to počasí si o to zatim říká, ne? nějaký návrhy? .....že by třeba konečně padla cukrárna na Mělníku???
to počasí si o to zatim říká, ne? nějaký návrhy? .....že by třeba konečně padla cukrárna na Mělníku???
LOL:-D
jo, jo neni nad to mít vlastní kolonku …to máš ode mě pod stromeček :)) ..a brzký uzdravení
protekce musí bejt;) dííík:-)
Já bych jel. Uvidím co na to přítulkyně. Jestli mě pustí :o)))
bych se nepatl jen jí to oznámil:)
Asi jo. Když přijedu, tak jsem přežil. :o)
Tak zatím to vypadá dobře. Začal jsem „Jak to vidíš s Vánocema“ a dostalo se mi odpovědi „Myslím že budou“. „A na kdy je plánuješ?“ „Jako loni, tak na 24.“ „OK, tak to tu budu. Já totiž 23. jedu na vyjížďku s B-F“ No a bylo to. :o)
Nechceš se vydat do kraje kde štěchovický poklad zakopán jest a pak dál kolem štěchovické přehrady?
zatim nevim …tak další návrhy :)))
Stejně víš, že chceš jet do cukrárny v Mělníku tak se neptej a diktátorsky rozhodni :o))) Jestli budu v Praze tak pojedu…:)…jo a tempo by mohlo být vánočně poklidný :)
tak teda Mr. Diktátor říká: Mělník!! :)) Tempo vánoční a kdo bude předjíždět soby, tak nedostane pod stromeček ani fusekli :)))
mohl bych dělat falešnýho soba :o)
ok, ti se taky nesměj předjíždět …ale ani krmit :)))
Ano mohl sem jet s váma. A pomalu. Sjezdové pláště, falešný blatníky a potom nějaká ta vábnička v podobě cukrárny. Jenomže já sem řekl NE! Žádné návnady a když na bika tak s gung-hem bo brd.
:o)
1*
:-)))
Pěkný:-))…takže do BRD :-)))
se jednou probud driv a pojed ne pruzkum neznamych koncin :))
No nepatřim zrovna mezi ty co hledaji rozkoš v časnym vstávání to máš pravdu:-)) Ale na jaře nebo v létě když to bude stát za to a až bude vidět dýl, tak rád vyrazim dál do neznámých končin…obou větších vyjížděk do Kokořínska přes Říp co ste pořádali sem se účastnil a moc se mi líbily. Rozhodně se k nějaký takovýhle další zase připojim, ale šmrdlat se po rovinkách kolem Mělníku fakt nemám chuť. Cukrárna je sice dobrý lákadlo, ale máme je tu taky:-) a k tomu ještě lesy s kopcema a terénem:-)) Tak proto Brdy
Ty jo, já snad budu muset s váma někdy vyrazit do Brd, protože, když tam jedu sám tak vždycky sklouznu k tomu, že jedu po notoricky známých cestách, brdská magistrála atd. maximálně okořeněná sjezdem k hospodě u vopičáka od jezírka nebo po nějaké cestě z hřebenu k Berounce. Proto se furt divím proč tam pořád jezdíte :o))
Taky hlasuju pro BRDy. Zadej koordináty náčelníku. zdraví Triatlonista
za to můžou falešný Psi :)), já jen jestli se něco chystá a kam a on diktátorsky rozhodni, ale jinak je mi to fuk, klidně do Brd a Měník aspoň zbyde na jaro :)))
No jo, diktátorsky rozhodni....... Musíš, ale vědět, že každý diktátor musí (alespoň někdy) masám nařídit to co vlastně chtějí nebo hrozí vzpoura...........:-))
Jasně, za všechno může pes :o)))
hele neurážej roviny, já je občas ráda uvítám:)))
počkej, plantážníku …tě někdy těma rovinama proženu, že se ti i koláček připeče :))))
hehe super, snad bych jel s váma:-)
brdy? :oD
to sem přesně čekal :)))
Vy uz ty Brdy budete znat lip nez Fabian:-)
Stechovickou pod stromecek? To te musel hodne nastvat :-P
V zimě povltavskou…toť odvážná mise:-)
já pojedu určitě ale kam i tak jistej nejsem
Vzdy jsem nechapal ty vymluvy typu „Ja se jen chtel podivat jak kdo hlasoval.“ A hle je to tady :-) Aspon tam neni cabbage sam.
:-D kdybys byl ženská, tak neprotestuju…:-/
Tak prekecej Elwiru kdyz chces Legally blonde :-P
8-D
Tak dneska to fakt vyšlo!