https://www.redbull.com/…primy-prenos
pá, 25 října · 18:00 CEST
Taky se každoročně těšíte? :-)
těšíme :)
jojo budu sledovat
Těším, akorát je mi jasné, že zase vykouřej moje favority :-)
Jinak holky před týdnem dávaly moc pěkně…
Doufám, že není jedním z tvých favoritů Andreu ;)
Spíš jsem to myslela tak, že jízda, která nadchne mě, se porotcům nelíbí. Andreuv styl mám ráda :-)
Tesim se na ledovej old skuul Kyle strait. To bude klasicka jizda na cistotu.
Já jsem nejvíc zvědavý co předvede Aggy. Snad se vrátí do staré formy.
Já jsem zvědavý, jestli se to posune zase více do extreme freestyle, anebo se to aspoň trošku vrátí k big mountain.
Tesim se a jsem zvedavy na Lacondeguye, klasicky, a pak na Fairclougha a drzet pesti budu i Godziekovi, ten minule docela prekvapil.
Jasne. Ale asi pojdem radsej sam na bike.
Chceme video!
V 6 vecer uz je stejne temer tma. ;)
koukám, že je tu hodně zastánců oldschool ladnýho stylu, to jsem rád:-)
Jo, mrknu na to na Rychlebech, takže ideální kombinace. :-)
Taky se mi ta kombinace líbí :-)
Osobně držím palce Semenikovi, ať je zpět :) největší motokros nám ukáže Lacon, ale do TOP 3 to bude už tezky mooooc
asi me zas bude bolet hlava :) dobrá záminka pro TG večírek
https://www.instagram.com/p/B3-WJB1hj3x/?…
Ty zabery z bocni strany teprve ukazuji jak moc ***** velky to je.
69stop dlouhej drop…
OMG, tohle je už na rogalo :-D
No minimálně na pilotní průkaz…šílený
Fock!
Tyler taky dobře:
Sem si furt rikal,jestli na tom dopadu neni nejakej dlouhej. A von tam byl jeste jeden :-)
Jj :-)
To je ******
:-D
https://www.facebook.com/…447106139490?…
Fairclough on board. Tvl ty dropy zase! Neskutecne
Edit: aha koukam ze to je z lonska tak to pardon
Taky se už těším. Ale co pak jsem jediný komu se to zdá každý rok uhlazenější a uhlazenější. Kdyby sis odmyslel to prostředí tak to je ..
. Jo skoky jsou dlouhý vysoký… Ale na perfektně upravený dopad. Pak se ty Backflippy davaj.( Ne že bych to dál o to né, klobouček) ale freeride. Když jedu na odpolední projížďku po práci na svým endurku tak potkám víc kamenů než oni a to ho ještě šetřím. Podívejte se na minulé ročníky víc zpět, třeba na rok 2002. To je úplně jiný redbull než teď.
Bez toho uhlazení by to nemohlo být tak velké. Je to na hraně toho co se dá udržet.
Co se na tom kopci vubec deje mimo rampage. Je to volne pristupny pro smrtelniky nebo zamachlovany aby tam nikdo nemohl. Kdyz tam nahrabou takovejch veci tak to urcite musi lakat spoustu dalsich si to projet…
Já myslím, že většinu přejde „si to projet“ při prvním pohledu z odpalu. A koho ne, tak tam zauraduje evoluce. :))
Vetsinu to podle me prejde jakmile se dostanou dolu pod svah. :)
jinak přístupné to je, občas se objeví bajková videa, kde tam někdo něco z toho dává, ale jak píšou ostatní, dost lidí si to rozmyslí a hlavně tak daleko jet kvůli tomu, že vytlačíš kolo na kopec, tam zahnědneš trenky a pak zase tlačíš dolů :-D
:-D :-D :-D
Posrany slanujes dolů :-)
Loni jsme jeli kolem, tak jsme to vylezli asi do poloviny, uznale pokývali hlavou a řešili, jak to slézt dolů… :-D Brát kola nás ani nenapadlo… :-)
Treba by to na kolech bylo dolu jednodussi :-)
Hele, co ten Johny Salido (doufam, ze jsem nepopletl jeho jmeno). Youtube mi uz rika, ze si na nej mamee davat pozor :-)
Zdá se to jen mne nebo je letos o hodně víc sestřihů a dalších videí z tréninků, kopání apod než například loni?
