Nevíte něco o připravované novince POLARu na rok 2008 ( podobné funkce jako 725X) s GPS????
Nevíte něco o připravované novince POLARu na rok 2008 ( podobné funkce jako 725X) s GPS????
pomooooooooooc!!! no já osobně nevím, ale GPS s Polarem chci!!! kurnik mám nově koupenou S725× a asi jí tím pádem budu prodávat :o)
Hlásim se ! Kdyžtak dej potom vědět ;-)
jasan :o) mám ho od konce ledna :o)
hlásim se jako 1. náhradník :-)
Jsem první :-P
no dyť sem psal, že jsem první náhradník :-)
Promiň :-)
no dyk sem psal, že jsem první náhradník :-)
druhý náhradník…
Myslel jsem, že se to týká (zatím) jen řady RS.
…ale každopádně jsem S725X už radši prodal. :))
díky… zatím nemám čas to mou lámanou angličtinou louskat… ale pokud nebude soft, kterej mi tu vyjížďku bude ukazovat v 3D, tak si raději počkám… a proč o tom mluvím, vzhledem k hodně malýmu vývoji softu PPV nějak nevěřím, že by si dali programátoři s tím takovou práci. Jinak myslím, že jsem měl demo Polar Pro Trainer 5 a krom jiný grafiky (ikon) to nic moc neumělo… dokonce je to programovaný na stejným jádru a má to stejný zobrazovací nedostatky jako PPV 4×
Tak to je pro Tebe asi spíš tohle. :)
no to je furt 2D :oP jsem děsně náročnej :o) si to chci v 3D natáčet a vidět tak přímo profil toho okruhu nebo vyjížďky :o) Bylo by dobrý, kdybych si to pak mohl usadit rovnou do mapy, ale tohle by byl brutus :o) to po nich nemůžu chtít :o))) :oP
Cituji: Pomocí FRWD lze vytvářet 3D i 2D mapy, které lze následně zasadit do mapy geografické a tím přesně zmapovat trasu.
já to nepročítal :o) sorry… mám tu jeden programátorskej oříšek… mrknu na to doma
Na Bike Adventure to měla nějaká z dvojic „bednařů“ a bylo zajímavý při večerní prezentaci vidět jak objíždějí kopce, jak se to jen dá. Najet co nejvýc výškových metrů opravdu není při orienťáku ideální. :)
Ach jo …„nejvíc“ .......hanba. :(