• MARIN

Jaky rok vyroby muzou byt naboje DT 240 v celo cernem provedeni? Je u nich nejake jine konstrukcni provedeni (orech, loziska,tesneni…) nez u soucasnych cerveno cernych?

0 0
    • tomfree  

Dělají se současně dvě provedení černo červené a černo šedé celočerné s nápisem bylo 2003,ale to jen odhaduju.

0 0
      • Vilém  

Toto je ale 240s, to oc se zajima je pravdepodobne 240 bez s.

0 0
      • MARIN  

hmmm loziska jsou stejna ale co prech,tesneni atd. maji rozdilne kody a treba tesneni vypadaji na obrazku aspon me to tak prijde jinak.

0 0
    • doubleingram  

Cas od casu mi vydava zadni naba DT240 cyklicky vrzavy zvuk, jak kdyz neco nechtne drhne, viz link. Rozebral jsem, vycistil, namazal a zas to rel. brzo zaclo.

Netusim, co muze byt pricina, neresil to nekdo?

https://soundcloud.com/roman-3-4/240a

dik

0 0
    • filous  

Rad bych se zeptal, je nejaka sance upravit zadni naboj DT 240 na osu 12×150 z kola Trek na klasku Boost 12×148mm? Jde mi o to jestli kdyz vezmu z kazde strany na koncovkach 1mm, bude mi sedet kotouc do trmenu, pripadne retezova linka? Ma s tim nekdo zkusenosti? Jeste si samozrejme necham poradit jestli je to vubec dobrej napad. Diky.

0 0
      • kubad  

žádná šance,

0 0
        • filous  

OK, Diky doufal jsem ze se k tomu vyjádřis ty jako expert ;-) Samozřejmě to respektuju, můžeš mi jen nastínit proč to nejde? Špatná poloha kazety/kotouče nebo jiná past? Diky za osvětlení, tyhle naby jsem nenašel nikde vykres.

0 0
          • krabica  

150 má širší tělo, stejně jako 157.

0 0
            • krabica  

Tu to jde vidět, 150 má stejné tělo jako 157, jen kratší koncovky.

0 0
              • Mr.Duck  

Se mi libi jak se ten obrazek tvari ze DH a SuperBoostPlus neni to samy :)

0 0
                • kali222  

takze 12*150 uz se dnes nepouziva? :O

0 0
                  • Mr.Duck  

Ale jo, to je vice mene to samy jako 157. Stejne tak jako 135 a 142 je stejnej naboj jen s jinou koncovkou nebo 3.5mm podlozkou na kazdy strane.

0 0
                    • kali222  

aha. ja 150×12 mel jen na jednom kole a nechal jsme si zaplety kvuli nabam „na nekdy“. tak ja jestli to mam rovnou vyhodit. :D ok. dik

0 0
                      • krabica  

Naopak, viděl jsi daleko do budoucnosti, pokud jdou vyměnit koncovky za 157mm, tak máš záplety na Super Boost… :-)

0 0
          • kubad  

nedostaneš kotouč do polohy aby vlezl do rámu

nába 150mm je v principu 157mm a tolik neubereš, není z čeho tělo je dlouhé

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.