Red Bull Rampage 2017 (October 27)

92 nepřečtených
    • Miki Gee  

pivka jsou už nakoupena a těším se jak malý Jarda na vánoce.

0 0
      • Sunshine 29  

Já pro pivka akorát jedu :)

Těším se už měsíc. Jen mě mrzí odstoupení Conora Macfarlane, tomu jsem hodně fandil.

0 0
        • wilda81  

Mě mrzí Aggy + jsem zvědavý na ten sešup co plánují „jet“ Zink, Strait…

0 0
          • kocers  

Pár videí už z dnešních tréninků je. Z POV pohledu to vypadá jak s prstem v nose :D

Jinak žena už doma pomalu žhaví projektor a bude to rodinná sledovačka i s malou ->3 měsíce → je třeba to nepodcenit a začít co nejdřív :-D

0 0
          • Sunshine 29  

Aggy mě tsky mrzí, jezdí nesmysl a velkej sympaťák…

Osobně fandím všem, přeju Doerflingovi, loni jel moc hezky, těžkou lajnu jen tolik nehrotí triky…

0 0
        • Miki Gee  

Vážně ? to je pro mě novinka.. Velká škoda ale i tak si myslím, že to bude koukatelné ;)

0 0
    • black.horse  

hmmm, já vím no, bohužel jsme mimo a nedostanu se tou dobou k netu, sakra:-( kouknu v sobotu na záznam, ale bude těžké nekliknout nikde na výsledky předem :-D

0 0
    • Elwing  

jj, snad nebude foukat

0 0
    • l-e-t-o  

těším se. Na večer už mám rezervované místo v Café Baribal, kde budou promítat na plátno ;)

0 0
    • Lanzinho  

jo a já jdu sakra na noční od 6ti… kdybych se bejval líp učil mohl sem dneska čumět s pivkem na rempejdž…

0 0
    • Strakááč  

musím doject pro colu no.. a rum snad doma máme.. rýma a kašel mi zakázala pivko.. :( a teplý ho pít nechci :D :D

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • k3nyL  

Po vcerejsim trenalu, kdy pulka mela problem to vubec odjet bych se spis sazel kolik jich dneska nedojede.. pac je jasny ze ve finale budou hrotit este triky. Kouknu se rad, ale crashe videt nechci… takze at to tam nalozej nak napohodu.

0 0
      • kocers  

no taky sem docela zvědav kolik „mrvol“ letos bude :-(

0 0
    •  
      0 0
    • jIrI___  

Jak udělat, aby se v přenosu nemíchaly dvě zvukové stopy?

0 0
    • Strakááč  

zink nezklamal.. :D

0 0
    •  
      0 0
    • jIrI___  

Ta objímačka s průměrně 8–10 lidmi (včetně mimísků) v cíli se taky počítá do hodnocení? :D

0 0
      •  
        0 0
    •  
      0 0
    • MirosPikos  

Ztráta času kouknu na sestřih.

0 0
      • wilda81  

Pauzy musis prolivat pivem. Ja k tomu jeste varim gulas :)

0 0
      • Strakááč  

Live to má něco do sebe.. sestřih je takovej chudej.. a stím, že víš kdo jak dopadnul.. takhle čekáš kdo jak nakonec dopadne.. což je nejlepší :D

0 0
        • MirosPikos  

Já jako XCčkař resp. jedejakosilničkář to moc neprožívám. Prožívám to jen když jede Canyon. Je to 50 na 50, praskne nepraskne :) Pivo je samozřejmá součást dnešního večírku.

0 0
          • Strakááč  

:D jezdil bys na kole kdyby pivo neexistovalo ? bys neměl proč jezdit viď :D :D :D

0 0
            • Soreno  

Takovejch je nás víc :)))))

0 0
              • Strakááč  

:D :D jasný no.. taky bych to praktikoval.. kdyby mi po tom pivu nechyběl postřeh a síla :D :D po dvou pivech.. to jsem na kole jak zpomalenej film :D hrůza.. :D nejlepší je to po poježdění.. takový doplnění kalorií :D a že to první se odpaří dost rychle :D

0 0
                • Soreno  

Jedno odbourá strach a druhý ti dá křídla :)) no a pak pár týdnů doma přemejšlíš co se stalo špatně :)))

0 0
    •  
      0 0
    • Sistematicx  

Judge asi kouka na nejaky krasobrusleni

0 0
      •  
        0 0
    •  
      0 0
    • TJK  

zink Škoda… s tím jak to bodovali by to po odjeti i toho frontflipu nejspíš vyhral

0 0
    • Elwing  

Za mě dobré, bylo to tedy dost vyrovnané, sama nevím, jak bych některé bodovala. Bizet měl dostat víc, viděla bych ho na druhé nebo třetí, škoda, že Zinc druhou jízdu neustál, ale Sorge vyhrál zaslouženě. Jo a moc mě mrzí, že koblížek vzdal druhé kolo, toho mám moc ráda a vždy mu fandím. Andreu opět jeden z nejlepších stylů. Prostě pěkná podívaná :-)

0 0
    • black.horse  

Chjo, nejel že jsem přišel k PC pár minut po poslední jízdě, ale ještě čtu zdejší komentáře…

0 0
    • krabica  

pěkné fotky

Bizet tvrdí, že příčinou jeho neúspěchu u poroty jsou Ilumináti. :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.