Tak kolo koupene pres net nemělo jen problém s brzdou, ale řetěz 133,6 jsem myslel prvu že je to omyl. Bojim se že bude potřeba vyměnit nejen kazetu ale i převodníky kvůli kterejm jsem to koupil :-(
Já měl za to že to už nemůže vubec fungovat…
Tak kolo koupene pres net nemělo jen problém s brzdou, ale řetěz 133,6 jsem myslel prvu že je to omyl. Bojim se že bude potřeba vyměnit nejen kazetu ale i převodníky kvůli kterejm jsem to koupil :-(
Já měl za to že to už nemůže vubec fungovat…
:) Neni to tedy moje prace, jen se mi to dostalo pod ruky.
133,8 :)
převodníky přežily, kazeta kupodivu taky, na mírně vytahané C10 chodí
fakt to přežilo? kazeta je XTčková bylo by mi ji líto, ale hlavně těch převodníků dvojtác kvuly kterem jsem to koupil (44 a 28 zubů)
jo. zjistil jsem to na jaře. kazetu jsem pro zichr koupil novou (SLX), nahodil jsem novou C10, nic nestřílelo. původní kazetu jsem pak namontoval na druhý pár kol, který jsem na kolo dal zkusmo na začátku léta kvůli jedné trochu střelené akci, žádné střílení se nekonalo. a ta záložní kola jsem pak znova nahodil na podzim a nic nestřílí.
nevím, jak by se ta ojetá kazeta chovala s novou C10, tam by to asi bordel dělalo, ale mírně vytahaný řetěz C10 si s tou jetou kazetou rozuměl opravdu dobře.
tak u C obecne mě to dost překvapuje, protože jejich řetězi mi hodili jen na novech kazetách (oni jasou ze zasatku trochu menší než sh a nebo sr. No zkusim koupit nejakej nočník ala HG53 a uvidim co stim. Hlavně doufám že to daj ty převodníky. Je to přen ě kompinace kterou jsem hledal ja 22 zubu použiju tak v úterý a únoru a to ještě nedopatřením, tahle kombinace mi myslim sedne
jsou ohlodané? jestli ne tak by neměl být problém. Moc se toho bojíte
co by to nefungovalo? dneska jsem pro jistotu sundal 133,4 protože pak už mi řetěz většinou praskne, tak si chcio ušetřit bolest.
Na řazení ani ničem jiném bys to nepoznal ;)
136,6 od té doby to najelo dalších cca 1500 km a furt to řadí, nestřílí, je to ale dílo předchozích 2 majitelů, já už v tom jen pokračuju :-D
tak to je mazec :-)))
husty foto to uz se ani neda nazvat prevodnikem
Se taky pochlubím :)
proto říkám, převodníky snesou hodně.
jak se ti to podařilo sjet tak nepravidelně? Některé části jsou jak „nové“ a některé jsou jak od kružítka
Tak mě napadá kdayž vezmeš pilník a budeš se snazit, udělal bys z toho pěkněj biopace převodník. jezdil jsem na tom a ma to něco do sebe. Viz moje galerka
neopotřebené to je myslím v horní a spodní úvrati, jestli se to míň používalo třeba… netuším. Pilníkem to nepomože protože nebudou sedět zuby :)
no ty bys tam musel udělat znova :-)
za to mi to nestojí, navíc pak hrozí že se to ohne a já zuby v noze zrovna nemusím.
I když taky jsem měl myšlenku udělat z toho třeba 40z :) to radši seženu od někoho kdo si myslí že to má sjetý starší převodník a dalších 10k na něm najedu
nebo to srovnat do hladka a dát tam místo řetězu řemen :-)
kamos z nej udelal rockring
Tak já měl jednou tak vytahanej řetěz, že se už musel vyhodit. :-)