Veškerá kritika vítana:-) Jsem nakloněn Meridě má o něco lepší komponenty,ale dočetl jsem se ,že jejich rámy jsou náchylnější na praskání.Btw. obojí je 08 serie. Trek bych řekl,že má zase lepší tlumič.
Veškerá kritika vítana:-) Jsem nakloněn Meridě má o něco lepší komponenty,ale dočetl jsem se ,že jejich rámy jsou náchylnější na praskání.Btw. obojí je 08 serie. Trek bych řekl,že má zase lepší tlumič.
pomoc :-)
záleží co od kola čekáš.Trek má lepší image a o chlup horší osazení.
Já bych se meridy vůbec nebál. Ale za mě je názor takovej, že to jsou +/- vyrovnaný kola. Takže vyber třeba podle toho který líp vypadá na živo /zkus si jak Ti padnou do ruky řidítka, sedlo atd…
Takova debilni rada, ja vim, ale nejlip se na nich projet, ale ono je tezky kde, u techhle levnejsich modelu asi nejsou testovacky. Tu meridu jsem mel pujcenou nekdy pred 2ma lety, ale na ramu se tusim nic nezmenilo, a prislo mi to jako desne lina mrcha. Byly na ni tusim jiny rafky nez ted, tezsi, to asi udelalo dost, ale nejak me ten bike neoslovil… Nevim odkud jsi, ale tu 5,5ku treka nedavno daval do Nasich biku nejakej plzenak, treba by ti mohl pomoct..
Výrobce udává něco lehce přes 14 kg,tak uvidím.
Určitě jí před koupí prubnu. V pondělí se jedu na ní podívat do Pha :-). Tak jsem zvědav:-)