Jakou velikost kola Specialized Epic bych měl mít na svých 182 cm? Dá se někde najít nějaká „tabulka“?
děkuji
Jakou velikost kola Specialized Epic bych měl mít na svých 182 cm? Dá se někde najít nějaká „tabulka“?
děkuji
Se koukni na stranky specializedu ;)…jinak podle me ne
mám 183cm a volil bych L
Na uvedenou výšku určitě velikost „L“
ja mam 178cm. Skusal som M-ko a bolo mi malé. Takže určite zober L.
Mám 175 a mám L-ko a je mi akorát, takže pro tebe min. L-ko!
hoď sem foto kola pls to by mě fakt zajímalo jak máš posez
Úplně normálně mam posez…
tak ještě jednou s fotkou, někde nastala chyba…
nejde mi to foto uploadovat…
Neni, ja mam 186, L mi je akurat.
ja 189 a L mi bolo evidentne male aj bez velkeho skusania uz na pohlad, kedze ale ine pozicat nebolo tak som na tom jeden polmaraton dal a bol som kaput. som si takmer isty ze M mu bude male.
Na pohlad je male aj mne, lebo ten bicykel tym ako ma hornu trubku vyzera maly. Mne akurat sedi, keby bol tak o 1cm dlhsi (a ram o 700g lahsi :) ) tak by som sa nehneval.
Riesim teraz taky problem, ze ked mam predstavec wcs 11cm naopak, bez podloziek, vidlica reba, tak su riaditka stale prilis vysoko. Nemate s tym tiez niekto problem?
není to jen o celkové výšce, důležitá je taky výška nohou v rozkroku
Mam L – 178 cm, u M bys potreboval sedlovku 50 cm :-)
Ja mám 179 cm a mám L a 11 cm predstavec, M-ko bolo malé.
Přidám se s dotazem, připadá na 170cm v úvahu Sko nebo ne?
tady je nějaká tabulka, tak se mrkni.
Samozřejmě je to jen orientační, aby si člověk dokázal udělat představu kde ± vybírat. Chce to pak vyzkoušet v prodejně.
Jezdím na „S“ (viz profil) už 4. rok (najeto přes 15kkm), moje výška 170 a váha 65, „M“ je pro mne velké.
Manželka má 172 cm a Epica 09 jsme ji koupili v Mku a řekl bych, že ji sedí perfektně ( hned po koupi však bude Epic nějakej roček zahálet, protože čekáme rodinu:-))
Kdybyste se ho chtěli zbavit… věděl bych co s ním :-)
No musel bych to probrat s manželkou – ozvi se mi na mail gemini15zavináčseznam.cz
Měl bych podobný dotaz – kamarád si taky chce pořídit Epica, dneska mu nečekaně zavolali z obchodu, že objednávku na příští sezónu je potřeba udělat tento týden a řeší teď urgentně jestli velikost L nebo XL. Bohužel je zrovna pracovně v Albánii, tam na vyzkoušení Epica asi těžko sežene :-D, tak mě požádal ať se zkusím zeptat na názor tady. Měří 191cm, končetiny na tuto výšku kratší, silniční Meridu Sculpturu má XL, v obchodě doporučují asi spíš L
(prý na něm jezdí Kulhavý se 190cm), já na základě příspěvků tady bych to viděl spíš na XL…Díky za názory.