pěkný pískoviště pro velký kluky:-)
pěkný pískoviště pro velký kluky:-)
kdy budou létat ten velký skok?:-)
Cam Zink beko z největšího dropu v historii Rampage?!?!
s natrzenyma vazama v koleni ;)
Se vole posral s tím backflipem, ne? :D
Lacondeguy!
Ten se mi zatím líbil nejvíc.
vubec se s tim nesral, jeb to tam :D
aj mne, a teraz je az stvrty :(
Druhá jízda totéž, strašně líbivý styl :)
Přesně. Líbí se mi ta plynulost a lehkost s jakou triky dává.
byl dost libivy
vim ze to nebyla Slopestyle akce a neni to jen o tricich, ale moh dostat víc, bednu si urcite zaslouzil
Ta velka pani si zaslouzila prvni misto za beko :-)
taky si rikam
A ta malá paní, která s velkou paní dělala rozhovor, by zasloužila za uši… :))
Semenuk, peknej sebevrah. :)
jsou to blazni :)
Hmmm, tak trošku škoda toho konce, ale dobré to bylo… s top 3 souhlasím, jen bych asi osobně prohodil pořadí na McGarry, Zink, Strait… ale to je věc rozhodčích, ono to bylo obecně místy vyrovnané mezi více jezdci a obecně trošku souboj stylů, triky vs flow, čistota versus kudla. A potěšilo mě, že to je stále závod pro ostřílený a vyježděný pardály, kde si freestyle floutci v úplejch buznodžínách netroufaj:-)
Mně se asi nejvíc líbil Cam McCaul a Andreu Lacondeguy. Ani Nico Vink to neměl špatný. A nejlepší trik? Rozhodně NacNacy od Fairclougha.
Mluvím o prvním kole.
druhé se stejně prakticky nejelo
…ještě že jsem při něm usnul, aspoň jsem nemusel být tak zbytečně dlouho vzhůru :D
Jakto? Taky sem šel spát
kvůli velkému větru to stopli, ale když nepomohlo ani hodinu a půl čekání, rovnou to ukončili a vyhlásili vítěze
hehe, Zink se Straitem nahoře pumpovali na prázdno vidlice 1,5hod… asi začali číst B-F a tak zkoumali odtrh, jestli se nevyplatí to poslat k Milanovi :-D
To bylo dobry, jeste si prehazovali kola zkouseli jak to chodi tomu druhymu :D
škoda, že kubad tou dobou spal, ještě chvíli a už by jim v přímým přenosu volal s nabídkou, zda nechtěj do LV klubu, tam je to taky samej technickej řešitel:-D
kuš sem poctivě sledoval v polospánku :D
ja taky usnul a rano si rikal ze do dopadlo dobre a ze sem o nic neprisel :-D
Sem to měl úplně stejně… jsem měl ještě nápad, že to půjdu dokoukat, ale ráno, když jsem viděl, jak to dopadlo, byl jsem rád za tu půlhodinu spánku navíc :-D
Já během toho čekání vytahal jednu šíšu a když se pořád nic nedělo, tak jsem to zabalil. A evidentně jsem udělal dobře :D
Ze zvědavosti – Co je tohle za plášť? To je Minion dhf 2.5, nebo něco jiného? Příjde mi, že dost podobný vzorek tam měli i další jezdci.
hmm, je tam napsaný DHF, tak asi jo
přední Minion
Úžasný cam view!!! Kelly McGarry
Wow!
hustý a jak si nahoře ještě brumlá nějakou melodii:-D
To bylo asi na uklidneni. Nahore kdyz cekas na start to musi bejt docela peklo.
a přitom hnedka jel, ani neměl dost času vyzkoušet si správný chod vidlice jako Zink se Straitem :-D
mazec
alien skill
Bych dal s prstem v nose, ne? Šutr sem, šutr tam, hop a je to… :oD
Ty vole, mě lepilo i takhle z domu u kompu. Mají vůbec ještě pud sebezáchovy?
je to kazdopadne pekelne, ale hodne drama-efektu tam prida ten siroky uhel zaberu (kdyby to bylo snimane nejakym normalnim uhlem, tak si clovek rekne peklo, ale nema u toho takove „zavrate“ jako tady u te sirociny)
No, já Ti nevím, asi mám závratě i když vidím ty záběry z vrtulníku. A ty jsou na normální sklo.
je to bůh!
pěknej sestřih:
zas je z toho udelany typicky holywoodsky dojemny scenar, ale stejne Rampage sam o sobe bavi :)