Duše Slime LITE s náplní 26x1.75-2.125

17 nepřečtených
  • alf45

Zdravím,

zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s duší Slime LITE s náplní 26×1.75–2.125 popřípadě s FOSS 26×1.95–2,25 a jestli se dá běžně použít duše Slime LITE s náplní 26×1.75–2.125 na pláště 26×2,2.

http://www.youtube.com/watch…

Díky za rady a tipy z vlastních zkušeností.

0 0
    • jIrI___  

Duše s náplní moc dobře nefungují kvůli malé tloušťce stěny. Zkus pohledat v historii, několikrát se to tu probíralo.

0 0
    • Quik  

Při ceně těch duší bych vážně uvažoval o UST systému

0 0
    • juice  

špatné. už nikdy.

0 0
    • kubad  

špatné, nefunguje to

0 0
    • iron.hide  

to je divne, v breznovom Velu to chvalia, dali tomu 9 bodov z 10. pisu tam ze ten gel vydrzi aj 2 roky a ze za celu dobu testovania nemali defekt, teda mozno mali, ale zacelilo sa to. tak si museli defekt sami vyrobit – dierku po ihle zacelilo hned, po trni po chvilke. takze celkovo super, nevyhody su len vyssia hmotnost a mozno zasychanie gelu vo ventile.

takze mam ci nemam to kupit? vidim ze asi ne, ale preco to vo vele tak chvalia?

0 0
    • iron.hide  

ne to nebola reklama, to bol obycajny test – igelitova dusa Foss versus Slime. foss mala 7/10, slime 9/10.

ja si to predsa asi kupim :/

0 0
    • Cryzyy  

Duse se Slimem jsou desne tezke – jezdil jsem to jednu zimu na zimaku a pobralo to par direk od drobneho sterku, ale ta vaha byla hrozna a uz jsem to nikdy vic na kolo nedal (a dobrovolne nedam).

0 0
    • Lukster  

Já měl Foss a už nikdy více – za ty prachy to fakt nestojí, žádná zvýšená ochrana proti dírám apod. Jen co bylo lepší, tak že ten vzduch utíkal pomalu…

0 0
      • Dejv94  

Chvilku jsem jezdil duše FOSS, fungovali výborně, mnohem méně degektů, ale cvaknout to šlo taky, sice hůře ale šlo (jednou sem sekl asi 4–5mm a dojel 7 km než to ušlo uplně). Pak jsem dospěl do stádia kdy nejlepší duše jsou bezduše!

0 0
    • winter78  

Teraz sa vo fotogalérii objavila zasa táto duša so zázračnou zelenou náplňou. Ja už pár rokov uvažujem o kúpe,ale stále váham. Nosím obyčajné duše a tento rok som dostal neskutočne veľa defektov ,hlavne malé kúsky skla a tenké krátke kúsky drôtu (asi z pneumatík od aut a kamiónov) a väčšinou to malo rovnaký scenár : z vonky plášťa som po prejdení rukou necítil nič, žiadny cudzí alebo ostrý predmet, ale po zhodení plášťa som na jeho vnútornej strane nahmatal ostrý predmet,ktorý spôsobil defekt.

Nóóó…otázka znie : Slime roztok by dieru v duši okamžite zalepil (budem veriť reklame), ja by som si možno defekt ani nevšimol (tiež reklamné kecy), ale ostrý predmet by v plášti ostal a do duše stále pichal a pichal a pichal. Ako by sa to správalo potom ??

0 0
      • Dejv94  

Duše s náplní jsou blbost. Duše co mi fungovala proti defektum líp byla Foss duše, ale jak píšu výš, i tam se dal udělat defekt. Pak jsem přešel na bezduše a nic takovýho neřeším, defekt bezduší sem měl jen když jsem rozříznul plášť (http://www.bike-forum.cz/…l-42418.html) a druhej když jsem shrnul patku ráfku o šutr a když jsem zlomil ventilek. Jinak trny, hřebíky, dráty, sklo, nikdy mě nic nezastavilo. Někde v lese jsem chytl hřebík a až na asfaltce jsem si ho všimnul protože začal cinkat, vyndal jsem, protočil kolo a jel dál. S duší jsem měl problém, že jsem cvakal, na bezduši si můžu dovolit menší tlak a nic nehrozí.

0 0
    • Sidewinder  

Tak si ji kup – ve finale dojdes taky k bezdusim, jen o jeden krok pozdeji nezli ten, kdo si nechal poradit. Ale nic proti tomu – mit vlastni zkusenost sice neco stoji, ale je to nejlepsi!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.