Pište předsevzetí a na konci roku 2014 zbilancujeme.To budou věci:)
Pište předsevzetí a na konci roku 2014 zbilancujeme.To budou věci:)
nepřišli.
dovolená…
Skoro jako Mirek Dušínů :)
:)
Vždyť jsi psal, že letos žádný předsevzetí radši už nebudou :)
Tyhle jsou reálná a splnitelná (doufám) :D
Nějaké předsevzetí jsou zbytečné, když to člověk chce udělat tak to tak udělá, pokud nechce tak stejně to předsevzetí nevyjde.
Tak pravě kvůli tomu to tu je.Aby si lidi mohli připomenout ty kraviny,co si na sebe vymysleli.A nebo naopak tu pevnou vůli díky ní se to podařilo:)
+1
to hlavní je bejt na lidi ještě zlejší než doteď a pak takový to přestat s neřestma, dodržovat celibát a tak…
Zase na čas přestat kouřit.
V roce 2012 jsem vydržel 3/4 roku a pak si dal asi do konce roku 1 krabičku rozdělenou na mnoho příležitostí. 2013 jsem se zase trošku rozkouřil, ale nic hrozného, tak cca 2 krabičky na měsíc.
tak to respekt. Ja prestal dvakrat, vzdycky na rok, no a uz v tom zase litam. K vanocum jsem dostal Zippaka, takze nehodlam prestat :-D :-D
Na tom nic není. Já už přestal 1000×. :)
Říká se, že není problém přestat, ale znovu nezačít.
Já kouřím jen v zaměstnání.
Silvestra a předsevzetích využívám jako výmluvu, když mě kolegové tahají na jednu. První měsíce až dva je těžké nejít s nima k popelníku, ale pak mi to ani nepřijde a je vyhráno.
Opíjet se už neopíjím a tak stavy kdy jsem za večer v klubu dal skoro dvě krabičky už nemusím řešit a hospodu zvládám bez cigaret už pár let.
No a není to škoda? Takhle se udržovat ve stavu kuřáckém? ;-)
Jsem kdysi kouřil 80ks denně a pak jsem nějak přestal. Ale zase víc chlastááám xixixi
.
Já vždy na čas přestal a pak zjistil, že už mi cigarety nechutnají. Jenže potom jsem přešel na mentolové slimky a to už není ani o cigaretě, ale o tom relaxu a pokecu u popelníku. Jestli zakážou jednou mentolové slimky, tak přestanu úplně, normální cigarety bych už asi nedal.
A nenosíš ty mentolové slimky v pánské kabelce, která se zrovna probírá ve vedlejším vlákně?
Né, mám je ve skřínce v práci. Jen na benzíně, když je kupuju se cítím divně.
zkusit se nezbláznit a přežít :)
To zas bude čtrnáct dní v posilovnách plno.
přesně :-D
Hlavně zas dneska v noci neuzavrit nějakou blbou sázku. :)
A o co, ze ne?
Voní už se neradi sázejí. Sice to odeřu, ale maso nepustim. :)
Ja se s Tebou chtel nejak pekne vsadit :-D
Jo to sem nepochopil, teď už je naštěstí pozdě. :) stejnak už by to bylo navopak ty bys jezdil a já bych se jen sázel a vyhraval. :)
Hele, to neni fer.
Je fakt, ze jsem na to sedl az 3., ale zacinam zase pekne pozvolna :-D.
Bych klidne a rad jezdil misto Tebe :-D.
Já byl letos jednou vymluvicky jsou zbytečný. Mě se prostě nechce. Maximálně pojedu v březnu do Toskanska sudlat silnicu. Už měsíc sice vykrikuju že nic ale voní mě zlomí. :)
To jo. Ja zacinam po soku jmenem prace a dojizdeni do Brna :-!.
A to Toskansko – zavidim :-). Nejak premyslim o nejakem Chorvatsku na jare. Vzit tam i zenu na plavani v moru :-D.
14 stupňů nic moc :)
Lepsi nez tady :-D
přijedeš tady –12 a akorát lehneš. :( bráním se tomu zuby nehty :)
Kazis mi veskerou radost, fakt ze jo.
Tak asi pojedu k moru opalit si speka, jako vsichni ostatni :-D
opalovat špeky se dají i doma :)
Ale u mora vidis to, co doma ne. A v zahranici je krasna vymluva, proc nezvedat telefony – moc drahe :D.
Treba i krasne jine zeny. Muzes je pak s tou svoji hodnotit :-D.
Je taky fakt, ze bych radeji nekam na prkno :-D.
Smrdí to rybinou a do těch oblazku na makarske celej rok chodí zahrabavat hovna kočky z celyho pobrezi. Ani ten skopek mi nechutnal dyz sem to viděl.
Rybinou smrdi i voda u nas. A snad jeste hure – Vranov, Dyje. Pokud neberu sterilni bazeny :-).
