jelikož karb. sedlovek 31,8 v přijatelné váze a ceně je nedostatek, otázna zní bude sedlovka 31,6 kde je větší výběr držet v rámu a nebude zajíždět? spec. objímka na karbonové sedlovky tam bude
jelikož karb. sedlovek 31,8 v přijatelné váze a ceně je nedostatek, otázna zní bude sedlovka 31,6 kde je větší výběr držet v rámu a nebude zajíždět? spec. objímka na karbonové sedlovky tam bude
nebude to fungovat
Mám to takhle udělaný na RBčku. Mezi rám a sedlovku mám daný kus plechovky od piva spolu s Liquid Torque a požívám dvoj-objímku, která drží zároveň sedlovku i rám… Je to v klidu…
lepší varianta bude 27,2 a redukce.
Mam sedlovku 31,8 (Pells CR 3) v ramu kam patri sedlovka 31,9. Zkousel jsem plechovkovy plisek, ale zajizdela. Pouzivam ted tu montazni vazelinu na carbonove komponenty a nezajizdi, mam normalni objimku a nijak moc ji nestahuju. (mam skoro 90 kg) Ale jestli ta vazelina zvladne 0,2 mm to nevim.
takže moc sedlovek 31,8 se nedělá a tak se rozhoduju mezi Pells CR2 a CR3, jaké jsou rozdíly mezi těma dvěma, příp. jaké máte zkušenosti? Díky
Spíš si kup něco s průměrem 31 a méně a dej tam redukci.