zdravím, jaký je rozdíl mezi Rebou 2012 a 2013? myslím tím pro jezdce. to co je napsáno v popisech jsem si přečet, ale jelikož tuto vidli nemám a chci ji, tak bych potřeboval zhodnotit. díky
zdravím, jaký je rozdíl mezi Rebou 2012 a 2013? myslím tím pro jezdce. to co je napsáno v popisech jsem si přečet, ale jelikož tuto vidli nemám a chci ji, tak bych potřeboval zhodnotit. díky
díky
Pořídil jsem si k novému kolu model 2013. Projel jsem je zatím párkrát, ale zjišťuju, že SoloAir je pro mě přínos, nemusím alespoň laborovat s negativkou a pozitivkou. Jistě tady ale tento můj osobní názor bude mít spoustu odpůrců…
A tuhost?
S mojí váhou 68kg drží perfektně, stejně jak můj bývalý SID.
Má ta Reba ze začátku zdvihu pár mm vůli, jako tomu bylo u dřívějších SoloAir vidlic?
Žádnou vůli jsem zatím nepozoroval, ale zkusím se při další vyjížďce na to zaměřit.
Vůle ve zdvihu tam opravdu je, ale to by mě ještě tak nevydilo. Spíš mě štve, že má dost malou tuhost a dost se propadá do předu a dozadu (je to doprovázeno takovým cvaknutím) rád bych věděl jestli je tohle normální nebo ne. Je to 29er 2013, nemá najeto prakticky nic..
No jo, to jsou ty vykuchané Reby.Do roku 2011 byla reba ok.Nyní bych jí nevzal.U 29ky jde poznat malá tuhost.Na 29ku ideálně vidlici s pevnou osou a tapered krk.
Celkově mě stve špatný provedení, celý to působí děsně lacině :/
mě se hlavně na 2013 nelídí že délka vysunutých šavlí=zdvih, je tam rezerva jen 1mm, sice přechod šavle-korunka je podebraný, ake když se to zanese blatem tak to pak pujde dovnitř a zničí to taky gufero
a může ten rozdíl někdo vysvětlit laikovy přes odpružené vidle?