Jen pro info, dnes od 19 hod zde, slavnost všech MTB fans:
Jen pro info, dnes od 19 hod zde, slavnost všech MTB fans:
Super, tahle správně oldschool akce mě kolikrát baví víc jak ty současné slopestyle:-) dotaz (nemám čas to zrovna hledat), fakt je Zink OUT kvůli tomu ramenu? :-(
tak Zink je mimo, akorát to na začátku potvrdili, chjo, pro mě on a Kyle jsou půlka zážitku z Rampage :-(
Počkej jakože neřešíš tak zásadní věc na B-F jako zákaz wattmetru na tdf ? :- D…
Jo těším se, vidíme jak budou stíhat streamování.
:-O letos je to jeden pád za druhým
Ale zvednou se a jedou, mě by odnášeli v bedně. :)
co tam ještě poslal poláčik, tak to jsem fakt nechápal. ještě po takovém pádu :)
Kura, a já musím sedět v hospodě a chlemtat Appu, bo narozky. Mladej má 20..
Mu musíš vysvětlit, že tohle má k narozeninám :)
Jsem mu slíbil, že tento víkend žádné kolo nebude.. By jinak nemusel přijet.. :-D
Snad někde bude záznam..
Zaznam bejva na Redbull TV, zadnej problem, da se preskocit rovnou na finalovy jizdy a ne na to cumet 6 hodin v primym prenosu :)
No a Appa právě došla. Dnes druhý sud. Další už narazet nebude.
Díky za info. Zítra mi holky jedou první super g nebo co to, tak vyplním čas na čekání na přímý přenos. :-)
Ja mel dneska k obedu Muflona Red Ale, supr pivo. Skoda, ze jsem to nevedel, kdyz jsem si z paniky objednal napre kolu, ta byla uplne zbytecna.
Škoda že Adolf neustál toho Supermana…
Silva mel neuveritelnou jizdu. Ten pad byla fakt skoda. Ale pada se fest.
Parádní byla, no.
Jj jsem zvědavý na druhou jízdu
mě by zajímalo, co ještě může přidat lacondeguy. nechápu, jak to sází jedno za druhým
no… nene… ten fracek Kyle se tam zase projel jak kdyby jel pro rohlíky a je z toho zatím bedna :-D je to divný, ale mě se jeho elegantní styl hrozně líbí, žádný diskopekla, ale pěkně pod kontrolou…
Kyle jel pekne na styl
on mal vzdy najlepsi flow, ziadne pekla, ale super flow. Porota hodnoti aj to, preto byva casto dost vysoko.
mimochodem, Lunn se tam ztratil a zabloudil? co to sakra bylo, to šel v půlce jízdy na pivo? :-O
proc tam letos nakopali tolik tech zatacek? Nahore to tak nejak kouskuje plynulost jizdy.
řekl bych, že proto, že je to zatraceně zkopce :)
Nell ***** zandal !!!
no, padalo se fakt hodně..
proč ten minulý čas? tohle byly přeci jen safety run, ne? :-D
:)) a nepadalo? ..myslím zatím, neasi.. :D
Jde tam vůbec nakopat nějaká sjezdovější lajna, nebo se těm všem dropům a transferům prostě vyhnout nejde? Říkám si, že mi tam chybí někdo, kdo by to tam poslal v oblacích prachu hodně rychle dolů…
Andreu škoda, drtil to pěkně.
nejlepší ;-)
+1
Taky jsem doufal, že to dá. Protože než vyjel podruhý, říkal jsem si, co tam ještě může narvat, a když jsem to viděl… :D. Škoda.
lacon to tam vždycky nasere, jako by jel DH svěťák a do toho nasázel pár MX triků
…toho kluka prostě nejde nemít rád :)
Změna místa pomohla. Škoda, že Zink nejel a Aggy jen tak na půl plynu. Jen jsem zase rozčarovaný z hodnocení (Fairclough, Silva…). Suma sumárum, u Hardline jsem se letos bavil víc.
Brendoga zaříznou každej rok, divím se, že tam furt jezdí, asi musí. Přitom jeho stopy jsou geniální a má svůj styl.
No ja tu jizdu Brandona videl az ted. A i kdyz tam nebyly takove velke veci, tak se mi to libilo asi nejvice. A asi nejvice freeride. Ostatni spis takovy extremni slopestyle – i kdyz nic proti tomu.
Měl tam velkej drop s hranou na který by rozložil kolo na atomy a velkej gap přes kaňon co neměl dopad. Lunn se snažil asi o něco podobného, jen to prostě nestihl dostavět. Ostatní ,až na ten rok opatrnějšího Metaillera se snažily jen o velkej slopestyle.
