Zdravim zkušené, hledal jsem rám s nějakou vyhovujici geometrii a z 29" mi neseděl žádný. Pak jsem narazil na tohle. Pokud máte někdo zkušenosti, vlezou s mi tam kola 29" s pláštěm Continental Race King 2,2 na ráfku s vnitřní šířkou 23mm ?
Zdravim zkušené, hledal jsem rám s nějakou vyhovujici geometrii a z 29" mi neseděl žádný. Pak jsem narazil na tohle. Pokud máte někdo zkušenosti, vlezou s mi tam kola 29" s pláštěm Continental Race King 2,2 na ráfku s vnitřní šířkou 23mm ?
To se ti tam určitě vejde.. :) nekdo tu psal, že 2,3" plášť se vešel do pluskovyho 650b rámu tak tohle se taky musí vlézt
tvl já myslel že se ptá na 27,5" plusko… byl jsem na mobilu a neotevřel si link.. teď to vidím.. to tam opravdu nenarveš.. leda ráfek bez pláště :)))
jinak do pluskovýho 650B rámu by se vešllo…
A myslíš, že tahle geometrie stavěná na 27.5" ti po přestavbě na 29" bude sedět??
A kdyz ne, tak to Strakacovi obijes o hlavu, neni 27,5 jako 27,5+ A kdyby to tam náhodou veslo, tak si zvysis stred, zvetsis uhel sedlovky, 27,5+/29" vidlici změníš uhel, zvedneš riditka, s tim si urcite pri hledani vhodné geometrie počítal, ze jo. ;-)
Edit: Těsně vedle, melo to byt na zakladatele vlakna.
Pisou 650B, takze by geometrie mela byt v pohode…
V lepším případě se nevejde :-)
To se tam nevejde
Vejde
Auu, je tam
Tak vidis
Něco k tématu:
Jenže on tam chce nacpat 2,2" RK 29". Ten bude mít vždycky přes 50 mm.
Jj nevychazi to. Chybi mi tak cm.
měl jsem za to, že obr je dostatečně ilustrativní, a dle reakce zakladatele nade mnou to zdá se vyšlo :-)
Edit: špatně zařazeno, reakce měla být na Kraba
Jen se v tom nevyznam. Pocitat umim…
Zkusím dneska večer nacpat do 27,5 rámu 29×2.25 ror, ale vím, že ti tam nepůjde ani kdybych se na hlavu stavěl :)
..možná kdybych ho vyfoukl.
2.2 RK 29er v 27,5" ramu, 435 CS a mista je tam na 2,6" gumu vpohode… ale na prumer to tam dat nejde
Diky.
zase je to full… takze otazka… u HT by mozna mista na vysku mohlo byt vic
proč by mělo?
prostě do 650B rámu 29" kolo nenarveš, pokud to není 650+ rám :D ¨
me je to jedno… ja bych to stejne neresil… kdyz 29 kola tak 29 ram :) me se ptal trener… tak sem mu to fotil ;)
27,5" rám, do kterého vejde plnorozměrové (2,2") kolo na ráfku 622 se jmenuje … překvapení … 29". Nebrat!
Pokud najde délku zadní vidlice, třeba by nešel výjimku. Což je asi těžko pravděpodobné a s málo místem vzadu by to měl celý naprd. :D
Ani pi*u. Nenapasuju to tam ani kdybych se pos*al. 425mm je prostě krátká zadní stavba na takový experimenty.
Transition Vanquish 29er CS 420 mm https://www.transitionbikes.com/…Vanquish.cfm?…{ts_2017–09–16_07:15:40}-5f655a7fa676081d-6E7DB5B9-EF7B-300B-CB91657388D2E292
Tak nezáleží na tom. Nechápu, že 27 i 29 mají stejně dlouhý CS. 27 má víc místa, ale ne o moc.
Šli tomu hodně naproti: sedlová trubka je prohnutá a ještě míří před šlapací osu, pouze jednopřevodník (a o moc větší než 30z nepůjde) v boost řetězový lince.
Když už chceš objednávat pochybný rámy z Ali, nebylo by lepší se podívat na 29" Cube na bike-discount.de?
Bude to levnejsi, kvalitnější a se zarukou… Teda pokud ti bude sedět jejich geometrie