Přátelé,
dá se překopat reba 100mm na vyšší zdvih 120mm?
Existuje jednoduché řešení?
Přátelé,
dá se překopat reba 100mm na vyšší zdvih 120mm?
Existuje jednoduché řešení?
u novějších SA změnou tyčky pístku cca 700kč + práce
A ze 140 na 150?
Specifications for Reba RL
TRAVEL 80mm, 100mm, 120mm, 130mm, 140mm, 150mm
tak asi stejně :D tyčkou pístku
Ale s tím asi padne záruka ne?A k žitnému se mi posílat nechce…
Proč by padala? Pokud se ta vidlice v tom zdvihu vyráběla, tak se tim žádná záruka neporušuje (samozřejmě by to asi mělo být uělaný v autorizovanym servisu).
Ahoj, prosím o radu, je tento airshaft z revelationa použitelný i pro rebu RL SA 2018 pro předělání origo ze 140mm na 150mm? Podle všeho by měla být pístinice reby a revelationa stejná. díky
ty bych si být tebou rozmyslel, změní se ti geometrie.
někdy je to naopak ku prospěchu :D
Osa vzduchové komory pro vidlice SID/Reba B1 Solo Air 26" a 29" ke změně zdvihu na 120mm
Technické označení: 11.4018.021.000
Je potřeba dát pozor, aby technické značení končilo na .000 , je toho víc druhů. Pokud máš základní nářadí v dílně a pumpičku na vidle, a troufneš si rozdělat vidli, dá se to udělat i doma. Cena osy na Koloshopu 467,–.
U starších typů byly na ose spacery, který se vyndaly a bylo to.
Jak moc starých typů byly ty spacery? :D
u Dual Air má ventilek nahoře i dole, novější SoloAir už měníš tyčku
myslím do 2014
Je to přesně tak, do A3–2014 DualAir, ventilek i dole.
U vidlic s ocelovyma nohama (silver) by to melo jit porad, je to jinak udelany nez u hlinikovych nohou.
Jinak je super založit na Rebu a změnu zdvihu nové vlákno. Stačilo trochu pohledat a vše co tu padlo najdeš. Sám jsem se ptal cca před dvěma lety na to samé a v odpovědích je dokonce i přesný název toho dilu a vše ostatní co zde padlo :-)
Přidám se k dotazu, pořídil jsem z druhé ruky Rebu rl A7 (29/27.5+) BOOST. Doteď jsem měl jen starší Reby 26", kde se jen ubral spacer. Teď jsem ale zmatenej všema modelama, výměnama airshaftu, tlumení a kdo ví čeho všeho. Neumím asi pořádně hledat, ale tahle vidlice je jen 80–100mm a potom vyloženě 120mm? Nebo stačí pouze výměna airshaftu i u téhle? Mockrát díky za rady!
Nevěděl by někdo, prosím? Je to rok 2017
stačí pouze výměna airshaftu
A jak jsem psal vloni, na vše tu již je odpověď, stačí pohledat :-)
I když ve spare parts je Reba 80–100mm a není tam napsaný? Teď jsem to našel.....
No hlavně aby nebyla krátká pístnice v tlumící patrone. Já mám na tohle štěstí, ale hodně to jsou reby kolem 2014,2015, novější snad budou na tom jinak.