Ahoj mate tu někdo Fox Talas 34 2014 ?
Zajímalo by mne jak funguje , jestli je hodně podobný jak float. Všude omtom píšou, že je to velký posun pro rok 2014.
Rozhoduji se právě mezi float/talas. Talase se trošku bojím :)
Ahoj mate tu někdo Fox Talas 34 2014 ?
Zajímalo by mne jak funguje , jestli je hodně podobný jak float. Všude omtom píšou, že je to velký posun pro rok 2014.
Rozhoduji se právě mezi float/talas. Talase se trošku bojím :)
Bavil jsem se přesně o tomhle s mechanikem Foxu na 4bikes asi půl hodiny. Prý je nový Talas totálně překopaný a odtrh má velice slušný (narozdíl od 2013 jebky), ale furt je to klasické rozhodování. Nepotřebuješ-li změnu zdvihu, ber Float.
Fakt je ten, že starší Talasy, měly odtrh celkem tragický. To byl jeden z důvodů, proč jsem šel do Epicona z TT.
Čeče ja chci tu foxku určitě.
Neboj se toho.
Mám Talase 2013 a kdybych se měl znovu rozhodovat mezi ním a Floatem, tak jdu do Talasu zase i za cenu menší citlivosti. Necitlivost vnímám stejně jen při přejezdech a traverzech, kdy nedostává moc nažrat, ale možnost snížení je při drápání se na kopce (pro mě) důležitější. I citlivost se zlepší v momentě kdy s vidlí ve sjezdu párkrát zapružíš.
No já bych floata stejně asi snížil na 150, geo mám na 140. Ten tals jde spacerem poladit, aby šel snížit jen na 140, to se mi líbí. 160 bych využil ve sjezdu. Proto o tom uvažuji, ale je to kočkopes, to je jasný.
pár reakcí najdeš ještě tady http://www.bike-forum.cz/…na-2014.html
Dík mrknu na to.
Čau, chci se zeptat? Když do vidlice zapružím na ,,T" mode tak tam cítím v jedný chvíli takovou mezeru… jakoby na něco narazila a pak šla dál.. na ,,C" mode kdyby měla být plně zavřena se mi tak 2 cm zanořuje a pak je zamčená…
Je to v háji CTD?? :D
předpokládám že s foukáním to nesouvisí? když je v druhé noze?
Sic mam float , ale patrona bude stejna dle mne a na C to drzi a nezanoruje se… Takze bych to radsi poslal svecovi naservis.