Jaky rok vyroby muzou byt naboje DT 240 v celo cernem provedeni? Je u nich nejake jine konstrukcni provedeni (orech, loziska,tesneni…) nez u soucasnych cerveno cernych?
Jaky rok vyroby muzou byt naboje DT 240 v celo cernem provedeni? Je u nich nejake jine konstrukcni provedeni (orech, loziska,tesneni…) nez u soucasnych cerveno cernych?
Dělají se současně dvě provedení černo červené a černo šedé celočerné s nápisem bylo 2003,ale to jen odhaduju.
Toto je ale 240s, to oc se zajima je pravdepodobne 240 bez s.
Porovnej si manualy. www.dtswiss.com/…16164254.pdf www.dtswiss.com/…01161001.pdf
hmmm loziska jsou stejna ale co prech,tesneni atd. maji rozdilne kody a treba tesneni vypadaji na obrazku aspon me to tak prijde jinak.
prech=orech
Cas od casu mi vydava zadni naba DT240 cyklicky vrzavy zvuk, jak kdyz neco nechtne drhne, viz link. Rozebral jsem, vycistil, namazal a zas to rel. brzo zaclo.
Netusim, co muze byt pricina, neresil to nekdo?
https://soundcloud.com/roman-3-4/240a
dik
Rad bych se zeptal, je nejaka sance upravit zadni naboj DT 240 na osu 12×150 z kola Trek na klasku Boost 12×148mm? Jde mi o to jestli kdyz vezmu z kazde strany na koncovkach 1mm, bude mi sedet kotouc do trmenu, pripadne retezova linka? Ma s tim nekdo zkusenosti? Jeste si samozrejme necham poradit jestli je to vubec dobrej napad. Diky.
žádná šance,
OK, Diky doufal jsem ze se k tomu vyjádřis ty jako expert ;-) Samozřejmě to respektuju, můžeš mi jen nastínit proč to nejde? Špatná poloha kazety/kotouče nebo jiná past? Diky za osvětlení, tyhle naby jsem nenašel nikde vykres.
150 má širší tělo, stejně jako 157.
Tu to jde vidět, 150 má stejné tělo jako 157, jen kratší koncovky.
Se mi libi jak se ten obrazek tvari ze DH a SuperBoostPlus neni to samy :)
takze 12*150 uz se dnes nepouziva? :O
Ale jo, to je vice mene to samy jako 157. Stejne tak jako 135 a 142 je stejnej naboj jen s jinou koncovkou nebo 3.5mm podlozkou na kazdy strane.
aha. ja 150×12 mel jen na jednom kole a nechal jsme si zaplety kvuli nabam „na nekdy“. tak ja jestli to mam rovnou vyhodit. :D ok. dik
Naopak, viděl jsi daleko do budoucnosti, pokud jdou vyměnit koncovky za 157mm, tak máš záplety na Super Boost… :-)
nedostaneš kotouč do polohy aby vlezl do rámu
nába 150mm je v principu 157mm a tolik neubereš, není z čeho tělo je dlouhé
Jj uz je to jasný, díky za trpělivost;-)