Ano i ne, každý ročník je snaha, aby toho všeho bylo „víc“, ale není to tak drastické, loni si pamatuju taky na hromadu záběrů, jen to nebylo sestříhané, ale spíše různě na soc.sítích a pak prolinkované na pinkbike do jednoho článku… Za 5let jim budou před každou jízdou skenovat otisky prstů, odebírat moč a stolici a dělat rozbor krve :-D
Možná to je tím, že více sítí nemám :-D Jen FB a B-F.
A ještě doufám, že budou mít na kopci při přenosu víc kamer. Aby většina záběrů nebyla z vrtulníku.
Kde se v Praze všude bude veřejně promítat?
Bikešpitál na Výstavišti promítal minule.
Baribal promítal minule.
Bikespital už neexistuje.
Ofiko RB akce s Gaspim a Marošákem bude mega masovka, několik stovek lidí.
Tam se mi právě nechce, pač stárnu:). Díky za info.
nooo, taky se na Radlický stavím, pozdravím známé a uvidíme :-)
Baribal i letos. Mám tam zanluvene s kámošema místa.
Po včerejším legday se dneska leda tak za odměnu vyvalím na gauč :-D
Amíci maj větry, hodina zpoždění než se to vyprdí :-)
Hnědý vítr z hor…
Taková už klasika na Rampage
Mne nejde Full screen na tom odkazu. :(
Já bych se na to taky vyprdl.. :-))
Lacondeguy – pro mně vítěz tohohle ročníku! Jestli někoho jízda, ale hlavně… odhodlání/„bezmozkovitost“/pila-pila-pila/motokros/koule/… vyjadřuje ducha RAMPAGE, pak právě ty jeho.
Nasral to tam fest a že po tom crashi nastoupí druhou jízdu, to jsem si fakt nemyslel. Nastoupil a nasral to tam ještě víc. Mazec
+1
Přesně tak, je to „démon“.
Mám problém považovat za sporty aktivity se subjektivním hodnocením (krasobruslení, kulturistika). I Rampage. Alespoň elementární objektivní základ to chce, takže dojet a bez pádu. Lacondeuy šel 2× za svou hranu a ani jednou mu to nevyšlo, takže na vítězství neměl. Ano, předvedl největší výlet za limity, a skoro mu to vyšlo. Skoro. Pokud by o vítězství rozhodovalo překračování limitů, pak by zřejmě vyhrál, ale staly by se z toho jatka…
Cenu za největší brainless by rozhodně vyhrál. Jen tedy osobně bych to vnímal jako urážku.
Za mě dobrý. Semenuk si to zasloužil. Mrzí mě, že Fairclough vypadl z top 3
Sak samozrejme, ze dle reguli nemohl vyhrat, paac nedojel. Ja to myslel spis symbolicky ;).
Ty máš v sobě pro ten sport nadšení asi jako úředník z finančáku …
jo jo, tys to zase uhodl. Proto jsem se na to včera live díval…
ja mel tu smulu ze mi to neslo a v hodpode kde sem byl se to nedarilo rozjet… takze sem videl jen druhy jizdy Zinka kterej se rozsekal a bylo mi ho jrozne lito a pak to Laconovo neskutecny rodeo na ktery bych mohl koukat furt dokola… pustim si to vklidu ze zanamu… bude to fakt super
https://youtu.be/XsPhwpaGWks mně se líbila tahle jízda Szymona Godzieka, jak jede všechno čistě, tak to na videu vypadá jak kdyby jel pro rohlíky, na konci ta 360 na velkým dropu a ohromnej frontflip, to bylo maso. Pak se mi líbil Fairclough, to byla parádní lajna.
