• Kos_CZ

Tak otevírám vlákno na letošní ročník závodu Okolo Republiky. Nezvážil někdo z přítomných, kdo si to ještě nestřihnul, že se přidá?

0 0
    • Kos_CZ  

Tak evidentně nikoliv… :D

0 0
    • keymaker  

Na tohle asi nejsem správnej masochista :-)

1 0
    • Kos_CZ  

Mne to zatím baví, protože se díky tomu dostanu do míst, kde jsem ještě nebyl a to na kole a lidma podobně trhlíma jako já.

1 0
    • Kos_CZ  

Tak jsem upřímně na vážkách, zda vůbec pojedu – už mne 14 dní trápí viróza a cítím se slabý jak moucha, bolí hlava atd… Tedy možná pojedu – autem a budu jen filmovat průběh závodu, pokud to nebude organizátorovi vadit. Rozhodne pátek, resp. sobota ráno…

0 0
      • adam1  

Myslíš covid jako?

0 0
        • Kos_CZ  

Nevím co to je. Dneska krev, tak snad bude jasněji z toho, co laborka vyplivne za výsledky.

0 0
      • Jason Voorhees  

To dáš. Tak to holt rozjedeš pomalu, citróny, jídlo…a za 2 dny jupííí

0 3
        • Kos_CZ  

Tohle fakt ne – jsem jak moucha. Včera jsem nesl chvilku v jedné ruce čtyři řezy dortu a během pů minuty mne bolel biceps. Ne že bych byl nějaký titntítko, nebo naopak svalovec, ale tohle je úplně špatně… Takže letos kulový. Snad příští rok…

0 0
      • Mikikuba  

V tomhle stavu je blost jet. Zvlááště pokud máš horečku.Je to hazard se zdravím!

5 0
        • Kos_CZ  

Ano, došel jsem ke stejnému závěru. Sice mne to hrozně štve (po celoroční přípravě a desítkách tisíc nacpaných do vybavení), ale holt to počká – vybavení použiju příští rok a přípravu rozjedu znovu, až se dám dohromady. Ještě jsem uvažoval o tom, že bych to absolvoval autem jako filmař, ale momentálně nemám fyzicky ani na to…

0 0
          • mathi  

Ahoj. Já si letos v lednu vymknul kotník, ale nějak pořádně. Dva a půl měsíce nemocenská a rehabilitace a stejně to furt bolelo. Prý sem měl natrženou i achilovku.V květ­nu sem účast odpískal.Ted už jezdím na kole, ale co by udělalo 900 km na závodě nebudu pokoušet. A tak sem se těšil. Letos bych jel potřetí a okolo hradů. No smůla.

1 0
            • Kos_CZ  

Já byl minulý víkend dokonce s rodinou obhlídnout Hostýn. Mám z toho úplně pocit, že jakmile se ocitnu na obhlídce někde na trase, nosí to smůlu. Předloni to same – by jsem na jižní moravě okolo Pálavy a pak jsem byl rád, že jsem vůbec dojel krátkou…

2 0
      • keymaker  

Ser na to. Se akorat zrakvis.

2 0
        • Kos_CZ  

Už jsem to odpískal. Dneska jsme šel na krev tak uvidíme, zda z toho bude něco jasné…

3 0
          • Enron  

Chápu že to naštve,ale udělal si dobrý rozhodnutí. Už jsem letos zažil na závodexh leccos.Ono to počká.

0 0
          • Starkys  

Je to škoda, přišel jsem o parťáka, ale zdraví je přednější. Dáš se do kupy a brzo budeš zase v sedle :)

Budu se s tím muset poprat sám :)

3 0
    • c4ud4n  

Tak já to zkusím na té dlóhé.

1 0
      • ladys  

Hodně štěstí ;) víkend bude jak pekárně.

