jaky je mezi nima rozdíl počítám s tím že 615 mají nějaký lepčí vychytávky ?
jaky je mezi nima rozdíl počítám s tím že 615 mají nějaký lepčí vychytávky ?
Jiný třmen. Jiné desky – 615 jsou kompatibilní s vyššími řadami (SLX, XT, XTR) a také s ICE tech deskami. Jiné hadice BH59 vs BH90.
mě se zdá že do 506tek už dávají ty lepší hadice BH90 brzdit by měli hodně podobně jen budou třeba o pár gramů těžší..
gramáž neřeším …
takze u tech 615 mám jako na výběr kombinace z vyce verzí kotouču .. nebo chapu blbě
ne, můžeš tam dát jakejkoliv kotouč.. ale seženeš do toho deore třmenu lepší destičky nebo ták.. a na co to máš ?? moc bych tohle neřešil…
Hele potkane, mne by spis zajimalo, kolik jeste vlaken chces zalozit na stejne tema. Shimano brzdy, Shimano kotouce, Tektro…
Rozmysli si co vlastne chces vedet a zalot jen jedno vlakno, kde to res. A pouzij hledani, tady uz o tom bylo popsano vic nez dost.
Divim se, ze maji jeste lidi chut reagovat.
Nech ho. Hledá brzdy, které nedělají zvuky
asi tak i když si myslím že to dělá kotouč takže chci vymenit komplet vše na brzdách prostě no … ja nejsem zas člověk co muže pořád laborovat brzdami … tak bohatej zas nejsem proste chci střed kde budu mít nejmín problémů na koutoče sem se tešil první kolo s nimi a hned sem sklamaný nojo jo můj problém měl sem jít asi rovnou do shimana no :-(
Tak to bude jeste vlakno na hadice, desky, kapalinu a na mravence.
Ja bych to udelal jednoduse. Proste jezdi bez brzd pokud ti vadi ze skripou a vydavaji zvuky… :-D
to jako fakt ? :D :D :D tak ať ta brzdy namaže, ať nevržou… kdo maže ten jede přece.. :D
Z tohoto jsem to pochopil , ale pořád nemůžu pochopit potkaňa.