Zdravím, na stránkách výrobce rámu RB avizují změny v nabídce na sezónu 2017. Máte někdo nějaké info o jaké změny půjde? Někde jsem dokonce četl, že již experimentálně pečou karbon.
Zdravím, na stránkách výrobce rámu RB avizují změny v nabídce na sezónu 2017. Máte někdo nějaké info o jaké změny půjde? Někde jsem dokonce četl, že již experimentálně pečou karbon.
Dobrý den, plánované je zejména uvedení modelů Bandit 475 – 27,5"/140mm a Bandit 290 – 29"/120 mm.
Modely CRR 275 a IQ 275 / 290 budou postupně z nabídky vyřazeny.
Drobnou kosmetickou změnu plánujeme u modelu CRR 290 – způsob uchycení přesmykače, kdy by neměla být viditelná navárky, pokud bude osazeno 1×10/11/12.
Otevřená je otázka modelu Bandit DH a HT, ovšem to je otázka delšího časového úseku.
Děkuji za odpověď. Pokud tedy uvažuji o zakoupení rámu modelu IQ 290, mohu pro příští rok očekávat nástupce v podobě modelu Bandit 290 – 29"/120 mm. Ještě poprosím alespoň orientačně kdy bude model Bandit 290 možné vyzkoušet a popřípadě objednat?
Tohle je info z facebooku RB. Nejlépe uděláš, když jim napíšeš. ;-)
Já jim napsal, že uvažuji o Banditu 475 a odpověděli že již brzy zveřejní nové info.
pochybuji, že další odpověď by byla jiná-)
Jsem zvědavej na tu 290 a její hmotnost.
Vidí někdo v těch číslech modelů nějakej systém, nebo tam míchaj ty číslice z velikosti kol a zdvihu podle nálady?
první číslo = druhá číslice zdvihu (2 = 120, 4=140…)
dvojčíslí = velikost kol 90 = 29,0" a 75 = 27,5"
To by dávalo smysl, já sem předpokládal, že ta 29 v 290 bude velikost kol.
Mě by zajímalo, zda už si nepohrávají s karbonem. Karbonové komponenty padají na čím dál nižší modely. Je zřejmé, že to je nevyhnutelná budoucnost, kromě bankrotu.
Taky myslím. Toho hliníku prodají tak málo, že jestli brzy nepřijdou s karbonem, určitě zkrachují. Včera bylo pozdě.
Nemyslim si. RB ramy maji jinou cilovku nez cinske bezejmene karbonove ramy, znackove jsou a budou drazsi. Karbonovy ram od RB, jejich vyroba, ne cina, by mne nevadil :-).
no nevim, možná se dá koupit nějaký karbon rám na deoréčku za 30 ale že by to bylo v kategorii do 30tis masovka jsem si nevšiml
iq z karbonu tu před časem bylo jako diplomka někoho z umprumky,
jinak cílová skupina zákazníků rb jsou lidé co si myslí, že kolo má bát z kovu
Spíš v RB mají zkušenosti a stroje na zpracováním kovů. Roman Bartoz dělal motorky v ČZ Strakonice.
RB nebrat!
vyblij se někde jinde prosím
RB nebrat!
Jestli to plánujete hromadně, tak počkejte, donesu kbelík ;)
RB nebrat!
RB Nebrat!
Kbelik nebude stacit, sezen necky. ;)
jdu na to !
Chces poslat kapesnicek?
Ano. Děkuji za soucit, alespoň někdo tady je schopen trošky empatie.
nějak ty lidi musíme odradit, aby z RB nebyla masovka :)
Kapesníčky nebrat!
Ty tu patrně chceš vyprávět o své vytříbené slovenské rejži v základu?…tak povídej
Kdyby někdo věděl o rámu 575v Lku,popr v Xlku tak napište do zpráv…;)
Brečím když to viďím!
Co je spatne?
Napadaji me dve moznosti. Bud smuti po tomto designu a koncepci pruzeni,nebo se pozastavuje nad zbytecne dlouhym retezem.
Jsi to trefil hned 2×.
já bych blil z technické kvality fotky
Co se ti nezdá na krabici od mlika?
čekal bych víc obrazové informace než šumu :D
Promiň fotka je pořízená v hospodě! Není to moje kolo! Já na svém neřaďím velkej velkej!
ty vole ty seš krypl :D
Jsem a z tvrdým ý!:-)
Příště si vezmu foťák do putyky!
To není nakreslené?
Brečet by měla Tvoje češtinářka. Ď a í fakt nejde dohromady. I když u Krypla se to možná může tolerovat ☺
Nechceš to tady přejmenovat na česky jazyk fórum! Samo máš pravu! Proto krypl! děkuji ti že to toleruješ! Paní učitelka na češtinu se obrací v hrobě :-( umřela na raka chytráku! Nejlepší Paní učitelka!
Dej si ron!