Řidítka 25,4, 600mm kde koupit nějaké pěkné, help?!

25 nepřečtených
  • spešl

Zdarec, potřeboval bych pomoci v hledání nějakých pěkných řidítek v průměru 25,4 a déce 600mm. Zatím jsem toho na netu moc nenašel… :-( Chtěl bych nějaké pěkné k představci Thomson, tzn. že na ceně až tak nezáleží ( teda ne zas tak úplně, strop beru tak max.2tis.). A nechci kerbon, spíš hliník nebo scandium. Díky všem za pomoc při hledání… ;-)

0 0
    • spešl  

Ach jo, ty překlepy… sorry, nemůžu moc ťukat do klávesnice abych nevzbudil prcka a tak mi tam občas něco vypadne nebo se umáčknu, tak se omlouvám… ;-)

0 0
    • McBlacky  

Answer hyperlite 610 /hlína/ a pak Salsa pro moto 660 /carbon/

0 0
      • pete_ax  

Ty asi taky ctes necim jinym nez ocima vid… ;o)

0 0
        • McBlacky  

asi jo protože to nechápu. oboje není problém zkrátit.

totiž 600 v 25,4 nejsou až tak běžný dneska.

ty KCNC bych si teda na Stumpu já osobně nedal. To kolo už snese slušnej terror a gramařský řidítka od taiwanský firmy – zvlášť po tom co jim praskaj šrouby v gramařský sedlovce

0 0
    • pete_ax  

600 mm, to je malo ne? to mas na toho fulla? chces rovny, nebo vlajdy?

0 0
    • pete_ax  

Scandiova KCNC SC Bone Flat

0 0
      • spešl  

Jj, mám to na toho Stumpjumpera. Na ty KCNC jsem už koukal a celkem se mi líbí, jen mi přijdou hodně lomený k sobě, něco jako mám teď ty Syncros Fixed… a to mi moc nevyhovuje, chtěl bych co nejrovnější, tak do těch 3°. A vlaštovky nechci, jsem zvyklej na rohy a na vlajdách to vypadá blbě… Snad se dřív dělali i Truvativ team v 600mm a Easton, ale teď jsem všude našel už jen 580mm :-(

0 0
        • pete_ax  

no ja myslim, ze na vlajdach se zdvihem do 20 mm by to tak hrozny nebylo. spis bych se divil u tech rovnych rodel na fullovi, to se asi moc casto nevidi. aspon ja teda neznam nikoho s flat riditkama na fullu :o)) no a hlavne by to chtelo asi sirsi, to se pak bajk i lip ovlada, nebo nemas ten pocit?

0 0
          • spešl  

Měl jsem na předchozím spešlovi zkušebně vlajdy s rohama a bylo to eeee…

Jinak nevím, ale kolem mne vozí většina lidí na fullech rovný řidítka (Spark, Epic, Trance, Fuel atd.)…

A s 600mm se mi to ovládalo úplně v pohodě, asi jde o zvyk,  nemusím mít zase takovou šířku jak na motorce, tam mi to taky nepřijde… :-)

0 0
      • jIrI___  

Nad těmahle jsem taky uvažoval, ale většina lidí mě od nich odrazovala, že jsou strašně měkká a kroutí se. Nakonec jsem koupil klasické 580 mm Eastony EA50.

0 0
    • Alibaba  

Mno, já bych o jedněch věděl…a ještě by ti zbylo na cca 35 piv grátis, jenže se ti nehodí jaksi „logem“ ;-):

Akční nabídka:

Řidítka Race Face EvolveXC

Řidítka Race Face EvolveXC Flat. Průměr 25,4mm. Šířka 600mm

Cena

290Kč

0 0
      • spešl  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • spešl  

A kde je seženu? Pokud to platí, tak je beru hned… Na logo kašlu, hlavně když to bude funkční… ;-)

0 0
        • Alibaba  

Pokud bys tu nabídku překopíroval do googlu, tak bys zjistil, že tady. Dlužno dodat, že je to prevděpodobně sundaný z nějakejch krámovek/skladovek. Já tam koupil řidítka a představec a jsou to funglovky, jen měly oba kusy malé cca 2mm škrábnutí…Oni ti řeknou víc.

0 0
      • Veeteck  

kde?

0 0
    • pižmoň  

FSA Byt tebou tak beru tyto,nevim proc se vyhybas karbonu,je lehci,hezci a pevnejsi asi :D

0 0
      • spešl  

Karbonu jako takovému se nevyhýbám (viz moje celokarbonové kolo v profilu), ale na tomhle kole se to prostě nehodí… prostě chci mít všechno pěkně klasické, tedy bez karbonu… ;-) Navíc karbonovým řidítkům jsem nikdy nepřišel na chuť, viděl jsem ve svém okolí příliš rozmáčknutých karbonových řidítek… :-)) 

0 0
        • Darius  

njn je to celkem problem, pred casem jsem resil to same a zkusil vyse zminene KCNC Bone SC, luxusni vaha, ale preci jen stena uz je hodne slaba, pozor na utazeni rohu a pady… nakonec jsem je predal pritelce v ramci prechodu na silver kokpit

asi bych vzal ty answery, jak radi Blacky

0 0
    • spešl  

Takže… představec thomson už je na cestě a teď zbývá k tomu pořídit ty řidítka…

Nevíte někdo opravdu o nějakých slušných 600mm řidítkách pro 25,4?

Např. Easton, Race Face, Truvativ apod.? Díky ;-)  

0 0
    • Dlouhan  

A co treba Salsa? http://www.salsacycles.com/…ars_mtn.html

0 0
      • spešl  

Díky, koukal jsem na ně a možná ty v 5° provedení by šly, větší zakřivení určitě nechci, spíš menší, 3°by byly ideální… ;-) Kde a za kolik se dají sehnat nebo vidět? Díkes.

0 0
    • spešl  

Jelikož mne trošku tlačí čas a chtěl bych co nejdřív jezdit, tak jsem nakonec objednal FSA XC180 25,4×600… Není to sice žádná váhová hitparáda, ale designově se tam hodí, tak co… Původně jsem zamýšlel Race Face Evolve, ale ty FSA se tam víc hodí a rozdíl ve váze je 10g… V tuhosti a výdrži snad taky nebude nějak velký rozdíl. Takže snad to bude ok… Holt budu tu váhu muset nahnat někde jinde :-)

Díky všem za pomoc při hledání… ;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.