Nevi nekdo, zda se da stahnout nekde na netu cesky nebo anglicky navod na Polar S725X. Diky za kazdou radu.
Nevi nekdo, zda se da stahnout nekde na netu cesky nebo anglicky navod na Polar S725X. Diky za kazdou radu.
Diky, tyto stranky znam, ale nejak jsem to tam nemohl najit.
Cesky netusim, i kdyz bych taky rad, ale tady mas anglicky: support.polar.fi/PKBSupport.nsf/42256C2B001E0F6AC2257097003888BC/
hm, tak to nejede :o) jinak to bylo v podstate to stejny, co prispevek o jedno misto nahore
Když sem kupoval Polar S 725X tak mi dali i českej návod k němu,takže kdybys to nesehnal,tak ti ho můžu okopírovat a poslat.
A neslo by ho naskenovat a poslat na mail co mam v profilu. Byl bych ti vdecny.
No,de o to že nemám skener.Je to 13 A4 stránek,přeložených na A5. A ted sem doma nemocný,takže by to bylo až tak koncem týdne. Ale šlo by to. :) Jenom to nebude asi dneska,ani zítra. Počítám tak čtvrtek pátek ti pošlu mail.
Kdybys byl tak ochotnej a jednou to uz krmil do PC, neposles, prosim te, ten CZ navod i mne? Diky :o) Mail mam v profilu.
a mně taky :o) dík
Jo v pohodě,když už to tam rvu tak kdo chce tak mu to pošlu. A mohli byste mi prosímvás poslat meily kdo to všechno chce? Protože na B-F chodím občas,tak kdyby to někdo další ještě chtěl,tak mu to můžu poslat,na mailu sem pořád.
Takže mám trochu smutnou správu,jelikož není skener a není možnost ho sehnat,tak sem to nafotil. Fotky jsou celkem kvalitní a dá se z toho dobře číst,ale jsou celkem velké. Celé to má 28MB. Na ukázku sem tam jednu fotku dal.
Takže kdo to chce i přes tu velikost tak mu to klidně pošlu.
No potes :o))) Tak jo, posilej, mam superrychly pripojeni :o) Diky
Ahoj, jestli tě mohu poprosit, tak mi ho taky pošli. Zrovna dnes jsem jeden kousek dostal, bohužel dovezený z Itálie a italštinou fakt nevládnu :-( Díky Dan
Mám rovněž český návod, ale v porovnání s Tvým, mi na té straně 6 chybí umístění popruhu na tělo :-( a vůbec tam jsou nepřesnosti :-( asi je jich víc druhů překladů a já mám zrovna ten blbej :-( nebo prostě jinej :-(
Ahoj, moc tě prosím, mohl bys mi poslat ten návod na můj email? (tra.jirka@centrum.cz) V originálu co jsem dostal k hodinkám, mi chybí čtyři stránky…Předem moc děkuji
No,de o to že nemám skener.Je to 13 A4 stránek,přeložených na A5. A ted sem doma nemocný,takže by to bylo až tak koncem týdne. Ale šlo by to. :) Jenom to nebude asi dneska,ani zítra. Počítám tak čtvrtek pátek ti pošlu mail.
Nijak na to nekvaltuju, az budes OK tak to uplne staci. Diky.
Tady jsem objevil uzitecny informace v cestine tykajici se nastaveni SF (3 dily), tak pro ty, komu to taky pomuze :o) www.mountainbike.cz/clanek.shtml?…
Nenasla by se dobra duse, ktera ma naskenovany CZ navod na Polar S725× a ktera by byla ochotna mi jej poslat na mail.
Mohli byste prosím ještě někdo poslat onen ofocený český návod na můj email? Předem děkuji
prosím taky o jeden návod moc moc děkuji
Nazdar lidičky, kdyby byl někdo hodnej a poslal mi českej návod na polar s725× (e-mailem) byl by jsem mu vděčen.Díky
Tady to mate… (Upload-Speed: 32.21 KB/Sec) Je to bez hesla. Je to scanovane na 300. Ma to 54 mega. rapidshare.com/files/99582459/Polarn_vod.rar.html
Díkes jseš 1…
Ahoj, nevite nekdo zda polar Pro Trainer lze mit na flesce bez instalace? Jedu na soustredeni a rad bych to mel u sebe..
Prosím vás, mám problém s Polarem S725X.
Když chci stáhnout do PC data, tak normálně připojím, zapnu stahování, vše proběhne v pohodě do 100%. Ale když se podívám, ve skutečnosti se žádná data nepřenesla, kalendář prázdný ať to opakuji kolikrát chci. Baterka je čerstvě vyměněná, možná to má s tím trochu souvislost, protože před výměnou tenhle problém vůbec nebyl.
Co se týče mazání dat, to probíhá vše v pohodě.
Stává se tohle někomu, víte, jak to vyřešit ?
Děkuji moc za odpovědi… ;-)
zkoušel si reset hodinek?
No, napadlo mě to, ale žádné tlačítko na reset jsem nenašel… :-X
bože muj… co si přečíst návod hmmm? ;-)
Nevíte někdo jestli jde u tohoto sportesteru nastavit u cyklistických funkcí tzv" autostop" ?
Nastavovat nic nemusis. Po dojeti a stopnuti zaznamu je ulozeny cas celkovy a cas jizdy. Jen to musis po kazde jizde vynulovat.
Aha v hodinkách už jsem to našel. Ale když to přenesu do compu,tak se mi to zobrazí kde?
bohuzel nikde
kdyz to preneses do pc, tak ty mista kde si zevloval promaz a ziskas zaznam s casem ciste jizdy
nebo jednoduchý vzorec v xls, kdy zadáš km, průměrku a máš čistý čas
nebo :-) ale pak i ten graf vypada pekneji ;-)
Už ho mááám! :-) A bez návodu! ;-)
brzo :-) chudaci hodinky :D
a nemáš třeba nastavený ještě jeden účet, že by si neměl nastavenou správnou osobu?
Nepomohl ani reset a správná osoba tam je, ostatně tam mám jenom jednu, takže není co splést. Už mě fakt nic nenapadá.
Snad jenom, jestli má české zastoupení Polaru nějaký support, kam bych se obrátil…
All System na telefonu 603 758 308 nebo 233 372 533.
Jj, už jsem to našel a napsal tam. :-) Každopádně díky moc… ;-)
Ha, tak jsem se dočkal odpovědi… měl jsem špatně nastavený rok! :-D
:D:D:D sikovny
mám v sobě dvě pivka a prskám :-)
To sou vždy takový kokotiny, že to jinak nejde :-D
Ahoj prosim tě o pomoc mužeš mi poslat český návod na polar S 725× mám ho dnes koupený na www.polarshop@seznam.cz ale návod v češtině nemám dík gondis kontakt gondis.petr@centrum.cz Předem ti moc dík Petr
Četl jsi tohle vlákno?
Proč si to nestáhneš odtud ?
Ahoj mužeš mi poslat český návod na ppolar s725× dík moc moc gondis