Zdravím,prosím o radu.Má Reba 2012 problém se zamykáním i ve verzi zamykání na korunce, nebo jen ve verzi zamykání na řidítkách.
Díky
Zdravím,prosím o radu.Má Reba 2012 problém se zamykáním i ve verzi zamykání na korunce, nebo jen ve verzi zamykání na řidítkách.
Díky
Co to dela/nedela?
Problem se zamykanim je nic nerikajici :)
Mám na řídítkách a žádný problém. Chtělo by to opravdu více upřesnit.
Díky za reakce.Já se chystám na nákup Reby 2012 a před tím jsem si početl, zdali s ní nejsou nějaké problémy a dočetl jsem se, že Reby mají obecně problém se zamykáním. Konkretněji, že nejdou odemknout a je nutné při odemykání zajízdy nadzvednout přední kolo a pak se odemkne.Prý nějaká slabá pružinka v mechanice loku. Možá zbytečně plaším a říkal jsem si, že pojkud to dělá jen na poploku, tak bych ho oželel a stačilo by zamykání na korunce. Má Reba po zamčení nějakou vůli, nebo je zamklá opravdu na tvrdo?
Zbytečně plašíš
Asi bych si tím moc nelámal hlavu, mám ji dva roky a všechno maká jak má. Jinak po zamčení se trošku pohupuje, ale nic, co by mě nenechávalo chladným, prostě zamknu, párkrát se propruží a je fakt hodně na těsno, ale ne na 100%.
Děkuji a jsem rád, že plaším zbytečně. Jinou vidlici by se mi nechtělo vybírat.
Nezlobte se a mějte se.
Jasný, rebu 2012 máš dva roky :D
V klidu, proto se už teď kupují věci 2014 :-D
Ale ho… Musis mit spravne dlouhe lanko a bowden… A bowden cisty… K tomu spravne mnozstvi oleje a nemas problem.
Mě to začalo dělat po servisu, nejde odemknout, musím nadhodit přední kolo a pak se odemkne.
Mně se taky občas neodemkne, ale podle mě to není špatnou vidlicí, ale tim, že poplock je fakt blbě vymyšlenej a bowden se moc láme, takže to chce udělat tak, aby se lámal co nejméně.
Ještě bych se chtěl zeptat.Chci ji ve verzi 120 mm zdvihu,protože bude náhradou za Toru na kole Specialized FSR XC Comp a u Tory je zdvih 120mm. Rozdíl mezi Rebou 100 a 120 mm je asi tisícovka.Pokud koupím 100 mm,tak změnou zdvihu asi ztratím záruku, že? Proč je tam ten cenový nárůst, když se jedná pouze o počet podložek?
http://www.tandem-bike.cz/…l-disc-black tady je rozdíl asi stovka
ale teda vlastně nevím jestli je to 2012
Pokud sedí obrázek tak je to 2009/2010
u 2012 jde zdvih přehazovat 80–100–120 pomocí spacerů, o záruku samo nepřijdeš