Ahoj poradí mi někdo kolik oleje do pravé nohy? Na sramu píši 123 ml ale to už je hodně je to přímo v manuálu reba 2012. Manuál 2012 zase píše o 106 ml. To pak vidle zase schází 2 cm k dorazu. Díky
Ahoj poradí mi někdo kolik oleje do pravé nohy? Na sramu píši 123 ml ale to už je hodně je to přímo v manuálu reba 2012. Manuál 2012 zase píše o 106 ml. To pak vidle zase schází 2 cm k dorazu. Díky
Věřil bych této tabulce
když jsem ji koupil bylo tam něco kolem 80 ml ale tomu nevěřím pač dole v nohách bylo uplný sucho
asi si pleteš tlumení a mazání
Nepletu v tlumení bylo málo nešla zamknout 106 ml co udavá rox shox je moc a mazaní ani kapka
tabulky jsou naprd
Dej tam tolik, aby zámek byl cca 1–2cm pod hladinou
přesně tak … takhle mi to řekl i mechanik žitnýho když jsem mu říkal, že to co je napsané v tabulce se tam ani nevejde…
Ještě jeden dotaz vážím 72 kg a když Rebu nafoukám 70/70 psi tak je dost tvrdá jde maximálně do 50% zdvihu. Dokonce když ji fouknu 60/60 tak se při nasednuti na kolo vůbec nezanoří. Tak že si ji nemůžu zkusit nastavit podle sagu
To je zvláštní, nemáš ji zamklou, nebo utáhlou kompresi? Zkus otočit modrým kolečkem na korunce.
Komprese úplně povolená, a zamkla není. Ale stala se mi jedna věc když sem měnil olej v tlumení tak když sem vytahoval motion control upadla mě ta část co je žluté kolečko byla spatně nacvaklá nemohl sem to tam dát blbě?
Mohl :-) Je tam tisicihran, je lepší to pojistit sekundákem (a předtím 2× zkontrolovat, že to zavírá a otvírá)
Jen se blbě zeptám tento system vidím po prvé měl sem recona pružinu a tam to je jiné. Když je vidle otevřená tak to je jak na tom obrázku? tak sem to právě dal do hromady
to ze reba chodi tak na 50% zdvihu a potom je tvrdy doraz pricom inak sa sprava docela normalne (citlivost, chod v ramci tych „prvych“ 50%) moze byt tesnenim v pravej nohe kedy olej steka do spodnej nohy a vidla na neho proste narazi. tazko povedat ci je to presne to co pises ale ked to uz mas rozobrane tak to pretesni, stoji to par drobnych, zoznam mas tu
Přidám se s prosbou. Mohl byste někdo změřit, jaká je délka od středu patek po vrch korunky u Reby 2012 120 mm? Díky.
Jirko, Reba 100mm 2012 má „AC“ 475mm. Verím, že 120mm veria bude mať 495mm. Prípadne si to skús ešte oeriť tu
Díky, těch 495 mm by to mohlo být.
já mám 48 cm (možná 48,2 cm – nechce se mi ji sundávat) při „zdvihu“ 115mm (zdvih=viditelná délka vnitřních nohou) – co špekuluješ – to záleží na vnitřním nastavení a na nahuštění, to přece víš.
Jen to chci porovnat s délkou současné vidlice.
A ještě jeden dotaz :). Má některý model Reby high speed expanzi?
Tak to bylo nakonec zalehnutí ventilku v negativce když sem je prohodil foukal sem komoru plus jako negativku :-) prohnal sem to 140 psi a už to faká suprově. Kdo by poznal v negativce kolik je tam vzduchu když to jen pšoukne a kord já který jezdil pružinu ale sem rád že to nakonec jde jak má. Děkuji všem zúčastněním za jejich rady