1 0
        • Kos_CZ  

Tak hrozný jak loni to nebude. V neděli po poledni přeháňky od západu, ale kdo to stihne k nedělnímu poledni k Plzni, bude to mít klidnější. Pondělí protivítr k Pernštejnu, ale pak na krátký podpora větru do zad, na dlouhý pak do Hradce proti, ale následně do zad, posléze z boku atd… to vše za teplot okolo 25 stupňů. To myslím jde…

0 0
        • c4ud4n  

Dík. Snad si to užiju a v noci neumrznu :)

0 0
          • ladys  

Neboj, mrznout budeš v pondělí :)

0 0
            • Kos_CZ  

Tak zaleze na noc někam do hotelu a vyspí se…

0 0
              • c4ud4n  

Nene hotely neberu. Jen jednou jsem měl chatu na 1000mil jinak vše venku.

To jen proto, že mi to vyšlo mezi medvědíma zákazama.

4 0
      • Kos_CZ  

Držím palce a smutně závidím!

1 0
      • c4ud4n  

Super nápad si zajet něco na silnici a ještě k tomu tak dlouhého ????

Suma 1487km za 146h20m a to jako 5/18.

Hned od prvního dne byly pařáky ☀ jak sviň ????. Až moc jsem zastavoval a lil do sebe hektolitry tekutin. Ale pak na jedné pauzičce si tělo řeklo toto nechci a byla z toho krásná tyčka ????. Hodně mi pomáhalo se kropit vodou a namáčet si tričko. Jinak se jelo pěkně a byla ještě síla ????. První spaní jsem náhodou našel v před jednou prodejnou – luxus ????. Druhý den opět vedra, ale k večeru pěkně zapršelo a docela jsem zmok, zůstal jsem 10km v jednom přístřešku před Zlatou Korunou ????. Třetí den to pěkně fičelo (opět xichťák) a zase pěkně žhnulo do zad. Večer jsem zdolal průjezd hradem Pernštejn a nedaleko zaleh v altánku. Čtvrtý den jsem vyrazil směr Hradec nad Moravicí s nočním spaním na hřišti pod střechou. Pátý den to frčelo, spíš víc funělo jak jsem to měl kopcovité k Hostýnu a pak směrem na Beckov (SVK), teploty atakovaly 40ku????. Opět jsem pil jak duha ????.Noc jsem přečkal v rakousku (málem jsem zavíral ????přechod co má od 24–5 zavřeno) na luxusní lavici pod střechou u hřiště. Šestý den to moc nejelo, nevím zda to bylo únavou nebo mě nebavily ty nekonečné roviny v rakousku ????, ale po přehoupnutí zpět k nám to bylo o poznání lepší. A to jsem přišel ještě o řazení na velkou placku (ikdyž párkrát by se hodila), nakonec jsem zakempil na zastávce kdy navi ukazovala pár km nad 100 do cíle. Sedmý den už jsem jel na pohodu tento výlet dokončit????.

Závěrem musím pochválit řidiče za slušné chování k mé osobě cyklisty a to jak na hlavních tazích tak i na okreskách ????

13 0
        • Jáchym 1  

Klobouček všem co vyrazili a dva kloboučky za dokončení.

0 0
        • Stanooo  

Šestý den jsi to měl vzít přes Pálavu. Rozhodně hezčí- kopcovitější krajina než v Rakousku. A sklípek v každé zatáčce.

1 0
        • Aduldinho  

Krása, jen škoda těch smajlů v textu, s těma otazníkama se to dost blbě louská! Smekám, parádní výkon! :-)

0 0
          • c4ud4n  

Díky, ty smajlíci tam byly do té doby než jsem vlákno zavřel. Nevím jak je to tu dělané, že nejdou.

Nebo z jaké db by se tu zobrazovali.

0 0
    • Kos_CZ  

Tak jsem se včera podíval alespoň autem na trať mezi Mělníkem a Kadaní. Horko slušný, pár lidí se v tom utavilo. Jako tradičně je tam skupina na špici, skupina je stíhajících, pak střed a nakonec pár „beznadějných“ srdcařů.

Link na sledování: https://cs.follow.me.cz/…king/OR2024/

1 0
      • Jáchym 1  

Já byl včera mezi 13:00–17:00 na silničce Brno-Dalešice.

Mám rád teplo,ale tohle v tuto dobu-Peklo.

Celý dny v tom vydržet-držím všem palce.