Jsem se schválně musel znova podívat na záznam, která jízda to byla, protže jsem vůbec nevěděl, až na to beko a přejezda skalky zvané Dwayne Dibley Johnson mi to přišlo jak nepovedenej záznam z DH svěťáku na Eurosportu… za mě fakt ne, tohle se mi nelíbí… je to na opačném spektru než Semenuk a spol (slopestyle na dh kole), ale ani tam to není v pořádku… pro mě by měl být ideál někde ve středu resp. kombinaci, tedy sjet pár technických sekcí, pak tam poslat drop ve stylu kamikadze, průběžně nasázet pár triků a dole pod kopcem otočit kšiltem dozadu a vypít RedBulla :-)
přesně voda v cíli to byl provar :)
mě se posun od šílených lávek a odpalů ze dřeva a kovu líbí, akorát pro jezdce je asi ***** jiný vyslat frontflip z okousaný skalky s kulatou hranou a dopadat do bordelu. Kdo nezandal front nebo beko trik na některým z šílených dropů neměl šanci na dobrý umístění, to už mi tak dobrý nepřišlo.
Náročnost byla jasně vidět na tom, že druhej run už jeli v palbě jen největší tvrďáci a i bez triků Nell a Rheeder radši ty kritický místa objížděli. Jsem si říkal, jestli to bylo v prvnímu runu 50/50 nebo ještě méně to tam poslat s trikem.
Pádů bylo dost, na rozdíl od jiných ročníků ale nic kritickýho. Škoda Silvy ten měl na runu pěkný věci.
Přejezd skalky? Jako chápu, že všichni nemáme stejný vkus, ale nazvat to přejezdem skalky tos trochu přehnal ne? :-)
Tak co, najel (ani to nebylo naskočený) na šutr a na konci z něj spadnul (dropnul) rovně dolů… pro mě vlastně nuda, z jeho jízdy se mi třeba mnohem víc líbila taková blbůstka o kousek níže, jak po tom gapu bez dopadnu dobržďoval tím, že najel do té slepé lehce stoupající pěšinky a z ní pak rovnou navázal zpět dolů na normální cestu a pokračoval na další skalku, bez toho, že by ztratil plynulost a někde se tam zasekl… to mi přišel mnohem zajímavější manévr než přejet šutr a svalit se z něj:-) asi mám jinej vkus no…
Skalka mi přišla jako super marketing. Vytvořil hype, že to je největší peklo na kopci a to se počítalo.
No hosi, nevim nevim. Me to prislo, jako neco zajimaveho a jineho, nez vsechny ty vicemene stejne skoky na te hlavni lajne. Ja to nijak zvlast nesledoval, takze se u mne zadny hype nekonal.
Ale ho*no. Bodovy hype je tak maximalne kolem vybranych jezdcu (Strait apod.). Konecne nekdo zajel originalni+tezkou lajnu vyuzivajici i dost prirodnich casti a dopadl takto. Zbytek pole jel zase hlavne nakopane veci. Aspon, ze to divaci ocenili v hlasovani.
Stejna situce byla treba u Bizeta loni (nebo predloni). Ten dal druhou jizdou najevo co si o hlasovani mysli…
Úplně všechny jízdy jsem neviděl. Ale moc se mi líbil Adolf, Remy, no a škoda toho Aundreho (či jaxe píše ten Lacondeguy).
Nejaký sestřih „top“ akcí by někde nebyl? Konec přenosu (skoro celé 2. kolo) jsem „skoro“ viděl, ale ty vykecávky mezi sjezdy způsobily to, že jsem u toho samozřejmě usnul. :-) (ano, uznávám, že lví podíl na tom měly ty Appy, co jsem před tím měl).
ja som to vydrzal kukat skoro cele, a az na uplny zaver som zaspal :) vlastne neviem ci na koniec este isli druhy run Andreu a ten druhy jazdec co vyhral. A vyhlasenie vitazov som tiez nevidel, strasne dlhe to bolo, jak mexicka telenovela.
Andreu spadnul na poslednim velkem skoku. A za nim jel jiz vitez, Brad Rheeder (ci jaxe jmenuje), ktery uz to „sjel jen tak na jistotu“. Takze zajimava a dramaticka byla prave ta jizda Andreho. A skoda, ze spadnul, mozna to mohl vyhrat. Nahrotil to dost :-)
aha ok diky moc, tak si to este pozrem na zazname
Mimochodem dá se na to koukat v Red Bull TV apce pro Android a tahle apka podporuje nativně i Android TV, takže majitelé Android TV na to mohou koukat pohodlně z gauče.
jj, já si nainstaloval appku RedBull TV do manželčinýho PS4 a koukal na velké TV… ideál:-)
Ja koukal na TV pres pripojeny Note 8 s Dexem
RedBullTV je aplikace i pro Smart televize nejen na platformě Android OS a Android TV
Škoda Semenuka, kdyby mu ten trik vyšel alespoň v jedné jízdě, věřím že by to vyhrotil natolik, že by vyhrál