stewardy při dojezdech a startech – takový ten cápek při těle co vždy v TV dělá cestu vítezům závodu :D
Asi málo sleduješ jarní klasiky. Vždy je v cíli a dělá doprovod a ochranu vítězi. Někdy běží vedle nich, někdy jede na koloběžce…vznikají z toho někdy hezké meme. Prostě taková stálice v cíli. A Tomáš #čubačka ho pokřtil na Kofolamana.
Stál jsem na Dlouhých Stráních před dojezdem vedle něj… Je ho fakt kousek :)
By mě zajímalo, jestlipak si pochutnal na českém pivu :-)
Tak on neni z USA, kde chlastaji chcanky on je nekde z Belgie kde maji kvalitni pivo.. Pochutnaval si spis na kofole, kterou tam nemaji.. :D
To zamrzí. Když si naplánuješ trasu podle mapy.cz tak tam se uzavírky zobrazují.
Hlavně když si naplánuju na mapy.cz trasu na silniční cyklistiku, tak vždy zaručeně naješdu někam, kde je pouze zpevněná cesta a nebo štěrk. A taky mě to dost často shazuje na různé úzké uličky třeba jen na 500m i když by bylo lepší jet rovně po silnici.
No jsem lempl, říkal jsem si, to přece trefím i bez nahraný trasy, je čas, dám kávu v Prostějově, v Chomutově objížďka, před tím ještě nějaká uzavírka a krosení po polňačce, pak nějaká cyklo, dalo se i když kvalita asfaltu horší a chytl jsem tam luxus slimoše na lýtko, nakonec jsem skončil v Litovli a pak už nestíhal :-)
Nakonec padlo dvoukilo no, ale v tom krpále ve Šternberku jsem zjistil, ze mi po včerejší výměně pátky střílí nejlehčí převod a celý švih sem jel s ukoplým levým kufrem, pecka! ;-)
Teplota super, ale místy větér jak cyp!
No co už, jdu na to kouknout přes červené tlačítko!
Chomutov nebo Chomoutov.
Se mi to samozřejmě automaticky opravilo :-)
Přes Chomutov by to bylo víc než 110km :-D
Byla chyba jet do Litovle. Z Olomouc Lazců vede krásná cyklostezka až do Šternberka.
Děkuji, po bitvě je každý generál :-) Já chtěl objet Olmik, nejezdím moc rád po městě a už vůbec ne centrem, kde jsou ty kočičí hlavy vyloženě o přeshubu! ;-)
Mi to dneska hodilo 145km. A kupodivu bez mapy na první dobrou. Navíc příjezd dolů ke kruháči tak minutu než najížděli do prvního okruhu :D
Máš vstávat dřív a vyjíždět s rezervou! ;-)
Těch 40km bloudivých km mi to prostě zazdilo, to pak jedeš cestama necestama a furt čumíš do mapy no ;-)
Nechtěli ho nechat odjet.
Jak se jmenuje komentátor co to má místě vždy komentoval? A který kopecky tam byl s ním.. Z bory dresu?
To byl v tom dresu Bory development ten Král ne?
Ajoo.. Kryštof Král to byl. Díky