Teď mi přišel Epicon a páčka na lock jde jen z pulky. jednoduše řečeno lock se normálě na mé staré vidli otáčí o 180stupnů tohle snad jen o 90st. lock jinak funguje jen ta packa takhle blbe chodí díky za vase postrehy
Teď mi přišel Epicon a páčka na lock jde jen z pulky. jednoduše řečeno lock se normálě na mé staré vidli otáčí o 180stupnů tohle snad jen o 90st. lock jinak funguje jen ta packa takhle blbe chodí díky za vase postrehy
:D
pokud zamyká a odemyká tak to asi bude OK
jinak to mám taky tak
Jsem zvyklej z XCM že se otáčí až dokonce ta páčka a je jakoby schovaná. Tady celkem dost nepřirozeně trčí
Tak ted jsem se dočetl na ofiko stránkách. že je to jen o těch 90st
Já mám tuto vidli od Milana, ale se zamykáním na řidítkách. Celý lock ovládá jen asi 1cm hřebínek a zamyká to spolehlivě. A může to být taky asi tak okolo 90 st.
Ted jsme koukal do nějakého manuálu a je pár modelů a mezi nimi i ten muj ktery se otacej o tech 90. Sem zvyklej z drivejska kdy sem mel XCR a ted chvíli XCM že to bylo tech 180
Má to tak bejt, ale páčku můžeš vyndat a zandat jí v takové poloze abys jí měl při zavřené/otevřené poloze (podle toho co používáš častěji) tak aby ti vyhovovala a byla krytá proti poškození…
Takže jsem to tu zbytečně zakládal :-D ale aspon jsem o neco chytřejší. Díky moc