Chystám se pořídit nový rám, cca. do 10 tis. Kč, a váhám mezi Trek 8500 a Superior XP 930. Máte někdo nějaké osobní zkušenosti nebo doporučení?
Chystám se pořídit nový rám, cca. do 10 tis. Kč, a váhám mezi Trek 8500 a Superior XP 930. Máte někdo nějaké osobní zkušenosti nebo doporučení?
bral bych Trek, tak jsem nad ním váhal.. ale určo už bude přes deset. Když jsem se o něj začátkem roku zajímal, tak distributor zrovna zdražil asi o deset procent..
Dnešní oficielní cena je 9.990,– ( Model 2009). Mimochodem, neviděl ho někdo někde levněji??
mam trek 8500 a jsem nad Miru spokojen :)
O tom supu sem taky uvazoval…
Loňského Treka. Bude za slušnou cenu. Letošní je bílý
Ten letošní se mi líbí více, ale bral bych i loňský model – problém však je v tom, že v 19" už nikde není, nebo aspoň jsem na něj nikde nenarazil. Má li někdo tip, tak budu vděčný.
zkusil bych kontaktovat Bretton, oficialniho dovozce pro CR, snad poradi…
omylem jsem klikl na Superior XP 930 místo na traka
já jsem trek 8500 model 2009 objednával už někdy v říjnu a přišel v prosinci, prodejce mi ho sehnal za 8500,– Kč, ale co jsem se bavil tak jich moc do ČR nedošlo tak nevím jestli ho ještě seženeš. Jinak je to raketa
pošli prosím kontakt na tak hodného prodejce.
zeptám se svého prodejce zda můžu sdělit kontakt, ale silně pochybuju že ti ho sežene za stejné peníze jako mne, já jsem kupoval dva rámy a známe se už hooodně dlouho, a stálo me to hodně smlouvání a přemlouvání
tak tak, jsem taky stímto rámem spokojen jen minulý rok a objednával v lednu a přišel až v na konci března:-( Se samotnýma rámama je dle brettonu problem
Dnes vím min. o dvou obchodech kde ten rám mají na krámě, ale za 9.990,– Kč. Mohl by jsi zveřejnit kontakt kde jsi ho sehnal za těch 8.500,–
SUP :-D
Ten rozsah peněz je zajímavý, každopádně SUP XP930 (což je ročník 08) je za bůra, jezdím ho a naprostá spokojenost, záleží co od toho chceš…
Sup je o něco lehčí a má delší geometrii