Mám do ní jít?
Mám do ní jít?
No popravdě s ní mám zkušenosti nevalné, mnohem lepší je SE28M254EUa, má větší otvory a hladší gumu…doporučuju! :o)
To je fakt blbe zalozeny thread…kazdej se Ti vykasle (vyjma me :-D), aby hledal co to vubec znamena – mycku.. :-/
uz sme dva co nebyli lini..tkay sem hledal:-))
Jo jo…kdyz jde vo kravinu… :o))
To právě založil fikaně, všichni jsou zvědavý, co je to za …, tak si to každý najde. I ten co by podle jasnějšího názvu ten thread rovnou ignoroval.
Haha, to je mazec :-)
já jsem taky vygooglil, že to je myčka, ale dost pochybuju, že tady ti nkdo poradí…
Nějakou Siemens myčku máme, ale netuším typ.Ještě se nám nepokazila a funguje bezvadně. Akorát kolo se tam nevleze :o)
Díky za reakce já tam měl dát hned odkaz. Tady je třeba: www.zeroxx.cz/…e-28m254-eu/ nebo www.elektro-oaza.cz/…-se28m254eu/ Nedělám fór, já už mám z toho vybírání hlavu jak pytel od banánů. Pokud můžete tak prosím poraďte. Díky.
Jestli ti to pomůže, tak mám od Siemensu mobil a funguje dobře, tak bych do té myčky šel:-))))
mycce neni celkem co vytknout, ale zjisti si jeste, jak je to s nahradnima dilama. napr u sesterske firmy BOSCH nas stala vymena ridici jednotky v pracce 7 tisic (cena bez prace)
takze výsledek byla nová pračka ne? to se snad nevyplatí opravit, pokud nestála 20k
vysledkem byla nejaka alternativni oprava. za mensi peniz. PC pracky byla asi 40k
tak to pak jo :-)
tyjo to je peněz za pračku. To tam hodíš montérky a po vyprání vytáhneš smoking, ne ? :-)
Tak my máme doma už 2,5 roku starší typ Siemensu (a navíc vestavěnou, tím je to taky jiný typ ještě), ale dle parametrů úplně totožnou a maximální spokojenost. Tenkrát jsem ji taky vybíral hodně dlouho a porovnával se všim, co bylo na trhu. Má program na 70st., což je občas super (třeba zrovna na plesnivý láhve) a dost myček ho nemá. Normálně tedy používáme auto program 55–65st, který je docela inteligentní a když je čistší nádobý, tak to trvá kratší dobu a má menší spotřebu vody. Je velmi tichá (to se může malinko lišit, ta vestavěná může být o chlup tižší).
Jediný detail, který bych vytknul je tvar hodního koše. My doma používáme téměř výhradně hodně velké hrnečky (0,4 a 0,5l), takže pak bývá malá část horního koše při mytí nevyužitá, protože tam se nacpou jen malinké hrnečky na kafe (ale je to jen malá část, takže to ani tak nevadí a někumu to může vyhovovat, když víc pije kafe).
Taky mame Siemens, 45cm, uz snad 10 let a furt facha bez problemu … musim zaklopat:-)
Nádobí má mejt ženská a v dřezu, myčky netřeba !!
Kolik se do ní vejde kol?
JEE UMYVACKA RIAADU :)
Díky moc asi to bude tahle. www.vestavba.cz/detail.php?… .
Jo jo, AEG doporučuji, my máme www.vestavba.cz/…favorit-auto a maximalni spokojenost.. Jen to chce natrefit na nejakou jeste lepsi akci, bral jsem ji za 7k…