Nazdar bikeři a bikerky.Chci se zeptat zda by někdo kdo má český návod na POLAR S725X nemohl poslat na e-mail.Nikde ho totiž nemohu sehnat.Díky moc
Nazdar bikeři a bikerky.Chci se zeptat zda by někdo kdo má český návod na POLAR S725X nemohl poslat na e-mail.Nikde ho totiž nemohu sehnat.Díky moc
OMFG, vedle je thread o tomhle a ty založíš druhý … no cement … :P
myslíš že to nevím??? Samozřejmě že ano, ale chtěl jsem aby to bylo na začátku fronty.Aby to někdo brzy zaregistroval.OMFG
Tak když víš tohle, tak jistě víš i to, že pokud do nějakého threadu přispěješ, tak se automaticky posune na začátek. To jen tak na okraj…
Tohle je asi nejstupidnější důvod proč založit nový thread, jaký se tu kdy objevil:-)))
Dík za radu (((-:
Kdybys ten návod nesehnal, ozvi se mi na mejl nebo na ICQ.
Je tady 10 dnů a takhle pyskuje… dávej bacha mladej … :P
to Biker jak Pes: co blbneš ??????? A já blbec si myslel, že když někomu poděkuju tak udělám akorát dobře.Prostě vidím, že tu sou lidi co jen vyhledávaj problémy místo toho aby někomu pomohli.
On je tu legenda,tak si na něj nedovoluj :-D
Já si na nikoho nedovoluju a ani nechci.Řeším tu problém ohledně POLARU a nic jinýho! Už se k týhle frašce nebudu vyjadřovat a doufám že nikdo jiný (kromě člověka kterej vlastní návod na polar) taky ne!!!
Tady musíš brát všechno s nadhledem ;-)
ROFL !!! xD
teď vážně: Mluvíš mi z duše … btw: zkus někdy číst příspěvky celé … i smajlíky … vyhneš se mnoha problémům … ;)