Kocky jako to skarede a zle stvoreni anebo kocky jako zeny? :-D
Primo na Makarske jsem jeste nebyl :-).
na koupani budes muset popojet trochu niz :)
vyjížděk jako ostatní kamarádi, kterým se narodilo děcko :)
To chce se nepřezirat. S tím mám bohatý zkušenosti. Ale 4.1. Bude cyklovazeni a veřejné pranyr a pak už to pude dolů samo. :)
No to jsem se právě chtěl zeptat – bude cyklosilvestr? Jsem tam nebyl už půl roku, na Zamykačku jsem měl něco jiného. Takže 4.11. se setměním?
Raději přes mail, není to zcela veřejná akce. :)
Fšak jsem neřekl kde ;-) Já jen, že jsem to tady náhodou zahlíd. Stejně jsem se tam chtěl dneska stavit podívat, pokud teda nepotkám u Ladika nikoho, kdo by něco věděl ;-)
Já přemýšlím na kolikatou tam jet. :) být tam od oběda do půlnoci se mi moc nechce. :)
Taky se chci před tím ještě projet, takže nějak po setmění. Pokud teda nebude vyloženě necyklistické počasí – to bych pak jel napřímo. Se tam pak uvidíme. Nebo dneska, pokud to nebude nahoře namrzat, tak bych chtěl něco objet a tak řekněme na 3tí k Ladikovi. Doufám, že vytáhnu aji pračkaře ;-)
No, myslím, že to je spíš pivem :)
Tak díky větě až se narodí, rovnou škrtni bod 1,2,3, a začni budovat bod 4 :-D)
Nahrkat na kole opět zepár tisícovek km a pár MountEverestů, kila pokud možno ubírat než přidávat a s ortopedem se potkávat jen na kole. ;-)
A hlavně teda nezabit pubertálního syna… :-))
tak lepsie nez mat pubertalnu dceru
Dcerou sloužit nemůžu, ale asi to tak bude… ;-)
To mě povídej. To je to stejný, nejspíš ještě horší.
:-D
Mám to úplně stejný
Mé předsevzetí je, aby se mi zlepšil spánek. Ale vůbec nevím, jak toho docílit :-D
Pomáhá mi před spaním lupnout jednoho, dva lahváče.
změnit stravu? matraci?
Matrací jsem zkoušel již hodně. Žádný vliv to na to asi nemá. Mohl by ses prosím tě rozepsat více o té stravě? Třeba by to mohlo pomoci. Úplně zdravě se nestravuji, ale zas tak špatné to snad není. Díky
nikdy žádná předsevzetí, to slovo se mi příčí, snad ani není česky:-(
Vypínat vodu při čištění zubů,nejezdit výtahem,nekoukat na P
Nekoukat na P?!
Co jsi to za chlapa? :-D
Novodobý Lykúrgos, snad nedopadne jako on :-)
Je nový rok a tak jsem si teď dal jedno předsevzetí – že dneska vyjedu!!!
Ty jo, to by mu slo cele B-F po krku :-D
Ja som si dal že musím schudnúť 4 kilá ktoré som od leta nabral. Prvé dva som zhodil počas vianoc a dovolenky, druhé dva zhodím do konca januára. A to rok 2014 len začína, čo s tými ďaľšími 11 mesiacmi :-)) ???
4×11 = 44 kg :)
To by som sa zastavil na 36 kg ;-)). Štart bol na 84kg, teraz je to 82kg a cieľ je 80 kg. Predsa len pri mojej výške 184cm by som už pod 80kg vypadal vychrtlo . Aj tak počas leta spadnem na 77kg a potom vypadám ako posledný na Schindlerovom zozname :-DD.
Já to říkám furt. Prdlajs nadváha, mám špatnou výšku! :)
Tak jo, taky si sem něco napíšu, ať na konci roku vidím, jaká jsem lemra:D
Nějakej sport obden, i když by to měl bejt jenom hodinovej běh.
Místo dřepění u počítače dělat něco smysluplnějšího – kolo, knížky, sem tam něco vykutit doma (vždycky se něco najde), studium..
Najít si práci v kanclu – málo námahy a zodpovědnosti za slušný prachy:)
To posledni :-D
a hlavně aby jsi mohl sedšt u bf za prachy ;)
Ideální varianta:)
Přesně v tomhle pořadí
Chybí mi tady předsevzetí Spícího knížete neví někdo o něm. To bude jistě zajímavé.
ten už sem nechodí, začal dělat krojcovi domestika:)
opačně to máš :) domestika dělá Roman knížeti :)
:-) No ono to je asi tak s Romanem jsem ještě nejel, ale už jsem zkusil jiné borce a to byl taky nášup. Ale co jest pravdou že za někým lepším pokud se udržíš se jede docela fajn. Já bych poradil michalovi23 jediný, dát si se mnou špurt. Do léta ještě něco natrénuju a pak se uvidí kdo z koho. :-)
naučit se programovat :D
jelikož se předsevzetí vždy porušujou – dám si, že nepřestanu kouřit :-D myslím, že je realné to neporušit :D :-D :-D
Musí to být vyvážený.
Sice budu dál kouřit, ale na druhou stranu pít nepřestanu.
Už máme 2015, tak je na čase podívat na svá loňská předsevzetí:))
viac pit
viac fajcit
novu ziletku kupit