Můžete mi poradit jaký nejlehčí plášť do 500,– se dá sehnat, aby byl vhodný do terénu, teď na podzim bude určitě spousta bláta, tak aby jel slušně i na blátě. Díky moc a prosím vyvarujte se nemístných poznámek na mojí osobu.
Můžete mi poradit jaký nejlehčí plášť do 500,– se dá sehnat, aby byl vhodný do terénu, teď na podzim bude určitě spousta bláta, tak aby jel slušně i na blátě. Díky moc a prosím vyvarujte se nemístných poznámek na mojí osobu.
jaky jsi do ted jezdil ?
Odhaduju, že doteď jezdil nějaký terenatory.
Nějaký Kenda a pak jsou tam nějaká čísla, ale už je hodně sjetý.
aha tak to bych ti doporucil takovy ten plast no… znacku presne neznam ale zacina to na nejake pismenko a pak tam jsou na behounu taky nejake cisla ale uz presne nevim kolik jich tam je
ale s nim jiste chybu neudelas jede jak blazen a i v terenu podrzi moc lidi je tady ale nejezdi protoze nemaji křiklave napisy na stranach a spatne by se s nima machrovalo ale vim ze o to ti nejde, tak ti doporucuju, vem je jsou fakt super :)
Nevíš náhodou jak je tenhle plášť ve skutečnosti širokej?
Netuším, ale asi spíš užší. Aspoň podle zkušenosti s jinýma Maxxisama.
OK, díky, já sháním na podzim taky nějakej terénnější plášť než RK, ale moc se mi nechce do schwalbe, to tady má každej druhej :) Na mě je to moc IN :)
Můžu doporučit.
co? :)
Bejt IN.
aha :)
No bahno jsem ještě moc nezkusil, ale na mokrejch kořenech a kamenech mě překvapil maxis advantage 2.10. Ale samozřejmě, že minion to nejni :o)
ja doma nasel stare madmaxy tak uz se taky tesim na podzim/zima :D
a rekl bych ze je tu nema na kole temer nikdo :)
http://www.veloservis.cz/…kl-3577.html
A na blátě určitě pojede hodně slušně, jen je otázka kam :-)
Musí to mít hlavně tu prostupnost terénem, třeba Weirwolf (Turista by měl doplnit obrázek)
Do bahna se mi vcelku osvědčila medusa
Tak do bláta bych dal nějaký hodně úzký a zubatý plášť, který toho bahna na sobě moc neuveze. Tím bude i lehký, protože plášť do bahna musíš vážit i s tím blátem, co na něm trvale drží.