Dnes jsem se dočetl o možnosti napasovat tlumící kartuši i CTD nového Talasu do loňských modelů. Nemáte někdo zkušenost s upgradem popř. letošním Talasem? Je opravdu citlivější a chodem blíž k Floatu?
Dnes jsem se dočetl o možnosti napasovat tlumící kartuši i CTD nového Talasu do loňských modelů. Nemáte někdo zkušenost s upgradem popř. letošním Talasem? Je opravdu citlivější a chodem blíž k Floatu?
Cenově to stopro bude nesmysl.
Principielně budou nohy stejné, z Talase jde taky udělat float výměnou vnitřností, takže i Talasy by měly být zaměnitelné.
Stačí se podívat na čísla servisních dílů vidlic, podle toho poznáš, co mají společně.
Jinak nevěřím tomu, že se Talas může blížit Floatu a principielně pokládám snižování, a tím i Talas za zbytečný, přestože ho sám mám. Kdyby nebyla konverze na Float tak drahá, už bych ji provedl.
A videl jsi, jak je novy Talas konstruovan, nebo mas snad uz i vlastni jezdeckou zkusenost, ze tak mudrujes? :o) Me by treba chod noveho Talasu velmi zajimal (i kdyz ne zebych ho chte, spis z principu). Ja taky snizovaci vidli nepotrebuji, ale dost lidi ji chce a mozna se konecne rysuje nejaka funkcni varianta.
Jinak cenove to bude nesmysl urcite. S tim souhlasim.
cca 2 týdny mě dorazí, pak dám echo taky sem na něj zvědaví
Nějaké novinky?
chodí hodně luxusně
zatim jen 36 talas nebo mas zkusenost i treba s 34kou? dik
Pozitivni info. Nahodou otrh jste nezkouseli zmerit?
Kubad psal myslim neco kolem 6kg…ja to potvrzuji.
Pro predstavu: Staci nadzvednout kolo 5cm a pustit vlastni vahou a vidle to krasne pobere.
cca 7kg nová (měřena samotná vidlice)
opravdu stačí trochu zatlačit rukou na řídítka a už reaguje
Tak to je hodne pekne! Na Talas az nevidane :-)))
Super, snad budou i spolehlivé.
Na Talas v originál stavu paráda. To se jim ten přepracovaný systém povedl.
Neviděl, ale pochybuju, že by soudruzi ve foxu přišli s něčím tak závratným, aby to opodstatnilo výměnu rok staré vidle za novou, leda že by tazatel měl opravdu hodně prostředků nazbyt.
Sám jezdím Talase 2012 a s nedostatkem citlivosti nemám problém, spíš aby se nepropadal do zdvihu.
tak ono tam bude i to nepropadání do zdvihu, údajně se chová jako float.
asi to možné bude, ale nechápu co by to mělo řešit, ******* u Talase je hlavně v levé noze kde je vzduch a snižování a tam budou hlavní změny 2014 modelů