27.10.2017 od 18:00 CEST
pivka jsou už nakoupena a těším se jak malý Jarda na vánoce.
Já pro pivka akorát jedu :)
Těším se už měsíc. Jen mě mrzí odstoupení Conora Macfarlane, tomu jsem hodně fandil.
Mě mrzí Aggy + jsem zvědavý na ten sešup co plánují „jet“ Zink, Strait…
Pár videí už z dnešních tréninků je. Z POV pohledu to vypadá jak s prstem v nose :D
Jinak žena už doma pomalu žhaví projektor a bude to rodinná sledovačka i s malou ->3 měsíce → je třeba to nepodcenit a začít co nejdřív :-D
Aggy mě tsky mrzí, jezdí nesmysl a velkej sympaťák…
Osobně fandím všem, přeju Doerflingovi, loni jel moc hezky, těžkou lajnu jen tolik nehrotí triky…
Vážně ? to je pro mě novinka.. Velká škoda ale i tak si myslím, že to bude koukatelné ;)
Rozbil se tuším včera v tréninku a zůstává a pomáhá kopat…Škoda, má styl
hmmm, já vím no, bohužel jsme mimo a nedostanu se tou dobou k netu, sakra:-( kouknu v sobotu na záznam, ale bude těžké nekliknout nikde na výsledky předem :-D
jj, snad nebude foukat
Esi bude foukat, tak si zas nebudu pamatovat konec
těším se. Na večer už mám rezervované místo v Café Baribal, kde budou promítat na plátno ;)
jo a já jdu sakra na noční od 6ti… kdybych se bejval líp učil mohl sem dneska čumět s pivkem na rempejdž…
musím doject pro colu no.. a rum snad doma máme.. rýma a kašel mi zakázala pivko.. :( a teplý ho pít nechci :D :D
A s rumem budeš vařit nebo jak? :D
Rum je přece lék! :-D
přesně tak :D
Redbull RUMpage? :-)
redbull rampáš
Heh, borci v Utahu jedou Rampage a borci u telky jednou Rumpage :D :D :D to abych taky přikoupil nějaký ten rum ;)
Po vcerejsim trenalu, kdy pulka mela problem to vubec odjet bych se spis sazel kolik jich dneska nedojede.. pac je jasny ze ve finale budou hrotit este triky. Kouknu se rad, ale crashe videt nechci… takze at to tam nalozej nak napohodu.
no taky sem docela zvědav kolik „mrvol“ letos bude :-(
Jak udělat, aby se v přenosu nemíchaly dvě zvukové stopy?
S tim nic neuděláš, ten nahackovanej ruskej podkres tam jde buhviodkud.
Mám to spuštěno ve win na posledním chromu a komentáře si můžu vybrat ale nemíchají se mi.
zink nezklamal.. :D
Ta objímačka s průměrně 8–10 lidmi (včetně mimísků) v cíli se taky počítá do hodnocení? :D
Ztráta času kouknu na sestřih.
Pauzy musis prolivat pivem. Ja k tomu jeste varim gulas :)
Live to má něco do sebe.. sestřih je takovej chudej.. a stím, že víš kdo jak dopadnul.. takhle čekáš kdo jak nakonec dopadne.. což je nejlepší :D
Já jako XCčkař resp. jedejakosilničkář to moc neprožívám. Prožívám to jen když jede Canyon. Je to 50 na 50, praskne nepraskne :) Pivo je samozřejmá součást dnešního večírku.
:D jezdil bys na kole kdyby pivo neexistovalo ? bys neměl proč jezdit viď :D :D :D
Takovejch je nás víc :)))))
:D :D jasný no.. taky bych to praktikoval.. kdyby mi po tom pivu nechyběl postřeh a síla :D :D po dvou pivech.. to jsem na kole jak zpomalenej film :D hrůza.. :D nejlepší je to po poježdění.. takový doplnění kalorií :D a že to první se odpaří dost rychle :D
Jedno odbourá strach a druhý ti dá křídla :)) no a pak pár týdnů doma přemejšlíš co se stalo špatně :)))
právě.. ale s tím odbouraným strachem jsi tak rozvášněnej a zpomalenej že když se něco stane, tak jsi jak hadrovej panák :D
Vyrostl před předním kolem pařez. Tak rychle my jezdíme :)
:D :D :D :D
Judge asi kouka na nejaky krasobrusleni
zink Škoda… s tím jak to bodovali by to po odjeti i toho frontflipu nejspíš vyhral
přesně, škoda no… Nechápu to bodováni Bizeta. :-(
tak oni prej hodnotí i jak technicky těžkou lajnu jel a nejvíc bodů brali za tu s double dropem ale stejně měl málo za ten front, beko a double-beko..
Obtížnost lajny je stěžejní kritérium…
vím, no :D
Za mě dobré, bylo to tedy dost vyrovnané, sama nevím, jak bych některé bodovala. Bizet měl dostat víc, viděla bych ho na druhé nebo třetí, škoda, že Zinc druhou jízdu neustál, ale Sorge vyhrál zaslouženě. Jo a moc mě mrzí, že koblížek vzdal druhé kolo, toho mám moc ráda a vždy mu fandím. Andreu opět jeden z nejlepších stylů. Prostě pěkná podívaná :-)
+1
Koblížek má bejt Strait nebo kdo?
jj, mám pro něj slabost, atleti mě nikdy moc nebrali :-)
Nějak mi uniklo že nejel druhý kolo…To už byl asi na stole i rum :)
Chjo, nejel že jsem přišel k PC pár minut po poslední jízdě, ale ještě čtu zdejší komentáře…
Bizet tvrdí, že příčinou jeho neúspěchu u poroty jsou Ilumináti. :-)