Nazdárek, nezapíná se motor, nevím jestli je vada v ŘJ nebo motoru. Dá se výše uvedený motor nějak přes piny konektoru otestovat, příp co naměřit. Děkuji. IM
Nazdárek, nezapíná se motor, nevím jestli je vada v ŘJ nebo motoru. Dá se výše uvedený motor nějak přes piny konektoru otestovat, příp co naměřit. Děkuji. IM
Asi nezbyde, nez oslovit nejaky seris elektrokol s diagnostikou. Muze byt chyba ve snimaci otacek zadniho kola. Uz sem se s tim taky setkal.
JO, jo, už to tak vypadá. Našel jsem spec. servis na tuto značku v Ostrava Vítkovice, P. Velikého. Repasovali mi tam baterii k spokojenosti, jen tam musím nějak dojet z F-Místku. Dík za reakce. Ivan
Ps. Ve snímači otáček zadního kola by to být nemělo, protože displej při otáčení z. kola normálně ukazuje rychlost a ujetou vzdálenost.l
Tak to jo. Nehlasi to nejakou chybu na displeji? Bafangy to hlasej.
F-M – Ostrava je do 30 km. To snad ujedeš na kole.
Zdravím, potřeboval bych jméno a adresu servisu motoru bafang ve Vítkovicích. Pošlete mi údaje? Milan
Vždyť to tam píše.P.Velikého.
Bohužel, chybové hlášení se nezobrazuje:-(
Tak to neporadim. Muze to byt nejaka blbost v konektorech, a nebo rizeni motoru. Jedine diagnostiku v servisu.
Konektory jsem prostříkl, funkce co šly proměřil, už se domlouvám se servisem v Ostravě. Díky! Ivan