0 0
      • jakub_kencl  

Tak tady si snad nemusíme říkat plnými tituly :-D Sice okolo ČR nejedu, ale přesně zapadám do této skupiny :-)

0 0
        • Kos_CZ  

Tak já, pokud jsem jel, jsem byl většinou na špici (prvních pár metrů), pak jsem špici stíhal – to bylo dalších cca 200 – 500m, následně se držel ve středu startovního pole (první den) a následně se beznadějně propadal a zoufale se snažil nebýt dojet pány v důchodovém věku… :D

2 0
          • Forester  

to mi připomíná moji každoroční účast na Mílích :-) … jak mě předjede špička, ztratím motivaci závodit a už se jen vezu (pohádka pro ostatní :-) … naštěstí Richard Štěpánek se stal legendou a už nejezdí … se s ním nemusím nahánět a pak to všem složitě vysvětlovat :-)

0 0
            • jakub_kencl  

Když už si to zaplatím, tak si to chci užít a né fkfrk a být v cíli. A navíc my věkem zkušení to musíme kontrolovat zezadu, kdyby se něco dělo :-D

3 0
    • Kos_CZ  

Ještě pár fotek:

8 0
    • Stanooo  

Zázraky se nekonají – loni jsem měl na dlouhé trase 1463km/15551m jízdní průměr 16,3km/hod

letos to bylo 1498km/15962m s jízdním průměrem 16,1km/hod. Důvody – letos byl delší dobu přímý protivítr a jsem už taky zase o rok starší.

Když nepočítám start, na trati jsem pak občas zahlídnul už jen čtyři další lidi.

Největší zážitek byl průjezd těsně vedle sedmi větrných elektráren u Staré Libavé potmě někdy v deset večer – v silném protivětru na mě synchronně červeně blikaly a svištěly vrtulemi.

Tak přidávám pár fotek:

Plzeň náměstí Republiky, na hrad Švihov lze dojet i na půjčené loďce, Holašovice, hrad Pernštejn, Těšetice – Vojnice, Olomouc, Hradec nad Moravicí, Svatý Hostýn, Svatý Hostýn – větrná elektrárná hned vedle baziliky

Popudinské Močidlany – no nejeď tam, Holíč- cyklosloupek před zámkem (kolem něj je vodní příkop), Dárská rašeliniště (když nechcete jet po silnici č.37), Kuks – finále

8 0
      • c4ud4n  

Pěkný a super fotky. Jo ten vítr byl občas hnus.

0 0
      • Aduldinho  

Šikula! GJ! ;-)

0 0
        • PatrikKalista  

Škoda, že neumí zdravit:-)

1 0
          • Aduldinho  

Patriku, nebuď cimprlich! :-)

0 0
            • PatrikKalista  

Ty vole, mu mávám u přejezdu v Trutnově směr Žacl jak na prvního máje a on nic:-) Třeba byl vymletej jinak to moc nechápu…

Jinak pokec s jiným číslem – Marek z Mělníka moc fajn. Pěkně mu svítily oči, že to dal…

P.

1 0
              • Stanooo  

Ty vole, viděl jsem, slyšel jsem (že už mi do Žacléře zbývá jen kousek, to potěšilo) a odpovídal jsem. Bohužel na těch deset metrů přes silnici to asi zaniklo. Možná proto, že třičtvrtě hlasivek jsem už přes lety nechal v motolské nemocnici.

1 0
                • Aduldinho  

Hlavně, že jsi zvládl dojet do cíle, to je jedno, jestli tě Patrik slyšel nebo né! Je prostě cimprlich! Já občas též neodpovím na pozdrav, není v tom úmysl, ale zrovna třeba jedeš na autopilota a hlava šrotuje úplně o něčem jiném! ;-)

2 0
                  • PatrikKalista  

Přiznám se, že je to asi jediný závod, do kterého bych šel. 5 míst co musíš projet a kudy jedeš je každýmu buřt…

Za mě fajn počin.

Stanooo – ok, něco jako omluva se přijímá:-)

1 0
                    • Kos_CZ  

Ta do toho pojď a až bude vyhlášen další ročník (nahodím sem o tom vlákno), tak se přihlas!

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.