Mate nekdo srovnani Reby 2012 a 2013, kterou byste uprednostnili v pripade 120 mm zdvihu? Jestli jsem to spravne pochopil, tak 2013 by mela byt SoloAir, ale nechapu, co RS k tomuhle kroku vedlo…
Mate nekdo srovnani Reby 2012 a 2013, kterou byste uprednostnili v pripade 120 mm zdvihu? Jestli jsem to spravne pochopil, tak 2013 by mela byt SoloAir, ale nechapu, co RS k tomuhle kroku vedlo…
Rozhodně Dual Air, i kdyby sis s tím nechtěl hrát.
Ladic v tomhle ohledu nejsem, to je fakt :-). Mel jsem Recona SoloAir a u nej mi vadila zhruba 2 mm vule zpocatku chodu, coz jsem povazoval za nucenou vec z principu SoloAiru. Je tohle u Reby uz nejak poresene?
Přesně nevím, o čem mluvíš, ale žádné vůle jsem si nevšiml. Já bych se nesmířil s tím, jak SA Reba chodí na počátku zdvihu. Je fakt, že u některých kousků si rozdílu v podstatě ani nevšimneš, pokud se na to nezaměříš, pak ti ale přijde pod ruce úplně nová vidlice, která je úplně tragická a… No asi bych si to rozmyslel, zvlášť když DA Reby jsou prověřené.
Bohužel jsem Dual Air nejezdil, ale koupil jsem letos SoloAir 2013 a i přes nepříznivé recenze zde jsem spokojen. Vůle 2mm na začátku chodu tam rozhodně není.
Pepicon :)pokud to chodí jak rekon tak to je moc progresivní a je to krok zpět. Citlivost tam taky nebyla. Co někde sehnat foxe.
Foxe neseženu za 7k, navíc v old school provedení (tenký krk, rychloupínák) :D
Já sehnal za 6,5 talase 110–150 vytunenyho od milana a chodí to docela slušně. I na tu pevnou osu se docela dobře zvyká. Akorát jsem šel o pár gramů nahoru. :) přínos ve sjezdech pevná osa, nakopnutejsi geo a 150 zdvih už taky pozere větší nerovnosti. Normálně jej jezdím na 130 jako rlv.
To je sice pěkné, přínosu pevné osy věřím, ale nové záplety kvůli pevné ose kupovat nehodlám a i bych tu vidlu chtěl se zárukou :)
mas nove kolo nebo menis za tu maguru pripadne proc?
Měním. Aby Magura pěkně chodila, potřebuje na můj vkus moc údržby.
DualAir a doporučuju ze zkušeností klasickou páčku Poplock na levou stranu řidítek.
Měl jsem oba systémy a pocitově byl dual air citlivější.
Nová reba mi příjde chodem trochu tužší, což je pro mě na závody super, protože se to tolik nehoupe.
Zvlastni, mne prave prisla, ze houpe daleko vic nez ta predtim, a je vyrazne linearnejsi.
Ja kdyz jsem chtel, aby chodila citlive na male nerovnosti tak byla houpava az prilis a v tezsim terenu sla hned na doraz. Tlak asi 90 psi na 70kg jezdce. Verze na 29 kola.