Nabízí se termín 4.12. Buk, 5.12. přesun na Šmelc dle počasí.
Prosím o vkládaní příspěvků do správných vláken.
P.S. Pepku, vyhrál včera ten černej ?
Nabízí se termín 4.12. Buk, 5.12. přesun na Šmelc dle počasí.
Prosím o vkládaní příspěvků do správných vláken.
P.S. Pepku, vyhrál včera ten černej ?
černoušek nevyhrál, ale on už to nemá zapotřebí. Mně nevadí, že je černej, ale že je to takovej metrosexuál, to mi vadí.
Predbezne ano
0 Mikulas v hokne.
chlastání, píchání, héérečky
Mikulas pro deti, ty heeerecko ;-)
takže budou kolekce
Já bych tedy jel, ale musím se prý vrátit za světla :-)
Tak ja taky v sobotu na Smelcu neminim sedet dlouho, ceka me Mikulasska u nas doma ;-)
Tak úplně nejvíc nejlepčí a nejrychlejší návratofku jsem tě naučil, teď už jen doléčit to ouško.
ouško mě ještě bolí, voe!
Ten tvůj Kaufland mě přišel draho, už mě bolí obě uši. To bude asi nějakej zánět od průvanu nebo co.
(Kterej kkot by vymyslel, jet v zimě z dlouhýho kopca ve větru po asfaltu :-(
Bud v klidu, ja uz od pondelka beru ATB. Pocasi jak vino, tesim se na to celej rok, a hovno :-(
Ty asi nelyzujes, co? ;-)
Na silnici celkem bezny :-) Tys nemel usanku?
Právě že byl zachumlanej jak eskymák.
Měl jsem čelenku, přitlačenou brejlema, ale asi potřebuju windstoperovou. Nikdy mi to nevadilo, až jednou na běžkách mi tam nafoukalo a teď su na to háklivej.
Samozřejmě prvotní a hlavní příčina je ten kaufland, no :-(
K věci soudruzi. Na hotelu je zamluvena 4-ka a 2-ka. Máte týden na vyjádření.
Zapsano do kalendare.
se mnou muzes pocitat. ;-)
Uraa
Super, další co nechrápe.
ja asi pojedu chrápat dom, teda jestli se tam vypravím. Vod středy jsem ještě nevystřízlivěl. Odstartovalo to smršť vánočních večírků a to se musí nějak utnout. :)
Mikulda je za Bukem.
Uvidíme ;)
K te sobote, jakej je zhruba casovej a prujezdni rozvrh?
Takže kde a v kolik? Můžu cca od 13 hod. Šmelcovnu asi vypustím.
Záleží do kdy bude nucen bušit Roman.
Zdarec, ja to muzu zapichnout prakticky kdykoli, nicmene Exik ma jeste nejake jednani a vyzvedne me v cca 15:30 pred fabrikou. Toz neco po 16te Obrany, nebo 16:30 Klajda. Dopredu hlasim, ze kopce radsi pojedu fakt krokem.
To rád slyším, duo Motyll+Polka mi dělalo starosti.
Voe dyk máš nadupany jak chrt. :)
Co takhle 16:15 – 16:30 Klajda, Ochod, a tam ten Tvuj trajlik kolem lomu na Hadkem ?
OK, 16:30 Klajda. Mám dnes volno, tak si „zablbnu“ za světla a dorazím na sraz. Kdyby změna, pls SMS.
Jasne
Ale ne, dam ti vědět. Trail nad hadkem už léta stojí za vylizprdel.
Ja myslel, ze jen v lete, kdyz je to zarostly, nejel jsem tama alespon 2 roky.
Nad lomem to jeste jde, ale pak vic v lese cesta v bucine na tech skalkach najednou konci a je to zarostly bukama a krovim, myslim jsem to zkousel loni v zime a no pasaran.
Ja ja, eine Schweinerei ist es. Myslifci na to serou. Měli by to uklidit.
