Zdravím, objevil jsem na spodní straně korunky u svého duroluxe prasklinky téměř ve všech rozích těch prolisů (kdo ho jezdíte déle, tak možná také zkontrolujte, mě na to náhodou přivedl kámoš se stejným problémem). Nicméně teď nevím, co bych nahodil místo něj. uvažoval jsem o:
- Durolux RC2 TA – ač mi prasknul a 2013 má evidentně stejnou korunku,stejně bych do něj klidně šel znovu. Nabral jsem hromadu zkušeností seservisem a s tuningem a pár let jsem na něm také najezdil a občas ne zrovnajemně :). A pak taky ta cena. Jezdí jí někdo? Jak nové tlumení funguje?A má to tedy obě komprese? (zde v popisu píšou, že jen jednu http://www.kupkolo.cz/…erna_z93567/)
- RS Lyrik RC2DH Soloair (i Coil) – po té již pokukuju delší dobu, alenevím, jestli je přidaná hodnota oproti duroluxu srovnatelnás dvojnásobkem ceny – vydrží víc? Bude líp chodit (stávající duroluxmám vyladěn na mě velmi přijatelný chod). Neměl v ruce někdo Durolux RC2i Lyrika RC2DH?
- Něco jiného? – Existuje nějaký vhodný kompromis mezi duroluxem zavelmi příznivou cenu a Lyrikem jako top vidlí v téhle kategorii? O MZ55 jsem téměř neuvažoval, nějak mě to k ní netáhne, X-Fusion možná,ale to asi Durolux pořád vede. Jinak nevím.
A pak problém s tím spojený – je možné na normální rám nahodit spodní hlavovou misku takovou, že by na něj bylo možné dát tapered vidli? Ač mi na pár gramech nesejde, ten rozdíl mezi obyč krkem a tapered mi přijde docela propastný..
Díky za nápady