Tady je úplně klid…co místní, jak vypadá trať?? Asi bude mokro…nebo už je??
Tady je úplně klid…co místní, jak vypadá trať?? Asi bude mokro…nebo už je??
Zatím sucho až moc, tvrdý povrch, prach a dusno i v lese. Ve studánkách po trase zatím bylo co nabrat…zatím ani „zahradnický deštík“, projel jsem o víkendu klasiku a s mladým krátkou (30km). V úterý a dnes kousky dlouhého, mám za to, že i kdyby přišla nějaká přeháňka tak to nepůjde poznat…
Já jsem to nefotil, ale takhle to bylo včera…jen vítr byl větší, ale to i dnes…:-) je to rychlé, tak pozor na ty volné kameny…jinak nic co by nezvládl Zefyros a podobné pláště…
předpověd na sobotu změnili…pršet by nemělo
http://www.webcamlive.cz/…e-trojak-252
teď tady proběhlo bouření a trocha vláhy, ale už je zase sucho…spíš sem tam nějaký strom lehne…
Aladin ukazuje, že má odpoledne pršet a dost jiné servery zase polojasno. Tak podle čeho se orientovat?
Podle bílých šipek s červenou tečkou, občas i mlíka.
Neřeš počasí a pojeď.Co jednou zmokne, tak zase musí uschnout.Nejsme z cukru.
Já jedu Acko .)
Já jedu Acko .)
Klid, tady je tak sucho, že budeme rádi za pár kapek, dobrý je , že klesnou teploty…
Spíše se dívej na počasí na Vsetín. Motá se tam trasa okolo(117 a Obr) Holešov uvidíš jen na startu a v cíli.
Ono místo měření pro Vsetín je stejně v Holešově (na Foreca)…takže je to jedno a lokální bouřky uvidíme max na radaru, ale to nám může být jedno, to už pojedeme a budem řešit maximálně „nohy mlčte!“
Áčkaři co vám ukázal přístroj? Jestli jsem někde nekufroval…
Edge 800:
Vzdálenost: 121 km
Získaná n.m.: 3409 m
Co jsem koukal na Stravu, tak většině lidí to vycházelo 120–121 km.
ono by to asi i sedělo,protože až po vydání propozic se trochu změnila trasa a hlavně se docela prodloužil sjezd do Držkové.
Polarem přes čidlo: 122,7 km / výškových cca 3300 m.
Sports tracker mi taky ukázal 122km..
Co jeli obra, tak mi taky rikali, ze to bylo o par km delší…
121,5 km, up 3318 m
126km a 3 435m převýšení…
Trasa B 58,6 km a 1783 m
118.6 km, 3245 m převýšení