Klajdu asi nestihnu, zvolim tedy individualni trasu ;)
Nejmenšímu roste zub, takže cirkus od 02–04.30 ze mě děla lehce zombie… Tempo určitě bude v klidu.
Ne že by to bylo podstatný, ale příjezd je nahlášen cca v 18.
neminim delat zadny picoviny. pekne primocare ke krbu a zitra dopol jedovaty singltrek. ;-)
Dorazis na tu Klajdu ?
Pojedete na Klajdu někdo tady z nížiny? Třeba z Obržan?
Smerem na Obrany do Majlontu a pak pres tu lavku nad nadrazim.
ja asi jo, ale autem :)
S autem tu lávku nedáš.
ja jo. pro zichr jeste tu… drzacek mi, prosim, vem. ;-)
Chlapci pohnite ať tam dlouho nečekám. :)
…a chlapci cestou pohnili :-D
Franta nám mizí před očima.
Chudak Dusan, na te fotce vypada jak kde šte mne dali žuby?
Nevím jak žuby, ale teď jsem mu poradil nejlepší návratovou dráhu přes Francouzskou a kolem vody. Tak možná už nemá ani kolo :-(
Co ouska, nefoukalo ? :-)
radší jsem nechal exika jet do Kaufu a dali jsme si tu tvoji bezpečnější trasu
Kolo mám , i když na semaforu Francouzská Cejl se jich tam vyrojilo hafo. Dalo mi to pěkných 125 km. A zuby – to je vizionářská fotka jak to bude pokračovat a skončí to nalepovacíma.
Pěkná akce, dík.
Se ti nejak po te vyjizdce trasly ruce. :) a nebo je to chytrej telefon a vzal horna, protože je hezci nez ja. :)
Dobré to bylo, prygltrail super, doma vo pěti. Včil zasloužená véslužka :-)
Ty voe, ty seš fakt drak. Já su volaaký ustatý. Pepek říkal že nemám tak chlastat.-( Dneska bylo vidět, kdo si fčera zdříml, dnes jak našel.-)
Jj
Ten Exíkův sjezd „na Sagana“ nás zmátl, z dálky jsme všichni tipovali na Jiříka ;)
Hoši parádní akce, počasí, v rámci možností, gut, všecko gut. Škoda jen, že Jiřík to nemoh dotáhnout.
Na to, kolik bylo bahna, jsme byli docela cisti.
1 – cekam na lavce
2 – jediny roman se nesnazil prijet inkongynto
3 – posledni foto pred smrti :-)
Rozumím tomu dobře, že ses rozplácl někde ve sjezdu do Podlesí?
Jinak škoda, že jsem se u Lelkovadla musel odpojit, abych to stihl dom – holt rodinné povinnosti.
Viděl jsem to z první řady, škoda, že nevozim kameru na helmě :-) Bylo to na tom klasickým místě s plno kořenama a velkým stromem napravo, kousek pod vrcholem. Šel imho málo za sedlo, ale možná že i kdyby sjel ten kořen, tak by to neustál pak níž, je to tam takový na pikaču.
To je furt nějaký elyket, brakeless, pozing . . . . . a pak standardní sjezd je neřešitelný problém hoši :-)
Hm, tak tohle místo za mokra raději nejezdím.
ja nevedel kudy, tak jsem to tam poslal, ze to nejak projde. neproslo, navzdory tomu, ze by to tak melo fungovat. :-)
dneska rano jsem vymekl a pro zichr to koleno nechal na ponavce proverit paprsky x i ultrazvukem a je to cajk. jen zhmozdene. nafasoval jsem obinadlo, fofrklacky a odklopytal po prijemne stravenem dopoledni smer domasov. ;-)
tak důležitý je zustat zdravej :)
dulezity je se neposrat, pak je jedno jak uz. ;-)
Přeju ti ať to dáš rychle do kupy.
Foto 3 – slušný výbavičky.-))
cestou zpět fotogenisch soumrak u Veveří na skalkách…mobilem