Za mě letos všichni vyhráli, protože z každého crashe odešli po svých! Jinak hrozně jsem to přál Lacondeguyovi, pro mě je to holt srdcař a dal do toho všechno a hrozně mě mrzelo, že mu to nevyšlo. Jinak první 3 místa byla parádní, Godziek taky pecka. Jen jsem trochu nepobral tu druhou jízdu Fairclougha, ale z těch komentářů jsem pochopil, že to je tribute pro Jordieho Lunna, jen netuším, jak s tím souvisí ty kliky..;)
Taky nevím proč zrovna kliky, ale ano, udělal to kvůli Jordiemu.
Jinak naprostý souhlas s tím, co píšeš.
Jordieho je fakt škoda, z těch videí to byl správný magor a prý toho hodně dělal i pro děcka, snad i Semenuka učil pořadnému bikování on..
Protože je rád dělal Jordie a občas k tomu nutil ostatní, hlavně když jela party
A jo, už jsem v obraze, dík..
Dnes se jede po 2 roční přestávce další ročník redbull rampage
Dá se sledovat, od 19:00:
https://www.redbull.com/…ents/rampage
Nebo na YouTube: https://youtu.be/4vGOp-dPXJU
První 3 místa byla zasloužená, nádherné jízdy.
Jojo mazec
jj..a moc se mi líbil Zink, to mělo šťávu ;-)
Zink je démon, taky už není nejmladší :-) a má hezkou ženu a děti. To mě vždycky dojme, jak se k němu nahrnou když dojede
Jj demon. Aj taketo vrazdy jazdi bez rukavic
Jela se strašná hrana, a obdivuju, jak to na druhý kolo zklidnili a dopilovali..
Fakt se mi líbila jízda Toma vS. Ten frontlip bylo něco úžasného. Škoda toho pádu.
Dale pak zklamání z toho, že už v trénincích tři jezdci out, včetně mého oblíbence Andreho.
Ale btw závod to celkově byl super
Frontflip na dropu mi přijde jako největší magořina na světě, to souhlas. A rozbil se teda pořádně :-(
Obě kyčelní jamky rozbité (ta levá prý rozdrcený), uštípnutá stehenní kost a obratel, a vyhozené rameno. Dobrá sbírka :-/
Padalo se letos fest, snad budou všichni v cajku. Andreho škoda, jeho „motostyl“ mám rád. Než se pár let nazpět rozbil Aggy, tak to byl jeden z mála jezdců co jezdil podobně. Osobně mi ale nejvíc chyběl Brendog, za mě jeden z nejkreativnějších jezdců Rampage poslední doby a těšil jsem se i na lajnu co kutal Vestavik. Jen doufám, že Rampage nepůjde směrem co předvedl Semenuk. Tyhle motanice bych nechal na Crankworx.
No a klasicky hodnocení. Tommy G a Jaxson Riddle si podle mě zasloužili vyšší body.
Jaxson jednoznačně. Ten superman byl boží :) Dole jsem koukal, že měl tak málo, čekali jsme přes 80.
Skoro vůbec těmto disciplínám nerozumím, ale Jaxsonova jízda mě bavila moc.
No a co ten mccaul? Ten jezdí pokaždé parádně, dokonale, a vždycky až někde v polovině. Nechápu.
No zrovna asi poprve letos mi to prislo jako jestli semenak odjede ten tailwhip, kdyz nasadil zjeba a pak jen omacka kolem. A uplne me zas potesilo kolik 26" muletu tam bylo :D
Tojo, když to Semenuk dojel, tak mi bylo taky jasný, že ho nikdo nedá. 26 mullety jsou vtipný, už jsme z těch rozměrů a jejich kombinací dost zblblá :-)
Dnes se jede redbull rampage od 19:00 na redbull https://mtbs.cz/…rie/popis-dh#…
Bude to zase pěkná podívaná! snad bude co nejmíň padu. Loni se celkem dost padalo.
Video z tréninku: https://youtu.be/T8sKzEAXB6w
Kyle Strait bohužel už spadl v tréninku a zlomil si obratle.
Ouu shit
Ajajaj :(
Z duvodu obav pred vetrem start posunuty na 18:30.