Chtěl bych koupit nové kola. Nevím které zvolit. Poraďte prosím které koupit. Díky.
Chtěl bych koupit nové kola. Nevím které zvolit. Poraďte prosím které koupit. Díky.
Promiň, věštecká koule dnes mlčí.
Co takto napsat něco o sobě, na jaké kolo a styl jízdy/terén. Jaký je rozpočet?
Nestálo by v této ceně si nechat něco zaplést? Třeba EIE karbon kola?
Jinak z těch dvou, když už, tak DT.
Kolo mám Supa 939.
já bych pro sebe volil DT – co bude lepší pro tebe netuším
Kola jsou skoro stejně těžký u dt dostaneš skoro nesmrtelný náboje ,ale jsou zase celkem o dost dražší. Já bych volil mavic. A než dtčka bych radši něco připlatil a popřemýšlel už o karbonu.
Za mně bych volil DT Swiss, nove XR1700 by snad uz mohli byt svařované na rozdil od starsiho modelu . Otazka je ale na kolik vyjdou? Mam doma XR1650, což jsou byly stejna kola , právě jiz se svařovaných rafkem na Orbee, kterou ale jezdi 45Kg holka. Dale mam měsíc Mavic Crossmax 29 model 2022 na Rockrideru , ktere maji vážit 1770g a vyjdou na cca 9tkc. Zatím jediny rozdil je příjemnější zvuk ořechu na DT. Dle dovozce by mel mít verze SL vic odlehcene rafky a naopak základní model nosnost 150Kg. https://www.bikecentrum.cz/…letena-kola/ Je nějaký další rozdil krom těch cca 75g mezi Crossmax SL 29 a Crossmax 29?
DT svařované jsou. DT mají 28 špic a Crossmax má 24…
Tak dnes jsem vymenil Crossmax 29 za Crossmax SL 29 a dal je už rovnou na mliko. Casem poreferuji dojmy.
Ten zvedlej 11 cm představec je srandovní. Ale máš hezký pláště.
Je to 100mm, ale v teto poloze jak pěst na oko.
ale jak dlouho asi vydrzi takhle hezky…
Jde o to jaky modelovy rok koupíš. Aktuální XR1700 je vlasne XR1650 jen s 36 zubovym ořechem. Tedy svařované. Pokud divočis v lese , nebo někde na trailech ma smysl řešit počet dratů, jinak ne. Obe kola jsou třídy 3 tedy XC. DT maji nosnost 110Kg , Mavic SL 120Kg. DT je větší sazka na jistotu, ale za skoro dvojnasobek. Když budeš mit štěstí, koupíš někde nové DT sundane z kola za lepší penize.
DT.
Zvolil jsem DT.
Řešil jsem stejný problém a nakonec jsem si nechal zaplést na zakázku DTSwiss FR 560 na Novatecu – DTSwiss náboj nedostupnej :(
Vážim jako prase a podobně i jezdim :)
Tak treba te ten Novatec nevypece a pokud ano, tak na nej sezenes ND.